fbpx

Pitakonan Paling Sering

Babagan Zeevou

Ora nggarap Zeevou nanging kepengin ngerti kepiye cara mbantu sampeyan kanthi otomatis proses, ngganggu industri, lan ngembangake bisnis? Mangkene papan sing pas kanggo sampeyan.

Nyuwun tulung dibantu sampeyan nemokake wangsulan sing paling apik.

Proses Booking

Saluran lan OTA

Pesenan Langsung

Tambahan

integrasi

Manajemen Operasi

Pelaporan lan Manajemen Data

Kepiye Cara Ngatur Proses Pesenan?
Sawise pesenan digawe ing Zeevou utawa saluran, tamu bakal nampa email sing njaluk konfirmasi pesenan. Cara Ngatur Proses Pesenan- Zeevou Nalika ngeklik tombol Konfirmasi, dheweke bakal nggawa kaca konfirmasi sing njaluk ngisi kolom.
Cara Ngatur Proses Pesenan- Zeevou
Tuladha kaca Konfirmasi
Sampeyan bisa ngatur kothak sing kudu diisi dening tamu utawa wong sing pesenan atas jenenge tamu. 1. Ing Setelan -> Konfigurasi Organisasi, klik ing Ngatur Proses Pesenan tab utawa gulung mudhun nganti tekan bagean iki. 2. Klik ing ngatur tombol 3. Ing jendhela pop up sing dibukak, sampeyan bisa nemtokake kolom sing kudu diisi dening tamu. 4. Yen sampeyan milih “Dibutuhake”, Lapangan kasebut bakal dadi wajib lan tamu ora bisa nyimpen kaca kajaba ngisi kothak kasebut. 5. Klik ing Simpen tombol pop munggah.Cara Ngatur Proses Pesenan- Zeevou
Apa proses pesenan kanthi otomatis?
Amarga sampeyan penting banget dokter tamu sadurunge ngeculake informasi akses, Zeevou butuh persetujuan manual yen dibutuhake. Otomatisasi tugas ora nyebabake ngeculake informasi sensitif. Sapisan pembayaran lan celengan keamanan wis diklumpukake, lan ing syarat lan kahanan wis ditandatangani, giliran sampeyan nyetujoni tamu sadurunge instruksi akses dikirim.
Yen tamu ngganti jenenge, kepiye cara nggoleki?
Sajrone Zeevou Book Proses Konfirmasi Pesenan 5 langkah, tamu bisa nganyari rincian sing dikirim menyang OTA nalika pesenan. Yen ana sebab apa wae, jeneng tamu diganti, sadurunge sampeyan ora bisa nggoleki nganggo jeneng asli, dadi bingung. Nanging sampeyan saiki bisa bungah! Kita uga wis ngatasi masalah iki. Yen jeneng tamu diganti, jeneng saiki uga jeneng asline saiki ditampilake ing dhaptar pesenan lan tamu. Dadi, yen sampeyan nyoba nggoleki jeneng asli, pesenan isih bakal katon.
Kepiye cara kerja jaminan keamanan Zeevou?
Crita Apartemen Sampah Akeh Malah karo Airbnb, amarga host ora ujar babar pisan mriksa tamu. Zeevou ngidini sampeyan kanthi otomatis ngatasi penanganan deposit keamanan. Sampeyan bisa nyetel garis wektu miturut sing dikarepake celengan keamanan kanggo wis sah lan dibebasake. Sistem bakal kanthi otomatis nyoba mblokir dana saka kertu miturut garis wektu sing ditemtokake. Yen sampeyan kudu ngisi celengan keamanan amarga ora ana aturan omah utawa kerusakan fisik, sampeyan bakal bisa nindakake malah ora kudu ninggalake Zeevou.
Napa koneksi iCal ora bisa dipercaya?
iCal mung nganyari hunian umume, lan dianyari saben 3-4 jam. Nggunakake iCal, sampeyan ora bisa meksa kasedhiyan lan reregan saka Zeevou kanthi wektu nyata.
Sampeyan duwe integrasi karo 200 OTA. Apa tegese dhaptarku bakal ditampilake ing kabeh?
Ya, properti sampeyan bakal ditampilake ing akeh saluran sing sampeyan pilih kanggo dipetakan lan disetel Zeevou Hub.
Apa tarif mingguan lan saben wulan entuk saluran sing ana gandhengane? Apa gunane banjur?
