en

Cathetan

Apa sampeyan pemilik sewa liburan utawa operator apartemen sing melu industri manajemen properti? Sampeyan bisa uga golek alat sing paling apik kanggo miwiti bisnis jangka pendek utawa solusi sampeyan saiki ora ngirim apa sing sampeyan butuhake. Bobot kabeh pro-and-cons iku kudu nyingkiri kesalahan sing bisa larang regane. Butuh pitulung? Maca terus utawa ngobrol karo anggota Tim sing migunani kanggo mbantu sampeyan nalika njupuk keputusan.

Wong sing nganggo magnifier ing tangane vektor- Zeevou

Apa sampeyan manajer hotel, pamilik wisma, operator apartemen, utawa perusahaan manajemen omah liburan, ora ana sangsi akeh rasa sakit sing nyoba sampeyan ngatasi.

Nalika golek solusi, kabeh demo katon apik kanggo diwiwiti. Nanging yen wis mlebu, sampeyan bakal cepet ngerti manawa kabeh barang cemlorot dudu emas! Sampeyan bisa uga angel mbedakake alat lan fitur sing ana kajaba sampeyan mbandhingake PMS utawa manajer saluran ing jaman kepungkur.

Ing seri artikel cekak, Zeevou bakal mbandhingake fitur lan fungsionalitas panyedhiya liyane vs. Pungkasane, sampeyan kudu milih PMS lan / utawa manajer saluran sing paling cocog karo sarat sampeyan minangka manajer properti apa wae jinis. Muga-muga kiriman perbandingan produk iki bakal menehi analisis sentris-rinci kanthi rinci lan mbantu sampeyan entuk pilihan sing tepat.

Ora ana ing dhaptar?

Mung njaluk siji lan kita bakal ngurus sing liyane!

Nglampahi pirang-pirang jam kanggo demo kanggo nyoba nemokake titik sing nyata karo macem-macem panyedhiya minangka tugas sing angel lan mbutuhake wektu. Ing Zeevou, kita komitmen kanggo ngrewangi Host Mitra ngirit wektu sabisa. Mula, kanggo nyuda upaya sampeyan nemokake solusi sing sampurna, ing Zeevou, kita menehi 1: 1 Demo Gratis kanthi wektu timbal sing cendhak banget saka titik pesenan. Kajaba iku, Tim kita wis njupuk wektu kanggo ndeleng manajer saluran liyane, Sistem Manajemen Properti (PMS) lan panyedhiya mesin pesenan ing pasar.

Ngomong karo Host Mitra potensial babagan demo lan sawise nindakake riset tambahan, kita wis nyoba nyusun informasi kasebut dadi mbandhingake migunani antarane fitur Zeevou lan panyedhiya liyane, kanggo mbantu nampilake cara ngatasi masalah nyeri tartamtu. Mesthi wae, sawetara pesaing kita bakal nawakake fitur-fitur tartamtu sing isih kurang, mula kita nyoba supaya transparan lan ora bias ngomong ing analisis. Ing Zeevou, kita nyoba menehi tandha utawa ngirim maneh.

Muga-muga sampeyan bisa migunani babagan perbandingan kasebut nalika nyoba milih manajer saluran utawa PMS paling apik kanggo kabutuhan sampeyan ing taun 2021.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris