en

Fitur Zeevou - Otomatisasi Manajemen Properti

Fitur Zeevou ngarahake nggedhekake otomatisasi, supaya sampeyan bisa mbebasake wektu lan fokus kanggo nambah bisnis. Rangkaian fitur terus berkembang supaya para klien paling unggul ing Automasi Manajemen Properti.

Fitur pusat ing sekitar otomatisasi

Tim kita ing Zeevou wis kerja keras kanggo nggawe piranti lunak sing ngatasi masalah otomatis PMS nyata-nyata. Fitur kita akeh dipengaruhi dening taun-taun pengalaman ing industri apartemen sing dilayani. Kajaba iku, kita luwih menehi apresiasi saran lan konsultasi karo manajer perhotelan jarak jauh multi-lokasi liyane. Kita terus-terusan nglumpukake saran saka pangguna supaya bisa prioritas timeline pembangunan kanggo kabutuhan Mitra sing berkembang.

Kabeh
App Mobile

App Mobile

Ayo para pembantu rumah tangga kanthi gampang ngakses informasi nalika ing perjalanan lan mbantu ngatur sewa.

Read More »
CRM Tamu

CRM Tamu

Akses CRM tamu internal sing fleksibel sing ngotomatisasi koleksi alamat email lan nggawe basis data sing cocog karo GDPR tanpa ngangkat driji.

Read More »
Cleaning

Cleaning

Otomatisake manajemen reresik - karo staf ing omah utawa kanthi menehi kontrak menyang perusahaan pembersih outsourcing.

Read More »
Portal Pamilik- Zeevou

Portal Pamilik

Zeevou ngidini investor lan tuan tanah sing makarya karo perusahaan manajemen sewa liburan bisa ndeleng penghasilan kanthi nyata.

Read More »

blog

Ningkatake peringkat organik situs web ing asil telusuran kanthi fungsi blog internal Zeevou.

Read More »

Markup Channel

Tambah markup kanggo rega sing dikirim menyang saben platform OTA lan pesenan kanggo entuk bathi sing padha kanggo saben pesenan.

Read More »

INVOICES

Otomatis nerbitake invoice kanggo tamu, tambahan sing dituku, biaya deposit keamanan, lan liya-liyane.

Read More »

Multi-merek

Jalanake luwih saka siji merek kabeh saka siji login, ngasilake macem-macem situs web kanthi gampang, lan gampang ngatur kabeh bebarengan.

Read More »

promosi

Ngarahake luwih akeh lalu lintas liwat situs web pesenan langsung kanthi nyetel lan nampilake rega diskon.

Read More »
Proses Booking
CRM Tamu

CRM Tamu

Akses CRM tamu internal sing fleksibel sing ngotomatisasi koleksi alamat email lan nggawe basis data sing cocog karo GDPR tanpa ngangkat driji.

Read More »
Pesenan Langsung

blog

Ningkatake peringkat organik situs web ing asil telusuran kanthi fungsi blog internal Zeevou.

Read More »

Multi-merek

Jalanake luwih saka siji merek kabeh saka siji login, ngasilake macem-macem situs web kanthi gampang, lan gampang ngatur kabeh bebarengan.

Read More »

promosi

Ngarahake luwih akeh lalu lintas liwat situs web pesenan langsung kanthi nyetel lan nampilake rega diskon.

Read More »
Solusi Keuangan
Portal Pamilik- Zeevou

Portal Pamilik

Zeevou ngidini investor lan tuan tanah sing makarya karo perusahaan manajemen sewa liburan bisa ndeleng penghasilan kanthi nyata.

Read More »

INVOICES

Otomatis nerbitake invoice kanggo tamu, tambahan sing dituku, biaya deposit keamanan, lan liya-liyane.

Read More »
Piranti Operasional
App Mobile

App Mobile

Ayo para pembantu rumah tangga kanthi gampang ngakses informasi nalika ing perjalanan lan mbantu ngatur sewa.

Read More »
Cleaning

Cleaning

Otomatisake manajemen reresik - karo staf ing omah utawa kanthi menehi kontrak menyang perusahaan pembersih outsourcing.

Read More »

Markup Channel

Tambah markup kanggo rega sing dikirim menyang saben platform OTA lan pesenan kanggo entuk bathi sing padha kanggo saben pesenan.

Read More »
Onboard

Bukak jagad anyar kaendahan, kesederhanaan lan kamungkinan kanggo bisnis perhotelan!

Fitur Kita pusatake kanthi otomatis tugas saben dina. Zeevou nglancarake manajemen administratif lan operasional supaya luwih gampang urip sampeyan. Kita integrasi karo panyedhiya piranti lunak mitra liyane ngidini kita ngotomatisasi bisnis saka A nganti Z. Saka rega dinamis nganti tingkat lan distribusi kasedhiyan. We nyedhiyani liwat Saluran 200, lan pamulangan pesenan kanthi otomatis liwat sambungan API 2 arah, sampeyan bakal bisa bali.

Sawise pesenan tekan Zeevou, unik kita Proses Konfirmasi Pesenan 5 Langkah njupuk alih. Iki njamin pangolahan pesenan sampeyan ramping tanpa preduli saka sumber. Kabeh tamu kudu ngrampungake formulir check-in online, pembayaran sing jelas lan deposit keamanan kanggo nginep. Kanthi dipercaya nggunakake 3-D Aman tautan pambayaran, mlebu Syarat lan Ketentuan lan menehi ID. Pandhuan mriksa mung bisa dipateni sawise kabeh kahanan sing dibutuhake wis ketemu. Kanthi cara iki sampeyan bisa duwe katenangan ing atine yen ora ana akses sing ora sah menyang properti sampeyan bakal diwenehake menyang tamu sing bebaya.

Sistem kita uga ngotomatisasi kabeh tugas saben dinane. Nyuda ngelu lan nyuda kasempatan kanggo kesalahan manungsa. Kita nutupi perawatan rumah tangga, perawatan, bookkeeping lan komunikasi otomatis.

Fitur canggih kalebu aplikasi seluler kanggo para pembantu rumah tangga. Akses staf multi-level, uga portal pemilik pelapor wektu nyata supaya investor sampeyan bisa nglacak penghasilan tanpa nggunakake wektu sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris