Nglakoni otomatis

Zeevou minangka cara paling apik kanggo ngotomatisasi manajemen perhotelan. Cukup mbukak properti sampeyan ing sistem kami, atur tarif sampeyan, lan sampeyan luwih becik mbukak!


Manajer Saluran

We nawakake mupangate disesuaikan karo kabutuhan sampeyan ing saben level. Manajer saluran duwe integrasi API 2 arah lengkap kanggo nyinkronake tarif lan kasedhiyan sampeyan, kanthi wektu nyata, nganti luwih saka 200 saluran (OTA lan situs dhaptar). Saben pesenan dilebokake ing situs web apa wae sing gegandhengan, mula bakal diimpor kanthi otomatis. Rincian tamu, rega total, lan informasi liyane sing gegandhengan karo pesenan kabeh ana ing database terpusat.

Pemrosesan Pesenan

Ora mung iku: proses konfirmasi 5 langkah sing unik njamin supaya pesenan dilancarake wiwit wiwitan nganti pungkasan. Host entuk kontrol luwih akeh kanthi nglumpukake data tamu, priksa manawa T&C ditandatangani, lan mriksa ID. Pembayaran lan deposit keamanan uga otomatis liwat tautan aman 3D, lan celengan keamanan dijaga nganti 48 jam sawise check-out. Sampeyan bisa nggawe dhaptar pemasaran, nambah pesenan langsung lan nglumpukake informasi kontak nyata. Apa maneh, sampeyan bisa njaluk tamu nuduhake preferensi check-in lan njaluk konfigurasi kasur tanpa kudu ngangkat driji!

Komunikasi Otomatis

Zeevou ngidini sampeyan nglaporake kabeh pihak liwat email utawa SMS sajrone proses pesenan. Sampeyan bakal bisa nyiyapake templat email khusus, ngubungake menyang titik pemicu tartamtu, lan menehi akses kontrol kanggo ngresiki, VA, lan investor menyang Zeevou. Profil bisa diatur kanthi lengkap lan bisa diwatesi miturut jinis peran lan properti.

Manajemen Tugas

Maju - masihi Zeevou karo manajemen tugas, banjur lungguh lan santai. Gawe tugas khusus kanthi manual utawa otomatisake generasi tugas lan acara rutin. Terusake ing ndhuwur koleksi bin saben minggu, mriksa keamanan gas tahunan, lan ngidini pangguna menehi tugas saben liyane. Kabeh gampang karo Zeevou.

Manajemen Check-in streamline

Sampeyan bakal bisa nglancarake manajemen check-in kanthi ngidini Zeevou ngatur lan ngonfirmasi kabeh aspek kedatangan tamu. Sistem kita mung bakal ngirim instruksi mriksa-in mandiri yen Proses Konfirmasi Pesenan 5 langkah rampung. Yen check-in ditandhani minangka meet & salam, sampeyan bakal njamin ora mbuang-buang wektu kanthi ngenteni tamu sing bisa telat. Zeevou bakal kanthi otomatis ngirim pesen marang staf sing tanggung jawab mriksa-in, sakjam sadurunge wektu tamu tekan konfirmasi!

Pengawasan Rumah Tangga Remote

Algoritma Zeevou sing kuat ora mung nggawe tugas check-out, nanging uga tata graha omah menengah kanthi frekuensi khusus sing sampeyan pilih. Kanthi cara kasebut, sampeyan bisa njamin manawa tamu sing tetep dawa bisa dijaga kanthi apik, tanpa repot nalika mandhiri unit kasebut diresiki. Sampeyan bakal bisa ngoptimalake distribusi tugas kanthi otomatis, menehi akses kontrol menyang jadwal menyang staf, lan nglacak lokasi lan wektu GPS ing proyek kasebut nalika wis mlebu. Sampeyan uga bisa ngawasi kualitas ngresiki saka jarak adoh. njaluk foto liwat app. Pembantu rumah tangga lan staf liyane bakal bisa nglaporake masalah pangopènan, nalika sampeyan nglacak kabeh lapangan kerja, menehi tugas menyang kontraktor, lan ngetutake proses nganti resolusi.

Akuntansi & Pembukuan

Sihir ora mandheg ing kono ... Sampeyan uga bisa ngrekam kabeh penghasilan lan biaya ing sistem kita, lan ngitung pamisahan penghasilan karo investor kanthi cepet lan gampang. Zeevou nggabung karo Xero kanggo ngotomatisasi pembukuan luwih akeh. Bisa ngolah mbalekaken lan ngisi celengan keamanan tanpa kudu ninggalake Zeevou, uga duwe invoice sing digawe kanthi otomatis lan dikirim menyang tamu tegese sampeyan bisa nyuda wektu sing sampeyan lakoni kanthi rutin lan fokus karo sing penting banget.

Dadi - apa sing nunggu sampeyan?

Ninggalake menyang Zeevou, lan nonton bisnis sampeyan tuwuh. 

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris