fbpx

Ngontrol Bisnis lan Urip Perhotelan Sampeyan

Gabung karo Zeevou, komunitas global sing mbantu sampeyan tuwuh bisnis perhotelan kanthi otomatisasi canggih, pelatihan industri, lan dhukungan kelas internasional.

Play Video

Nang endi wae Sampeyan, Sampeyan
Bisa Nggawe Langkah Maju

Ngendi wae Sampeyan Bisa Mbukak Langkah

Dadi bagean komunitas sing ndhukung host ing lelungan bisnis, ngrewangi skala kanthi efisien lan entuk kepuasan tamu sing luwih dhuwur.

18 + 

Kolaborator

30 +

integrasi

3000 +

Unit

Kepiye Kepengin Kelakon

Prigel Didhukung Nilai

Solusi inovatif sing cepet dikembangake ing a kerangka kerja sing didhukung

Gandengan tangan

Ngiringi lan ngupayakake pangguna kanggo sesambungan karo teknologi

Transparan

Ngomong apa sing sampeyan lakoni, lan tindakake apa sing sampeyan ucapake lan nuwuhake hubungan sing percaya

Ekuitas / Keadilan

Akses sing padha karo ilmu lan alat teknologi sing inovatif

Pendekatan Holistik

Ngaktifake supaya saben wong nglampahi wektu kanggo materi lan kesejahteraan spiritual masarakat

Kita luwih apik, gabung karo Zeevou Saiki!

Gabung karo Zeevou dina iki kanggo menehi pertumbuhan bisnis dadi dorongan signifikan!

Apa We Offer

training

Gabung karo komunitas pembelajaran sing dhukungan lan jelajahi kesempatan pendhidhikan sing paling dhuwur saka para pemain utama ing industri sewa jangka pendek.

Automation

Nambah efisiensi tugas saben dina, minimalake kesalahan manungsa lan tingkatake pengalaman tamu kanthi otomatis liwat Zeevou.

dhukungan

Pengiring terus-terusan sajrone proses kasebut, wiwit diwiwiti kanggo ndhukung sampeyan sajrone ekspansi.

Mitra Kanthi Zeevou Saiki!

Nulungi kita ngerti babagan cat sampeyan lan njelajah solusi apa sing bisa mbebayani.

Pilih Rencana Sampeyan

SUPREME

Dazzle

£69/ wulan

Entuk dhukungan premium lan khusus lan ngoptimalake bathi bisnis liwat solusi canggih.

PRO

Blaze

£38/ wulan

Ukur bisnis sampeyan menyang standar kelas dunia kanthi alat otomatis utama lan minimalake kesalahan manungsa.

Penting

Glow

£24/ wulan

Entuk akses menyang latihan wektu nyata lan tambahake turnover sampeyan kanthi maksimal pesenan.

BASIC

Spark

free

Gabung karo komunitas prewangan saka host sing padha kepengin ngoptimalake bisnis keramahan.

Yen akeh unit sampeyan, sampeyan bakal mbayar saben unit.

Apa Mengkono Sawise Sampeyan Mlebu

Gabung karo komunitas kita ing Discord.

Jadwal an Telpon Onboarding

Mulai
njelajah lan sinau.

"… Wis kabeh sing sampeyan butuhake saka kode kunci, jadwal reresik, email otomatis lan liya-liyane ..."

Cara Watson-Hunt

"… Bisa Book demonstrasi jam lengkap minangka wiwitan lelaku Zeevou ..."

Dave Hitchings

“… Cukup, Zeevou nggawe gampang banget! Cepet, gampang banget digunakake…. ”

Nicola McManus

Saka Blog

                                                                              "Kemajuan mokal yen ora ana perubahan, lan wong sing ora bisa ngowahi pikirane ora bisa ngowahi apa-apa." George Bernard Shaw
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris

Zeevou Menang Penghargaan Keystone VRMB 2021