Ora, sayang, saluran mung nampa tarif saben wengi. Nanging, yen sampeyan bisa nggunakake situs web pesenan langsung lan ngeterake luwih akeh tamu menyang mesin pesenan, bisa ngrasakake tarif mingguan lan bulanan khusus sing wis ditemtokake. Iki tegese macem-macem rencana tarif bisa mlaku bebarengan kanggo siji jinis unit. Dadi, nalika tamu pengin nginep kurang saka seminggu, kurang saka sewulan, utawa sawetara wulan, macem-macem jinis bisa digunakake kanggo saben wong. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa nawakake tarif sing luwih larang nginep maneh, nyuda tanggal kosong lan isi properti sabisa-bisa.
Apa aku bisa njaluk pesenan sing asale saka OTAs mbayar langsung marang kita, ora menyang Airbnb utawa Booking.com?
Ora, iku ora bisa.
Apa aku dikenani biaya tambahan dening Zeevou kanggo saben pesenan sing mlebu?
Ora, duwit sithik!
Pajak Airbnb minangka hunian hotel 6% negara bagian. Nanging, apa aku bisa nemtokake tarif pangumpulan pajak sing beda kanggo macem-macem platform?
In Zeevou, sampeyan durung bisa ngatur pajak. Sampeyan bisa nambah utawa nyuda tarif minangka% kanggo saben wong saluran.
Kepiye cara ngirim pesenan nalika ngganti PMS menyang Zeevou?
Zeevou wis ngrancang impor pesenan akeh pesenan sing wis ana saka Airbnb lan Booking.com supaya mbukak dalan nalika ngganti PMS. Iki ngidini sampeyan kanthi otomatis ngimpor pesenan ing mangsa ngarep saka Airbnb & Booking.com lan upload liyane pesenan sampeyan liwat spreadsheet.
Apa Zeevou pancen duwe integrasi API 2 arah karo kabeh saluran sing didhaptar?
Ya, kita pancen duwe Sambungan API 2 arah karo luwih saka Saluran 200 anggere padha ndhukung. Contone, HomeAway ora ndhukung sambungan API 2 arah kurang saka 5 properti.
Saluran pesenan liyane sing digabung karo platform Zeevou?
Antarane rong atus kasebut (200+) saluran eksternal, ana OTA kayata Booking.com, Expedia, Nuwun lan Ctrip, situs dhaptar properti kaya Airbnb, uga agen perusahaan kaya Pintu Perak.
Pesenan sing saiki wis invoice ujar ngenteni finalisasi. Apa langkah-langkah sing kudu daklakoni kanggo ngrampungake lan nutup pesenan iki?
Kanggo ngrampungake pesenan, bukak pesenan, ing sisih tengen ndhuwur sampeyan bisa ndeleng sawetara tombol oranye. Klik ing tombol Finalize banjur pilih pilihan sing sampeyan pengin. Yen pesenan rampung faktur bakal dikirim menyang Xero (yen sampeyan duwe integrasi). FINALIZE BOOKING- ZEEVOU      
Apa Zeevou menehi situs web pesenan?
Ya! Minangka situs web pesenan langsung penting kanggo nyurung kampanye pesenan langsung, utamane ing musim sing kurang, kanthi gabung karo kita, an Situs web sing ramah SEO bakal digawe kanthi otomatis kanggo organisasi sampeyan. Situs web iki bisa diupdate kanthi wektu nyata kanggo nuduhake konten lan tarif sing sampeyan upload ing PMS. Kajaba iku, para pengunjung bisa nggoleki rincian properti lan kabeh tarif.
Apa Zeevou nawakake alat analitik situs web pesenan langsung kanggo ngukur kinerjane?
Nggih Sampeyan bisa nindakake iki liwat integrasi karo Google Analytics lan Google Tag Manager. Nalika karo Google Analytics, sampeyan bisa ngukur lalu lintas ing situs web, Google Tag Manager utawa GTM ngidini sampeyan ngatur lan memusatake tag pemasaran lan masang ing situs web. Nalika nglacak kinerja situs web pesenan langsung, sampeyan bisa nganalisa kaca lan tumindak sing ngowahi utawa ora. Iki ngidini sampeyan ngoptimalake situs web adhedhasar pengalaman pangguna.
Yen aku pengin ngganti situs web menyang Zeevou, kepiye cara supaya rangking SEO?
Zeevou ngidini sampeyan nggawe pangalihan kanggo URL sing ora ana ing sistem kasebut. Iki bisa mbantu akeh SEO tujuane nalika pengin ngganti jeneng domain, sampeyan pengin nyuda kerusakan rangking telusuran. Dadi, yen sampeyan pindhah saka situs web liyane menyang Zeevou, fitur iki ngidini sampeyan ngreksa SEO peringkat nalika ngrasakake akses menyang mesin pesenan Zeevou sing sampurna lan fitur liyane sing kalebu ing gratis situs web pesenan langsung.
Yen aku wis duwe situs web pesenan online WordPress, apa aku isih bisa nggunakake mesin pesenan Zeevou?
Ya! Yen sampeyan wis ngentekake akeh dhuwit kanthi apik WordPress situs web, kanthi integrasi Zeevou karo WordPress, saiki sampeyan bisa terus nggawe reservasi liwat situs web sampeyan. Cukup instal Plugin Zeevou lan gunakake shortcode prasaja kanggo nampilake widget telusuran ing endi wae sing sampeyan karepake.
Apa sing diarani Zeevou Direct lan kepiye menehi tarif eksklusif?
Zeevou Langsung minangka platform pesenan sing bebas komisi. Apa sampeyan nggunakake Blaze, Glow, utawa Spark Plan, sampeyan bisa nggawe dhaptar sampeyan diterbitake ing Zeevou Direct kanthi mung menehi kothak. Amarga Zeevou Direct gratis, Host Mitra ora dikenani biaya komisi utawa dhaptar dhaptar supaya tamu bisa entuk pengalaman sing luwih apik lan luwih lancar tanpa ana alangan karo wong tengah. Pesenan liwat Zeevou Direct padha karo pesenan langsung karo penyedia layanan perhotelan.
Napa aku kudu ndhaptar Paket Spark?
Nalika sampeyan mlebu kanggo Rencana Spark Zeevou, sampeyan entuk kesempatan kanggo entuk bathi saka Situs web pesenan langsung sing ramah SEO lan fitur dhasar liyane. Menapa malih, kita wis entuk OTA tanpa komisi, Zeevou Langsung, ing endi kabeh properti sampeyan bakal didaftar tanpa sampeyan mbayar sepeser. Uga, properti sampeyan bakal diiklanake Platform media sosial Zeevou Direct.
Apa aku dikenani biaya tambahan dening Zeevou kanggo saben pesenan sing mlebu?
Ora, duwit sithik!
Yen aku wis duwe situs web, apa aku isih bisa nggunakake mesin pesenan Zeevou?
Ya, sampeyan bisa nggunakake iFrame sing digawe ing Zeevou kanggo digunakake ing situs web pihak katelu kanggo ngarahake para tamu menyang Zeevou kanthi lancar mesin pesenan. Nalika pengunjung situs web nutul tombol telusuran, dheweke bakal dialihake menyang kaca asil telusuran mesin pesenan. Dadi, sampeyan bisa duwe widget telusuran ing homepage sing langsung nyambung karo mesin pesenan. Iki mbantu nyuda jumlah klik sing kudu digawe calon tamu lan bisa nulungi pesenan langsung liyane.
Apa Zeevou tanggung jawab kanggo pemasaran sewa liburan ing situs web sing digawe?
Zeevou nggawe Situs web sing ramah SEO kanggo nyewa liburan sampeyan lan nggunakake macem-macem alat, kalebu lapangan metadata kanggo SEO, lan Tag Bukak Grafik kanggo nuduhake nuduhake kaca situs web ing Facebook lan Twitter. Nanging, Zeevou ora tanggung jawab babagan aspek pemasaran ing bisnis sampeyan. Sampeyan dhewe kudu nggawe konten lan ngrancang strategi pemasaran sing beda ing situs web sampeyan. Nanging Zeevou nglancarake nerbitake konten sampeyan kanggo mbantu ngetrapake strategi sampeyan.
Kepiye pitulung Pesen Otomatis Zeevou?
Yen sampeyan kudu ngirim email informasi sing padha saben-saben buku tamu, akeh wektu sampeyan bakal boros. Kajaba iku, umume sampeyan kudu ngetutake tamu kanthi SMS supaya bisa ndeleng informasi kasebut. Lan ora mung iku. Sampeyan kudu ngirim tamu sawetara informasi kayata kode akses, sing informasi sensitif lan ora kudu diluncurake sadurunge kabeh kothak sing dibutuhake dicenthang. Mula, yen sampeyan mlebu karo Zeevou, sampeyan bakal diwenehi set template default kanggo macem-macem poin proses pesenan lan sawise iku. Sampeyan bisa ngatur template kasebut adhedhasar logo merek lan informasi kontak, lan duwe desain HTML sing apik. Uga template iki bisa diowahi. Kajaba iku, amarga Zeevou wis integrasi karo Kirim kirim, host bisa otomatis SMS marang tamu lan punggawa.
Napa aku kudu ndhaptar rencana premium yen aku bisa nggunakake sing gratis?
Nalika nggunakake Rencana Spark kasedhiya karo akeh mupangat, duwe watesan dhewe. Nanging, yen sampeyan mlebu ing Rencana Blaze, sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur sing ditawakake Zeevou lan duwe akses menyang manager saluran lan mesin pesenan. Kanggo wong sing pengin ngotomatisasi usahane, nggunakake Rencana Blaze ora bisa diendhani amarga Zeevou lagi dikembangake lan terus berkembang, lan fitur premium kalebu meh kabeh aspek sewa liburan utawa manajemen bisnis SA sampeyan. Nanging yen sampeyan ora butuh otomatisasi lan mung situs web pesenan langsung, lan dhaptar properti sampeyan Zeevou Langsung wis cukup, sampeyan mung bisa nikmati Rencana Spark kita. Rencana Spark uga ngidini sampeyan ngerti sistem lan macem-macem potensial sing bisa dikunci sawise nganyari. Elinga, sanajan ing rencana gratis, sampeyan bakal duwe akses menyang akeh fitur lan integrasi.
Napa aku kudu ndhaptar Paket Spark?
Nalika sampeyan mlebu kanggo Rencana Spark Zeevou, sampeyan entuk kesempatan kanggo entuk bathi saka Situs web pesenan langsung sing ramah SEO lan fitur dhasar liyane. Menapa malih, kita wis entuk OTA tanpa komisi, Zeevou Langsung, ing endi kabeh properti sampeyan bakal didaftar tanpa sampeyan mbayar sepeser. Uga, properti sampeyan bakal diiklanake Platform media sosial Zeevou Direct.
Kepiye email bisa dipateni?
We nyedhiyani sampeyan dhaptar dawa saka template email siap dienggo. Sing kudu ditindakake yaiku ngaktifake sing cocog karo kabutuhan bisnis lan nemtokake aturan pemicu. Sampeyan mung kudu dipercaya sistem sawise iku.
Apa aku dikenani biaya tambahan dening Zeevou kanggo saben pesenan sing mlebu?
Ora, duwit sithik!
Lan babagan Rencana Tahunan?
Sampeyan bakal dikunci sajrone setaun wiwit tanggal sing sampeyan lakoni ndaftar. Sampeyan bisa budhal ing pungkasan taun tanpa menehi kabar apa wae sajrone istilah ing ngisor iki durung diwiwiti.
Apa ana biaya lan periode kabar yen ninggalake sistem kasebut?
Ora ing rencana saben wulan. Nalika nggunakake kita Paket Wulan, sampeyan bisa mbatalake kapan wae sing dikepengini kanthi kabar sederhana 30 dina.
Apa Zeevou duwe solusi kanggo ngatur macem-macem properti?
Ya, Sistem manajemen multi-lokasi Zeevou ngidini sampeyan ngatur kabeh properti saka siji login - sanajan wis ana ing pirang-pirang negara. Uga, kita wis ngembangake loro tanggalan multi-unit - siji kanggo pesenan, lan siji kanggo nampilake tarif lan kasedhiyan. Kejabi ngasilake Kalender Pesenan kanggo kabeh properti, Zeevou nggawe tanggalan kanggo saben kutha sing mbukak unit sampeyan.
Apa Zeevou tanggung jawab kanggo pemasaran sewa liburan ing situs web sing digawe?
Zeevou nggawe Situs web sing ramah SEO kanggo nyewa liburan sampeyan lan nggunakake macem-macem alat, kalebu lapangan metadata kanggo SEO, lan Tag Bukak Grafik kanggo nuduhake nuduhake kaca situs web ing Facebook lan Twitter. Nanging, Zeevou ora tanggung jawab babagan aspek pemasaran ing bisnis sampeyan. Sampeyan dhewe kudu nggawe konten lan ngrancang strategi pemasaran sing beda ing situs web sampeyan. Nanging Zeevou nglancarake nerbitake konten sampeyan kanggo mbantu ngetrapake strategi sampeyan.
Kepiye cara nambah integrasi menyang akun Zeevou?
In Integrasi-> Integrasi, sampeyan bisa nyetel integrasi karo gateway pembayaran (Opayo/ Stripe/ Worldpay), KeyNest lan Xero. Kanggo integrasi pembayaran, sampeyan bisa nemtokake Tingkat Integrasi yaiku ngetrapake gateway pembayaran kanggo kabeh organisasi utawa khusus Deal Investor. Nambahake integrasi menyang akun Zeevou
Yen aku wis duwe situs web pesenan online WordPress, apa aku isih bisa nggunakake mesin pesenan Zeevou?
Ya! Yen sampeyan wis ngentekake akeh dhuwit kanthi apik WordPress situs web, kanthi integrasi Zeevou karo WordPress, saiki sampeyan bisa terus nggawe reservasi liwat situs web sampeyan. Cukup instal Plugin Zeevou lan gunakake shortcode prasaja kanggo nampilake widget telusuran ing endi wae sing sampeyan karepake.
Yen aku wis duwe situs web, apa aku isih bisa nggunakake mesin pesenan Zeevou?
Ya, sampeyan bisa nggunakake iFrame sing digawe ing Zeevou kanggo digunakake ing situs web pihak katelu kanggo ngarahake para tamu menyang Zeevou kanthi lancar mesin pesenan. Nalika pengunjung situs web nutul tombol telusuran, dheweke bakal dialihake menyang kaca asil telusuran mesin pesenan. Dadi, sampeyan bisa duwe widget telusuran ing homepage sing langsung nyambung karo mesin pesenan. Iki mbantu nyuda jumlah klik sing kudu digawe calon tamu lan bisa nulungi pesenan langsung liyane.
Kepiye tamu bisa mlebu syarat lan katrangan sadurunge entuk informasi check-in akses?
Kanggo ngamanake proses pesenan online, Zeevou duwe integrasi karo Signable, yaiku panyedhiya piranti lunak elektronik ing Inggris sing ngirim dokumen online aman langsung menyang kothak mlebu tamu. Banjur, dheweke bisa kanthi gampang mlebu dokumen sing dibutuhake lan nerusake sisane Proses Pesenan Otomatis.
Apa Zeevou nawakake solusi kanggo ngotomatisasi akuntansi lan pembukuan?
Nggih Zeevou duwe integrasi karo Xero, piranti lunak akuntansi sing misuwur ing saindenging jagad. Iki ngidini sampeyan nduwe gambaran nyata babagan arus kas kapan lan ing endi wae. Mangkene lengkap pandhuan babagan cara nyambung karo Xero.
Yen aku ora bisa utawa ora pengin nemoni tamu kanthi langsung, kepiye aku bisa menehi akses menyang sewa jangka pendek?
liwat Integrasi Zeevou karo KeyNest, sampeyan bisa menehi akses menyang tamu tanpa kudu sacara fisik. Proses kasebut lancar banget amarga sampeyan mung kudu menehi akses menyang staf utawa tamu. Banjur, dheweke kudu menyang toko lokal 24/7 kanthi kode akses utawa kunci. Sanalika iki kedadeyan, KeyNest ngabari sampeyan supaya sampeyan dilaporake yen kunci diklumpukake utawa diluncurake.
Kepiye aplikasi seluler Zeevou mbantu staf ngakses informasi?
Zeevou iku app mobile lagi ditindakake lan saiki bakal luwih lengkap. Bagean pisanan sing wis dirilis yaiku aplikasi seluler kanggo pembantu rumah tangga. Aplikasi iki ngidini komunikasi streaming antarane sampeyan, minangka manager, lan pembantu omah sampeyan. Tahap sabanjure sing bakal rampung lan diluncurake mengko ana gandhengane Staff pangopènan. Sawise iku, kita bakal digunakake ing Host Mobile App. Pungkasane, App Seluler Investor saliyane portal pelapor pemilik wektu nyata bakal dikembangake lan diluncurake.
Apa Zeevou duwe solusi kanggo ngatur macem-macem properti?
Ya, Sistem manajemen multi-lokasi Zeevou ngidini sampeyan ngatur kabeh properti saka siji login - sanajan wis ana ing pirang-pirang negara. Uga, kita wis ngembangake loro tanggalan multi-unit - siji kanggo pesenan, lan siji kanggo nampilake tarif lan kasedhiyan. Kejabi ngasilake Kalender Pesenan kanggo kabeh properti, Zeevou nggawe tanggalan kanggo saben kutha sing mbukak unit sampeyan.
Yen aku ora bisa utawa ora pengin nemoni tamu kanthi langsung, kepiye aku bisa menehi akses menyang sewa jangka pendek?
liwat Integrasi Zeevou karo KeyNest, sampeyan bisa menehi akses menyang tamu tanpa kudu sacara fisik. Proses kasebut lancar banget amarga sampeyan mung kudu menehi akses menyang staf utawa tamu. Banjur, dheweke kudu menyang toko lokal 24/7 kanthi kode akses utawa kunci. Sanalika iki kedadeyan, KeyNest ngabari sampeyan supaya sampeyan dilaporake yen kunci diklumpukake utawa diluncurake.
Kepiye cara ngawasi kanthi khusus kualitas perawatan omah?
Pembantu rumah tangga dijaluk ngunggah foto saben kamar resik. Minangka jedhing, jedhing, lan kamar wis kasebut ing Zeevou Dhaptar, sistem ngerti pirang-pirang gambar sing kudu ditakoni saka pembantu rumah tangga.
Kepiye cara ngatur karyawan saka kadohan?
Kanthi menehi tugas menyang Staff, sampeyan bisa nglacak kasedhiyan lan mangkat, lan gampang njaga ringkesan babagan Operasi on Zeevou. Kanthi Zeevou, sampeyan bisa seneng sistem manajemen properti jarak jauh amarga sampeyan bisa ngatur kabeh layanan omah lan pangopènan tugas lan ngasilake laporan rumah tangga saben dina. Rumah tangga bisa nglaporake masalah pangopènan nalika diresiki. Iki dikirim maneh menyang kantor, dadi sampeyan bisa ngontrol kabeh ing sak panggonan!
Apa Zeevou nawakake olahpesen otomatis? Kepiye cara kerjane?
Host apa wae sing mlebu karo Zeevou diwenehake karo set template default kanggo macem-macem poin ing perjalanan tamu. Cithakan iki kabeh narik logo merek lan informasi kontak, lan duwe desain HTML. Apa maneh, sampeyan bisa ngedit utawa kloning template iki, utawa nggawe template anyar saka awal. Kajaba iku, sampeyan bisa nyetel aturan pemicu khusus sampeyan. Kanggo saben aturan pemicu, sampeyan bisa nemtokake kahanan sing sampeyan karepake kudu dipenuhi sadurunge template diobong. Sampeyan uga bisa nyakup lampiran kanthi aturan pemicu, kayata template omah, pandhuan check-in utawa invoice tamu.
Jinis data apa sing kalebu ing laporan finansial Zeevou?
Zeevou nawakake finansial laporan - saka laporan ing tagihan kanggo pembayaran, lan mbalekaken. Kita uga nyedhiyakake internal analisis dodolan, tingkat pendhudhuk, lan pesenan. Pangguna ora mung bisa nyathet penghasilan nanging uga biaya. Laporan kasebut ngidini kita Patron kanggo nduwe gambaran lengkap babagan kinerja usahane ing macem-macem level.
Kepiye cara nglaporake Zeevou wektu nyata?
Zeevou ngembangake Sistem Manajemen Properti kanthi Pelaporan wektu nyata. Iki ngidini sampeyan mbukak macem-macem laporan kanthi analitik rinci. Saben laporan bisa disaring adhedhasar macem-macem kahanan. Pangguna bisa milih kolom sing pengin ditampilake, lan urutan apa. Data Zeevou bisa diekspor lan didownload kapan wae minangka CSV utawa XLSX.

Ora ketemu pitakonmu?

Priksa kategori liyane.

Industry

Nggoleki jawaban kanggo pitakonan babagan industri sampeyan? Mangkene titik wiwitan sing apik kanggo lelungan sampeyan kanggo sinau babagan dhasar industri perhotelan tanpa mbuwang wektu.

Zeevou Hub

Apa sampeyan penginjil utawa Pelindung? Banjur, iki kalebu pertanyaan lan jawaban cekak kanggo mbantu sampeyan nguasai sistem lan ngatur lan ngotomatisasi sewa jangka pendek kanthi lancar.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris