en

saluran

Manajer saluran bisa ngrewangi nambah pendhudhukan. Wengi sing kosong yaiku dhuwit sing dibuwang mudhun. Nanging, yen entuk ekstrem liyane, lan yen entuk akeh pesenan, sampeyan bakal entuk kaping pindho. Manajer saluran sing apik bisa mbantu nggedhekake jangkauan sampeyan (lan mula papan panggonane), nalika sampeyan ora entuk kakehan.

Wong lanang nggarap vektor lap top

Manajer saluran nyedhak masalah iki kanthi macem-macem cara. Ing Zeevou, kita nggunakake koneksi API 2 arah kuat, nyata, luwih saka 200 saluran. Iki ngidini kita nyebarke tarif lan kasedhiyan sajrone sawetara menit menyang kabeh saluran mitra. Yen wis digawe pesenan, mula bakal langsung diterusake menyang Zeevou lan bakal micu sing misuwur Proses Konfirmasi Pesenan 5 Langkah. Iki ngidini sampeyan nglancarake proses pesenan, preduli saka saluran sing digawe pesenan.

Sanalika pesenan tekan Zeevou saka salah sawijining saluran, kita langsung nganyari kabeh saluran liyane supaya ngerti yen kasedhiyan wis diganti. Iki tegese unit kasebut ora bisa dipesan maneh ing website, utawa uga ing situs liyane sing wis ana gandhengane.

Ing ngisor iki minangka dhaptar sawetara saluran sing digabungake. Kita uga nyedhiyakake fungsi impor lan ekspor iCal yen sampeyan pengin nyinkronake kasedhiyan karo OTA utawa situs dhaptar sing kurang misuwur.

Airbnb
2
5
4
8
6
9
10
11
12
13
Jeststar
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
25
45
44
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris