fbpx

Cathetan

Apa sampeyan pemilik sewa liburan utawa operator apartemen sing melu industri manajemen properti? Sampeyan bisa uga golek alat sing paling apik kanggo miwiti bisnis jangka pendek utawa solusi sampeyan saiki ora ngirim apa sing sampeyan butuhake. Bobot kabeh pro-and-cons iku kudu nyingkiri kesalahan sing bisa larang regane. Butuh pitulung? Maca terus utawa ngobrol karo anggota Tim sing migunani kanggo mbantu sampeyan nalika njupuk keputusan.

Wong sing nganggo magnifier ing tangane vektor- Zeevou

Bandhingake sadurunge Milih Solusi sing Tepat kanggo Sewa Liburan.

vs.

Vrbo

Bayaran Listing
free
Biaya Pesenan
5%
Biaya Kertu Kredit
3%
Biaya Reresik
Ya
Integrasi Pihak Ketiga
Ya
App Mobile
Ya
Dhukungan Host
Ya
Tamu Ndhukung
Ya
Listing Buku Instan
Ya
Ulasan Tamu
Ya
Rega Cerdas
Ora Ana
Sinkronisasi Tanggalan
Ya

Airbnb

Bayaran Listing
free
Biaya Pesenan
3%
Biaya Kertu Kredit
0%
Biaya Reresik
Ya
Integrasi Pihak Ketiga
Ya
App Mobile
Ya
Dhukungan Host
Ya
Tamu Ndhukung
Ya
Listing Buku Instan
Ya
Ulasan Tamu
Ya
Rega Cerdas
Ya
Sinkronisasi Tanggalan
Ya

Quickbook

Miwiti Price
US $ 15 / wulan
dhukungan
Ya
Versi free
Ya
Trial free
Ya
Pangguna Maksimal
25
Kirim Prakiraan
Ya
Kirim Invoice
Ya
Lacak Koleksi Invoice
Ya
Lacak Sales
Ya
Lacak Koleksi Pajak
Ya
Lacak Pembayaran
Ya
Manajemen Pajeg
Ya
Manajer Resi
Ya
Integrasi Pihak Ketiga
Ya
Multiple Currencies
Ya
App Mobile
Ya

Xero

Miwiti Price
US $ 9 / wulan
dhukungan
Ya
Versi gratis
Ora Ana
Trial free
Ya
Pangguna Maksimal
Unlimited
Kirim Prakiraan
Ya
Kirim Invoice
Ya
Lacak Koleksi Invoice
Ya
Lacak Sales
Ya
Lacak Koleksi Pajak
Ya
Lacak Pembayaran
Ya
Manajemen Pajeg
Ya
Manajer Resi
Ya
Integrasi Pihak Ketiga
Ya
Multiple Currencies
Ya
App Mobile
Ya

iGMS

Pangolahan Pesenan Otomatis
Ya
App Ponsel Omah
Ora Ana
Check-in Dhiri
Ya
Situs web Pesenan Langsung
Ora Ana
Ngluwihi Tetep
Ya
CRM Tamu
Ya
Maintenance Mobile App
Ora Ana
PMS Multiple Lokasi
-
Portal Pamilik
Ya

Omah rodha

Miwiti Price
US $ 19.99 / wulan
Versi free
Ora Ana
Trial free
Ya
dhukungan
Ya
API
Ora Ana
Manajemen Pendapatan
Ya
Manajemen Kalender
Ora Ana
Sinkronisasi Data
Ora Ana
Manajemen rega
Ora Ana
Pelaporan sing bisa disesuaikan
Ora Ana
Integrasi Partai Katelu
Ya
Multi-itungan
Ora Ana
Kabar otomatis
Ora Ana
App Mobile
Ora Ana
Cara Cusomisation
-
Analisis Set Kompetitif
-
Piranti Portofolio
-
Diskon menit pungkasan
-
Diskon Dina Yatim
-

PriceLabs

Miwiti Price
US $ 19.99 / wulan
Versi free
Ya
Trial free
Ya
dhukungan
Ya
API
Ya
Manajemen Pendapatan
Ya
Manajemen Kalender
Ya
Sinkronisasi Data
Ya
Manajemen rega
Ya
Pelaporan sing bisa disesuaikan
Ya
Integrasi Partai Katelu
Ya
Multi-itungan
Ya
Kabar otomatis
Ora Ana
App Mobile
Ora Ana
Cara Cusomisation
Ya
Analisis Set Kompetitif
Ora Ana
Piranti Portofolio
Ya
Diskon menit pungkasan
Ya
Diskon Dina Yatim
Ya

Ngluwihi

Miwiti Price
-
Versi free
Ora Ana
Trial free
Ya
dhukungan
Ya
API
Ora Ana
Manajemen Pendapatan
Ya
Manajemen Kalender
Ya
Sinkronisasi Data
Ya
Manajemen rega
Ya
Pelaporan sing bisa disesuaikan
Ya
Integrasi Partai Katelu
Ya
Multi-itungan
Ya
Kabar otomatis
Ya
App Mobile
Ora Ana
Cara Cusomisation
Ya
Analisis Set Kompetitif
Ora Ana
Piranti Portofolio
Ora Ana
Diskon menit pungkasan
Ora Ana
Diskon Dina Yatim
Ora Ana

Bener

Miwiti Price
US $ 5.40 / wulan
dhukungan
Ya
Versi gratis
Ya
Trial free
Ya
Manajemen Omah
Ya
Integrasi Partai Katelu
Ya
App Mobile
Ya
Manajemen Kontak
Ya
Pembayaran Online
-
Processing Pembayaran
Ora Ana
Manajemen Reservasi
-
Manajemen Vendor
Ya
Manajemen Pesenan Kerja
Ya

TurnoverBnB

Miwiti Price
US $ 8.00 / wulan
dhukungan
Ya
Versi gratis
Ya
Trial free
Ya
Manajemen Omah
Ya
Integrasi Partai Katelu
Ya
App Mobile
Ya
Manajemen Kontak
Ya
Pembayaran Online
Ya
Processing Pembayaran
Ya
Manajemen Reservasi
Ya
Manajemen Vendor
Ya
Manajemen Pesenan Kerja
Ya

Smoobu

Pangolahan Pesenan Otomatis
-
App Ponsel Omah
Ora Ana
Check-in Dhiri
Ya
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
Ya
CRM Tamu
Ya
Maintenance Mobile App
-
PMS Multiple Lokasi
-
Portal Pamilik
Ya

NewBook

Pangolahan Pesenan Otomatis
Ya
App Ponsel Omah
Ora Ana
Check-in Dhiri
-
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
-
CRM Tamu
-
Maintenance Mobile App
Ora Ana
PMS Multiple Lokasi
Ya
Portal Pamilik
-

Tokeet

Pangolahan Pesenan Otomatis
Ya
App Ponsel Omah
Ora Ana
Check-in Dhiri
-
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
Ya
CRM Tamu
Ya
Maintenance Mobile App
Ora Ana
PMS Multiple Lokasi
Ya
Portal Pamilik
Ya

Kigo

Pangolahan Pesenan Otomatis
Ya
App Ponsel Omah
Ora Ana
Check-in Dhiri
Ora Ana
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
Ora Ana
CRM Tamu
Ora Ana
Maintenance Mobile App
Ora Ana
PMS Multiple Lokasi
Ora Ana
Portal Pamilik
Ya

Tamu

Pangolahan Pesenan Otomatis
Ya
App Ponsel Omah
Ora Ana
Check-in Dhiri
Ya
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
Ya
CRM Tamu
-
Maintenance Mobile App
-
PMS Multiple Lokasi
Ya
Portal Pamilik
Ya

Eviivo

Pangolahan Pesenan Otomatis
Ya
App Ponsel Omah
Ora Ana
Check-in Dhiri
Ya
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
-
CRM Tamu
-
Maintenance Mobile App
Ora Ana
PMS Multiple Lokasi
Ya
Portal Pamilik
Ora Ana

Nyenengake

Pangolahan Pesenan Otomatis
Ya
App Ponsel Omah
Ora Ana
Check-in Dhiri
Ya
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
-
CRM Tamu
Ya
Maintenance Mobile App
Ora Ana
PMS Multiple Lokasi
Ya
Portal Pamilik
Ya

Panginepan

Pangolahan Pesenan Otomatis
Ya
App Ponsel Omah
Ya
Check-in Dhiri
Ya
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
Ya
CRM Tamu
Ya
Maintenance Mobile App
Ora Ana
PMS Multiple Lokasi
Ya
Portal Pamilik
Ya

Porter Sampeyan

Pangolahan Pesenan Otomatis
Ya
App Ponsel Omah
Ora Ana
Check-in Dhiri
-
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
Ya
CRM Tamu
-
Maintenance Mobile App
Ora Ana
PMS Multiple Lokasi
-
Portal Pamilik
Ora Ana
Logo OwnerRez

PamilikRez

Pangolahan Pesenan Otomatis
-
App Ponsel Omah
Ora Ana
Check-in Dhiri
Ya
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
Ora Ana
CRM Tamu
Ya
Maintenance Mobile App
Ora Ana
PMS Multiple Lokasi
Ya
Portal Pamilik
Ya

Rentivo

Pangolahan Pesenan Otomatis
-
App Ponsel Omah
-
Check-in Dhiri
Ora Ana
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
-
CRM Tamu
Ora Ana
Maintenance Mobile App
-
PMS Multiple Lokasi
Ya
Portal Pamilik
Ya
Logo streamline- Zeevou

Streamline

Pangolahan Pesenan Otomatis
Ya
App Ponsel Omah
Ya
Check-in Dhiri
Ya
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
Ya
CRM Tamu
Ya
Maintenance Mobile App
Ya
PMS Multiple Lokasi
-
Portal Pamilik
Ya

Zeevou

Pangolahan Pesenan Otomatis
Ya
App Ponsel Omah
Ya
Check-in Dhiri
Ya
Situs web Pesenan Langsung
Ya
Ngluwihi Tetep
Ya
CRM Tamu
Ya
Maintenance Mobile App
Ora Ana
PMS Multiple Lokasi
Ya
Portal Pamilik
Ya