Babagan awake dhewe

/ ziːˈvuː /
[ZEE-VOO]

Zeevou minangka platform online sing gampang digunakake kanggo ngoperasikake manajemen perhotelan - wiwit pemasaran, nganti pesenan, nganti operasi. Ganti manajer saluran tradisional lan sistem manajemen properti dadi siji pusat gabungan.

Mission

Kita duwe komitmen kanggo nggawe platform keramahtamahan sing ngidini kabeh pihak sing duwe kepentingan bisa saling terlibat kanthi langsung lan efisien, amarga kita yakin iki bakal menehi kontribusi supaya jagad iki dadi papan sing luwih apik.

 

Nilai

Kita pracaya marang wong. Nalika tim Zeevou dibentuk kanthi fokus ing keahlian teknis lan pengalaman profesional sing relevan, kita uga pengin menehi kesempatan kanggo wong-wong sing paling mbutuhake. Kanthi milih Zeevou, sampeyan ora mung milih solusi sing paling apik kanggo bisnis, nanging uga investasi ing mobilitas sosial. Kita kerja bareng operator kanthi kabeh ukuran kanggo mesthekake saben pemilik utawa manajer sing duwe rumah sakit, tanpa preduli ukuran, duwe alat sing dibutuhake kanggo bersaing ing lapangan main level sing didhukung teknologi sing luar biasa.

 

crita

Pendiri Zeevou, Na'ím Anís Paymán, wis nggawe misi urip kanggo maju peradaban - lan miwiti prekara yen katon alon-alon! Sawise sinau sarjana ing Universitas Cambridge ing Ilmu Pengetahuan Alam, dheweke mutusake kanggo nggedhekake minat liwat bisnis, dadi perusahaan sewa jangka pendek nganti atusan unit sajrone sawetara taun. Nalika dheweke lagi ngatasi konsekuensi ekspansi cepet mula ide Zeevou lair. Dirancang minangka startup sing ringkih kanthi fokus ing teknologi lan inovasi, Zeevou tetep maju kanthi nggunakake proses nyata lan umpan balik kanggo nganyari fitur lan fungsine.

 

Apa kita?

Innovative

Ing Zeevou, kita nggawe inovasi.

Gagasan kasebut ora mung kanggo milih dhaptar priksa sing terus berkembang, nanging kanggo nyedhiyakake fitur sing dikarepake pelanggan.

Berorientasi Pelanggan

Apa sing nuntun lan motivasi ing Zeevou yaiku visi futuristik babagan keramahan sing kudu ana. Kita dadi pangowahan kanthi nggatekake ide-ide pelanggan, ngetrapake 'momen bola lampu' kasebut lan manawa pengalaman Zeevou minangka pangguna sing mbaleni maneh.

State-of-the-art

 
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris