en

PMS & Manager Channel sing menang penghargaan

Zeevou minangka Sistem Manajemen Properti lan Manajer Saluran sing ngotomatisasi meh kabeh bidang bisnis sewa jangka pendek, ngoptimalake proses, lan nyuda kesalahan manungsa.

Tim pria lan wanita ing perusahaan sing ana ing mburi mebel- Zeevou

Fitur sing Bakal Ngganti Bisnis Sampeyan Sawise Sepisan

Liyane Fitur
Wong wadon sing nggarap vektor laptop- Zeevou

Otomatisake Proses Sampeyan
lan Lungguhan

Zeevou nggabung karo macem-macem mitra supaya sampeyan bisa ngotomatisasi saben aspek bisnis keramahtamahan wiwit reregan, pemeriksaan tamu, komunikasi lan akuntansi.

Apa sing Nggawe Beda?

Tim kami ing Zeevou wis ngembangake pirang-pirang fitur unik, adhedhasar saran saka pangguna sing ngidini produk kasebut bisa nyukupi kebutuhan urip sejati. Kita pitados babagan inovasi, efisiensi, lan pertumbuhan. Kita ngembangake, mekar lan nindakake samubarang kanthi cara sing unik. Kanggo ngerteni apa sing mbedakake kita karo kompetisi, tutul tombol ing ngisor iki.

Wong sing nganggo magnifier ing tangane vektor- Zeevou
Wong lanang nggarap vektor lap top

Lebokake Tekan Sampeyan
dening Nyambung menyang 200+ Saluran

Isi bengi kosong kanthi ndhaptarake sewa ing saluran sing paling akeh nalika ngindhari akeh banget. Sebarake tarif lan kasedhiyan sampeyan kanthi sawetara klik menyang luwih saka 200 saluran mitra liwat kapasitas koneksi API 2 arah sing kuat, wektu nyata, lan Zeevou.

Napa Zeevou

Otomatis vektor

Nglakoni otomatis

Otomatisasi sing paling apik! Mulai karo mbukak properti ing Zeevou, atur tarif, kasedhiyan, lan pasang saluran kasebut. Ngirit wektu admin lan investasi kanggo tuwuh. Banjur lungguh, santai, lan nikmati!

tuwuh

Siap tuwuh lan skala bisnis? Ayo Zeevou ngotomatisasi tugas lan proses biasa sampeyan. Sampeyan mung fokus kanggo nambah bathi. Ayo kita angkat kanthi abot kanggo sampeyan. Kesederhanaan kaya ngono!

Ganggu

Zeevou ora mung PMS lan manajer saluran. Kita bakal nyuda katergantungan sampeyan ing OTA. Ayo gabung, ngganggu industri lan sadhar Revolusi Pesen Langsung! Kesempatan kaya ngono!

Gabung karo Platform Pesenan Langsung Gratis

Daftarkan properti sampeyan ing Zeevou Direct lan deleng dhuwit sing pantes saka pesenan langsung sing ana ing kanthong sampeyan. Apa sampeyan ngerti manawa umume platform pesenan dikenani biaya 15-25%? Kanthi Zeevou Direct, loro host lan tamu entuk tawaran sing luwih apik amarga ora ana pihak katelu sing nyuda. Ditambah maneh, ora ana info kontak host lan tamu sing ditahan, dadi sampeyan bakal bisa komunikasi langsung. Ndhaptar gratis saiki lan mbantu kita nyadari Revolusi Pesenan Langsung! Ora ana senar sing dipasang!

Paket Harga regane larang kanggo Kabeh Kabutuhan

Ora ana komisi, ora ana wong tengah, ora ana biaya sing didhelikake!

boss

boss

(RENCANA PREMIUM)

Kemungkinan kanggo Panyokong ora ana enteke. Unleash kekuwatan Zeevou kanthi langganan rencana saben wulan utawa taunan lan masrahake liyane. Akses kabeh sing ditawakake PMS, manajer saluran, lan mesin pesenan Zeevou. Rasakake hak istimewa tanpa wates lan santai.

evangelist

(PLAN GRATIS)

Goleki situs web pesenan langsung sing ramah SEO, lan dhaptar sewaan sampeyan ing platform pesenan tanpa komisi, Zeevou Direct. Otomatisake proses pesenan langsung. Gabung saiki, lan mbantu jaringan Host Mitra kanggo nggedhekake jangkauan kita!

Tembung kanggo Panyengkuyung Tahunan

Yen akeh unit sampeyan, sampeyan ora kudu mbayar saben unit.

Apa sing Diomongake Mitra Partner Babagan Kita

Kaping pisanan, aku mikir layanan lan pitulung sing sampeyan tampa saka Zeevou iku apik banget. Sesi asrama, kontak WhatsApp langsung menyang pelatih, utusan Facebook uga obrolan online ing situs Zeevou. Sampeyan ora bisa njaluk luwih akeh. Kaya prekara liya, perlu sawetara prekara kanggo nindakake nganti sampeyan wis biasa lan saiki nemokake saiki bisa navigasi Zeevou tanpa mbutuhake artikel pitulung lan FAQ sing uga alat sing apik tenan yen sampeyan pengin nyoba. duwe lan ndhidhik dhewe. Kasedhiya kabeh sing sampeyan butuhake saka kode kunci, jadwal reresik, email otomatis lan liya-liyane, lan aku seneng banget yen wis nemokake Zeevou lan riset sadurunge sinau karo wong liya.
Kita wis nggunakake Zeevou sajrone sawetara minggu lan entuk manfaat sing luar biasa kanggo aku yaiku layanan kasebut. Bisa Book demonstrasi jam lengkap minangka wiwitan lelaku Zeevou sing diterusake sesi 1.5 jam lan aku bisa ngirim kontak karo Zeevou kapan wae dakkarepake. Dadi anyar ing industri akomodasi sing apik tenan, lan Zeevou dudu platform sing gampang ditemokake, nanging visi perusahaan sing wis suwe ditambah karo layanan pelanggan tegese aku ngerti yen entuk bathi!
Aku bisa ngucapake kanthi jujur, Zeevou wis ngowahi uripku! Wis ngliwati 5 manajer saluran ing bisnis Akomodasi Layanan nganti saiki, pungkasane aku nemokake pas kanggo bisnis kita. Cukup, Zeevou nggawe gampang banget! Cepet, gampang banget digunakake. Wiwit gabung karo Zeevou, aku duwe luwih akeh wektu kanggo fokus ing bisnis tinimbang dadi bisnis! Minangka bisnis SA, kita nggawe kampanye langsung kanthi langsung. Zeevou mbantu sampeyan nindakake iki. Dhukungan sing kasedhiya apik tenan, yen aku takon ing grup pangguna Facebook, aku bakal mangsuli sawetara menit. Zeevou pancen minangka hadiah kanggo panyedhiya Layanan Layanan sing sibuk. Matur nuwun!
Aku miwiti karo nol unit nanging pengin ngrampungake kaya-kaya aku duwe 100 kanggo mesthekake yen bisa ngukur kanthi cepet lan efektif. Zeevou durung lali babagan manajemen saluran lan nggawe konversi langsung langsung, amarga kita entuk pesenan £ 10K saka lelungan 3 wengi liwat Airbnb. Kemajuan lan asil dandan pancet lan bisa menehi umpan balik kanthi apik lan ngetrapake pangowahan sing disaranake sing bisa dideleng. Malah bos iku dhewe ora kabotan njupuk nalika aku macet. Minangka potongan kit sing apik lan bakal luar biasa sajrone setaun utawa rong taun. Gabung karo revolusi…
Zeevou wis nulungi skala Cliftonvalley Apartemen saka 3 nganti 15 unit. Zeevou minangka alat sing apik sing ngidini kita ngatur kanthi efisien pesenan, tamu, investor lan finansial. Integrasi karo Signable, Xero lan Stripe wis migunani banget lan nyuda beban kerja, saengga kita fokus ing bidang bisnis liyane. Zeevou terus nambah suwe-suwe lan dadi toko mandeg lengkap kanggo kabeh aspek bisnis Layanan Pelayanan. Zeevou kepengin ngrungokake lan adaptasi produk supaya luwih cocog karo kebutuhan para pangguna. Kita ngarep-arep nyoba fitur anyar sing saiki ana ing peta dalan sing lengkap.
Cara
Dave
Nicola
Oliver
Matt

Sawetara Prestasi Kita

                                                                                 "Kasampurnan ora bakal bisa digayuh, nanging gedhe, lan luwih maju, bisa digawe kemajuan." Shoghi Effendi
                          

Sawetara Prestasi Kita

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris