en

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Zeevou

Zeevou je obchodní název společnosti Zeevou Ltd. Tyto zásady ochrany osobních údajů vysvětlí, jak naše organizace používá osobní údaje, které od vás shromažďujeme, když používáte náš web.

 

Top Nabídky

Jaké údaje shromažďujeme?

Jak shromažďujeme údaje?

Jak použijeme vaše data?

Jak ukládáme vaše data?

Marketing

Jaká jsou vaše práva na ochranu dat?

Jsou cookies bezpečné?

Jak používáme cookies?

Jaké typy cookies používáme?

Jak spravovat své cookies

Zásady ochrany osobních údajů jiných webových stránek

Změny našich zásad ochrany osobních údajů Jak nás kontaktovat

Jak kontaktovat příslušné úřady

Jaké údaje shromažďujeme?

Zeevou shromažďuje následující údaje:

Osobní identifikační údaje (jméno, e-mailová adresa, telefonní číslo, adresa bydliště, pohlaví, datum narození atd.)

Vládou vydaný identifikační dokument

Národnost

elektronický podpis

Vaše registrační číslo vozidla (kde bylo rezervováno parkování)

Jména dalších hostů (pokud jsou starší 16 let)

Informace o vašich požadavcích na ubytování, jako je rozpočet, délka pobytu a typ ubytování

    Jakékoli další informace, které považujeme za nezbytné a / nebo požadované podle Immigration (Hotel Records) Order 1972 nebo jiných příslušných místních právních předpisů

  • IP adresa
  • Geolokační informace
  • Sledování informací, které nám byly předány prostřednictvím našich reklamních partnerů nebo doporučujících partnerů.

Analytické informace o vašem používání Služby a vašich interakcích s rozhraním Služby

Jak shromažďujeme údaje?

Zeevevou přímo poskytujete většinu údajů, které shromažďujeme. Údaje shromažďujeme a zpracováváme, když:

Zaregistrujte se online nebo si objednejte některý z našich produktů nebo služeb.

Dobrovolně vyplňte zákaznický průzkum nebo poskytněte zpětnou vazbu k jakékoli z našich nástěnek nebo prostřednictvím e-mailu.

Používejte nebo si prohlédněte náš web pomocí cookies vašeho prohlížeče.

Použijte naši mobilní aplikaci.

Kontaktujte nás telefonicky.

Zeevou může také přijímat vaše údaje nepřímo z následujících zdrojů:

Zadejte objednávku prostřednictvím prodejce produktů nebo služeb spravovaných prostřednictvím naší platformy.

Reklama nebo doporučení partnerů, když kliknete na odkaz, který vás přesměruje na náš web nebo do mobilní aplikace.

Pokud vám byt rezervoval manžel, zaměstnavatel nebo jiná třetí strana, můžeme výše uvedené osobní údaje shromažďovat od nich (jako agenta rezervace vaším jménem), nikoli přímo od vás.

V případě nepřímých rezervací vás můžeme přesto požádat přímo o ověření osobních údajů, které považujeme za nezbytné k tomu, abychom vám mohli byt rezervovat.

Jak použijeme vaše data?

Zeevou shromažďuje vaše údaje, abychom mohli:

Poskytujeme vám podporu, vyřizujeme stížnosti a kontaktujeme vás, když to považujeme za nutné

Zpracujte objednávku a spravujte svůj účet.

Zašleme vám e-mailem speciální nabídky na další produkty a služby, o kterých si myslíme, že by se vám mohly líbit.

Zabraňte podvodům.

Pomozte poskytovatelům služeb nebo produktů, kteří uvedou seznam prostřednictvím Zeevou, abyste zabránili objednávkám od zákazníků, kteří představují hrozbu pro jejich podnikání.

Sdílejte relevantní informace s dalšími stranami pomocí Zeevou k provedení vaší objednávky.

Analyzujte vzory a trendy v našich objednávkách.

Provozování Služby a poskytování jejích funkcí a funkcí

Zasíláme vám oznámení, zprávy, komunikaci a oznámení týkající se Služby

Vylepšení a přizpůsobení Služby a vývoj nových služeb

Prosazování podmínek a těchto zásad a zabránění zneužití služby

Dodržování veškerých platných zákonů a pomoc orgánům činným v trestním řízení a příslušným orgánům, pokud se domníváme, že je to nezbytné nebo oprávněné; a

Podniknutí jakýchkoli kroků v případě sporu, který se vás týká, s ohledem nebo ve vztahu ke Službě

Provádět přímé prodejní činnosti v případech, kdy je prokázán oprávněný a společný zájem.

Poskytněte vám obsah a místo konání webináře nebo události, ke které jste se zaregistrovali.

Odpovězte na „Kontaktujte mě“ nebo na jiné webové formuláře, které jste vyplnili na jednom z našich webů Zeevou (např. Ke stažení whitepaper).

Sledování příchozích požadavků (zákaznická podpora, e-maily, chatování nebo telefonní hovory).

Poskytne vám přístup a služby související s bezplatnou zkušební verzí aplikací Zeevou.

Poskytněte přístup na náš portál zákaznické podpory nebo na web.

Plnit smluvní závazky, jako je potvrzení objednávky, licenční údaje, faktura, upomínky a podobně. Smlouva může být uzavřena se společností Zeevou přímo nebo s partnerem společnosti Zeevou.

Informujte vás o jakýchkoli poruchách v našich službách (systémové zprávy).

Kontaktujte nás, abyste provedli průzkumy ohledně vašeho názoru na naše produkty a služby.

Zadáním objednávky souhlasíte s tím, že Zeevou může sdílet vaše data s našimi partnerskými společnostmi, aby vám mohly nabídnout jejich produkty a služby.

Poskytovatelé služeb nebo produktů uvedení prostřednictvím Zeevou (pokud u nich zadáte objednávku přímo nebo jako součást objednávky balíčku)

Technologičtí partneři, se kterými se integrujeme

Budou jim zasílány zprávy, které adresujete ostatním uživatelům Služby

Informace, které shromažďujeme, můžeme použít, jak je uvedeno výše, ke shromažďování anonymizovaných nebo agregovaných informací. Můžeme sdílet, prodávat nebo jinak komunikovat a zpřístupnit tyto anonymizované nebo agregované informace jakékoli jiné třetí straně, podle našeho výhradního uvážení. Bez vašeho souhlasu však nebudeme vědomě ani záměrně sdílet informace, které lze rozumně použít k odhalení vaší identity.

Když Zeevou zpracuje vaši objednávku, může odeslat vaše data a také použít výsledné informace od úvěrových referenčních agentur, aby se zabránilo podvodným nákupům.

Jak ukládáme vaše data?

Zeevou bezpečně ukládá vaše data na Google Cloud Servers.

Zeevou uchová všechna vaše data po dobu 5 let od posledního bodu předplatného nebo interakce s našimi stránkami nebo službou. Po uplynutí této doby vaše údaje odstraníme odstraněním všech digitálních stop z naší databáze.

Marketing

Zeevou rádi bychom vám zaslali informace o našich produktech a službách, o kterých si myslíme, že by se vám mohly líbit, a také o našich partnerských společnostech.

Pokud jste souhlasili s přijímáním marketingu, můžete se kdykoli odhlásit.

Máte právo kdykoli zabránit společnosti Zeevou v tom, aby vás kontaktovala pro marketingové účely.

Pokud si již nepřejete být kontaktováni pro marketingové účely, pošlete nám e-mail na adresu info@zeevou.com.

Jaká jsou vaše práva na ochranu dat?

Zeevou chtěli byste se ujistit, že jste si plně vědomi všech svých práv na ochranu údajů. Každý uživatel má nárok na:

Právo na přístup - Máte právo požadovat od společnosti Zeevou kopie vašich osobních údajů. Za tuto službu vám můžeme účtovat malý poplatek.

Právo na nápravu - Máte právo požadovat, aby společnost Zeevou opravila veškeré informace, které považujete za nepřesné. Máte také právo požádat společnost Zeevou o doplnění informací, které považujete za neúplné.

Právo vymazat - Máte právo požadovat, aby společnost Zeevou za určitých podmínek vymazala vaše osobní údaje.

Právo omezit zpracování - Máte právo požadovat, aby společnost Zeevou za určitých podmínek omezila zpracování vašich osobních údajů.

Právo namítat proti zpracování - Máte právo za určitých podmínek vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů společností Zeevou.

Právo na přenositelnost dat - Máte právo požadovat, aby společnost Zeevou za určitých podmínek přenesla údaje, které jsme shromáždili, jiné organizaci nebo přímo vám.

Pokud podáte žádost, máme na vás měsíc. Pokud si chcete některá z těchto práv uplatnit, kontaktujte nás prosím na našem e-mailu: info@zeevou.com

Zavolejte nám na: +44 (0) 800 955 3 966

Nebo nám napište na: 1st Floor Kensington Chambers, 46/50 Kensington Pl, St Helier JE4 0ZE, Jersey

Cookies

Cookies jsou textové soubory umístěné ve vašem počítači, které shromažďují standardní informace z internetového protokolu a informace o chování návštěvníků. Když navštívíte naše webové stránky, můžeme od vás automaticky shromažďovat informace prostřednictvím souborů cookie nebo podobné technologie

Pro další informace navštivte allaboutcookies.org.

Jak používáme cookies?

Zeevou používá soubory cookie mnoha způsoby, jak zlepšit své zážitky na našem webu nebo v aplikaci, včetně:

Udržování přihlášení

Pochopení toho, jak používáte náš web

Sledování vašich návštěv na našem webu

Identifikace vaší online aktivity pro případ, že byste navázali na telefonní hovor

Jaké typy cookies používáme?

Existuje celá řada různých typů souborů cookie, ale naše webové stránky nebo aplikace používají:

Funkčnost - Zeevou používá tyto cookies, abychom vás na našich webových stránkách rozpoznali a zapamatovali si vaše dříve vybrané preference. Mohou zahrnovat, jaký jazyk preferujete a kde se nacházíte. Používá se kombinace souborů cookie první a třetí strany.

Reklama - Zeevou používá tyto cookies ke shromažďování informací o vaší návštěvě našich webových stránek, obsahu, který jste si prohlíželi, sledovaných odkazů a informací o vašem prohlížeči, zařízení a vaší IP adrese. Zeevou někdy sdílí některé omezené aspekty těchto údajů s třetími stranami pro reklamní účely. Můžeme také sdílet online data shromážděná prostřednictvím cookies s našimi reklamními partnery. To znamená, že když navštívíte jiný web, může se vám zobrazovat reklama na základě vašich vzorů procházení na našem webu.

Jak spravovat cookies

Můžete nastavit, aby váš prohlížeč nepřijímal cookies a výše uvedený web vám řekne, jak odstranit cookies z vašeho prohlížeče. V některých případech však některé funkce našeho webu nemusí v důsledku toho fungovat.

Zásady ochrany osobních údajů jiných webových stránek

Web Zeevou obsahuje odkazy na jiné webové stránky. Naše zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše webové stránky, takže pokud kliknete na odkaz na jinou webovou stránku, měli byste si přečíst jejich zásady ochrany osobních údajů.

Změny našich zásad ochrany osobních údajů

Zeevou pravidelně kontroluje své zásady ochrany osobních údajů a na tuto webovou stránku umisťuje jakékoli aktualizace. Tyto zásady ochrany osobních údajů byly naposledy aktualizovány 3. března 2019.

Jak nás kontaktovat

Máte-li jakékoli dotazy týkající se zásad ochrany osobních údajů společnosti Zeevou, údajů, které o vás uchováváme, nebo pokud byste chtěli uplatnit jedno ze svých práv na ochranu údajů, neváhejte nás kontaktovat.

Pošlete nám e-mail na: info@zeevou.com

Zavolejte nám: +44 (0) 800 955 3 966

Nebo nám napište na adresu: 15 Sherbourne Close, Cambridge, UK CB4 1RT

Jak kontaktovat příslušný úřad

Pokud chcete nahlásit stížnost nebo pokud máte pocit, že společnost Zeevou neřešila váš problém uspokojivým způsobem, můžete kontaktovat kancelář komisaře pro informace pomocí níže uvedeného odkazu.

https://ico.org.uk/make-a-complaint/your-personal-information-concerns/

Přejděte na začátek

Přepiš nám linku