Ganggu

Nalika Zeevou minangka manajer saluran lan PMS canggih, iku dudu sing diarani. Kita kene kanggo nyuda katergantungan marang OTA. Kita butuh pitulung sampeyan kanggo nggayuh.

Ngadeg Kaki Kaloro

Data Ana akeh diskusi babagan pentinge. Nanging apa sejatine panggunaan sing sejatine digunakake? Ya, dhisik gumantung kabeh saka akses… Yen sampeyan mung duwe alamat email sing diterusake kanggo tamu sing digawe dening OTA, mula dudu klien sampeyan: yaiku OTA. Klaim gedhe sing bakal digawe? Ora sepira gedhene. Nerusake alamat email kadaluwarsa sawetara minggu sawise check-out, dadi yen sampeyan pengin njaluk kontak karo tamu, sampeyan bakal nemokake manawa ora bisa.

Dhaptar Pemasaran Email

Zeevou ngidini sampeyan kanthi gampang nggawe database alamat email nyata kanggo kabeh tamu. Alamat email nyata dikumpulake kanthi otomatis nalika tamu negesake pesenan ing Zeevou, sawise diwaca saka OTA. Malah kita duwe fitur siap GDPR sing bakal nyuda masalah kanggo data tamu saka Uni Eropa.

Mbangun Kasetyan Pelanggan

Sawise katrangan lengkap, tamu banjur dielingake sajrone interaksi karo sampeyan (ing sikil email lan invoice) manawa bisa entuk kesepakatan sing luwih apik kanthi pesen langsung karo sampeyan. Piye carane Liwat situs web pesenan langsung sing diwenehake minangka bagean saka paket. Sampeyan ora mung bisa njupuk pesenan nggunakake situs iki, sampeyan uga bisa nggawe kaca khusus lan malah ngatur blog! Yen sampeyan pengin nggawe kesepakatan khusus kanggo tamu sing bali, atur promosi sing bisa dipicu kode voucher tartamtu, lan bareng karo tamu supaya bisa ngajak langsung pesen karo mbesuk.

Pesenan Langsung Drive

Pengin luwih maju lan narik pesenan liwat situs web sampeyan? Ora masalah. Sampeyan bisa nggunakake domain dhewe lan fitur SEO canggih kanggo ngoptimalake situs lan nggedhekake kemungkinan ditampilake ing ndhuwur asil telusuran. Saliyane ngoptimalake tembung kunci, kita uga duwe macem-macem potongan kaya ing situs sing diwenehake.

Gabung karo Komunitas Kita

Ana ing kana. Mangkene carane kita bakal ngilangi komisi OTA lan merevolusi industri. Ok, mbok ya ora. Teknologi ora cukup kanggo nuwuhake prilaku sing gedhe-gedhe. Sing dibutuhake yaiku owah-owahan polah, lan mula bisa digayuh kanthi kerja sama.

Dadi - apa sing nunggu sampeyan?

Nulungi sampeyan nulungi sampeyan kanthi ndhaptar Zeevou dina iki!

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris