en

Penghargaan Channel Manager Terbaik Ditampa dening Zeevou

Penghargaan Channel Manager Terbaik Ditampa dening Zeevou

Penghargaan Channel Manager Terbaik

Best Channel Manager minangka kategori sing paling diperebutaké ing Shortyz 2020 - lan Zeevou bangga banget ngumumake manawa dheweke dipilih dadi pemenang! Tim pengin ngucapake matur nuwun banget kanggo wong-wong sing wis nulungi dheweke - Host Mitra sing wis ndhukung dheweke ing saindhenging Beta nalika siyap diluncurake minggu ngarep, lan kabeh sing milih Zeevou sawise dhaptar dhaptar penghargaan kasebut

The Shortyz 2020

Zeevou PMS lan Channel Manager dadi dhaptar paling murah kanggo kategori Best Channel Manager ing Shortyz 2020. Katrangan kategori kaya ing ngisor iki.

Kabuka kanggo bisnis lan individu, agen utawa solusi online sing bisa nduduhake sukses ngatur saluran distribusi online lan nggedhekake penjualan langsung ing sektor sewa jangka pendek. Hakim bakal nggoleki utawa bukti saka:

a. Keterlibatan sing sukses karo macem-macem saluran

b. Segmentasi pesenan miturut saluran

c. Adol inventaris liwat macem-macem saluran.

d. Pengaruh ing bathi

e. Manajemen saluran sing proaktif nyebabake nyuda biaya distribusi

Shortyz 2020, Penghargaan Sewa Jangka Pendek, 11 Maret 2020, London, UK

Pemenang Zeevou Shortyz 2020

Kepiye Zeevou Menang Penghargaan Channel Channel Terbaik

Prosedur milih pemenang kalebu rong tahap. Ing tahap pertama, Zeevou nominasi penghargaan kasebut, lan dipilih dadi dhaptar paling cedhak dening panel hakim independen, bebarengan karo perusahaan ing ngisor iki:

  • Avantio
  • BookingPal
  • BookingSync & Smily
  • MyVR
  • Rentals Inggris
  • Zeevou

Tahap kaping pindho penghargaan kasebut kalebu swara dening masarakat, lan para kontestan sing entuk paling akeh swara dipilih dadi pemenang. Zeevou nyoba nggawe Revolusi Pesenan Langsung! kanggo entuk manfaat saka kabeh masarakat perhotelan. Iki ujar manawa dhukungan sing ditampa pancen apik banget lan mbantu dheweke menang kompetisi kanthi wates sing sehat banget!

Hakim ngumumake entri sing menang, para hakim menehi komentar:

Sistem manajemen properti iki ora mung babagan distribusi saluran, nanging babagan masrahake kontrol bali menyang manajer properti.
Manajer properti bisa nyambung kabeh jinis unit lan unit menyang 200+ saluran, wiwit saka OTA nganti situs dhaptar properti lan agen perusahaan, nuduhake keterlibatan sing sukses karo macem-macem saluran lan pamisahan pesenan miturut saluran.
Pemenang ing kategori iki ngidini kabeh macem-macem pemangku kepentingan bisa saling terlibat kanthi langsung lan efisien, kanthi biaya sing luwih murah tinimbang karyawan sing nyewa.

Kanggo nanggepi penghargaan kasebut, Na'ím Anís Paymán, Kepala Revolusioner Zeevou dikirim ing Facebook:

Seneng tenan bisa menang Penghargaan Channel Channel Terbaik ing Shortyz 2020! ??? Puji kanggo Tim kita sing darmabakti lan Host Mitra sing ndhukung tenan. Mangkene Revolusi Pesenan Langsung! Mangkene kanggo kabeh wong sing bakal nulungi kita dadi kasunyatan!

Saiki Ana Paymán ing Shortyz 2020

Babagan Zeevou: Manajer Saluran STR & PMS

Zeevou minangka manajer saluran inovatif lan sistem manajemen properti spesialis kanggo bisnis perhotelan sing mbukak kanthi jarak jauh. Pusat kasebut ngidini manajer sewa liburan lan operator apartemen sing dilayani, uga pamilik rantai hotel utawa wisma, kanggo automate jurusan bisnis perhotelan sing gedhe.

Pemenang Zeevou, Teknologi Penerimaan Anyar Paling Apik

Zeevou bubar dianugerahi penghargaan Teknologi Perhotelan Anyar Paling Inovatif ing Penghargaan Inovasi & Keunggulan 2020.

Kanggo njaluk Demo Gratis Zeevou, klik kene.

5 pikirane babagan "Penghargaan Channel Manager Terbaik sing Ditampa dening Zeevou"

  1. Pingback: Zeevou - Blog

  2. Pingback: Zeevou - Blog

  3. Pingback: Platform Pesenan Bebas Komisi Zeevou, Zeevou Direct, Ditampilake ing The New York Times | Zeevou

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris