en

Tautan Aman 3-D

Lindhungi dhewe saka penipuan lan chargebacks nggunakake fitur Tautan Aman 3-D unik Zeevou.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Nalika kabeh perusahaan manajemen properti, perusahaan hotel lan host ngupayakake nambah tingkat bathi kanthi adol liwat macem-macem saluran, ora kabeh saluran menehi keamanan pambayaran. Tuladhane yaiku Booking.com (kajaba sampeyan mbayar nganggo Booking.com), lan pesenan sing dijupuk langsung liwat email, liwat telpon, utawa liwat situs web sampeyan dhewe.

Nindakake pembayaran kertu kredit adoh bisa mbukak sampeyan apus-apus lan chargeback. Sanalika, ora praktis yen nglumpukake pembayaran lan deposit keamanan kanthi transfer bank, utawa kanggo ketemu tamu nalika teka kanggo ngoleksi dhuwit utawa menehi wewenang kertu debit nggunakake mesin chip lan pin. Sanajan kabeh cara sing luwih aman kanggo nglumpukake pembayaran, bisa uga akeh sumber daya ing wektu sing padha, lan ing sawetara kasus bakal ngganggu arus kas lan nambah kesempatan kanggo kelangan acara sing ora bisa ditampilake.

Kepiye Link Aman 3-D Zeevou Bisa Mbantu?

Cara paling aman kanggo njupuk pembayaran kertu kanthi mbatalake yaiku nggunakake Tautan Aman 3-D. 3-D Secure minangka lapisan tambahan cek sing dirampungake kanthi gateway pembayaran nalika mriksa kertu, lan mbantu nyegah panggunaan kertu sing ora sah. Umume, kanggo kertu sing melu, sing duwe kertu bakal dijaluk ngetik sandhi sing wis disarujuki karo sing menehi kertu, utawa bisa uga dijaluk ngrampungake verifikasi tambahan kanthi kode sing dikirim karo pesen teks utawa piranti liyane diwenehake dening bank kasebut.

Mesthekake yen pembayaran tamu ngliwati cek 3-D Aman bisa nyuda resiko yen entuk chargeback, amarga wong sing mbayar kudu ngerti yen dheweke dadi pemegang kertu. Mula, tinimbang ngisi rincian kertu sing dikirimake Booking.com menyang Zeevou, industri terkemuka proses pesenan otomatis njaluk tamu supaya mbayar liwat formulir 3-D Aman. Sanalika, tamu bisa ndownload invoice kanggo nginep nalika mbayar. Zeevou uga ngidini sampeyan nggawe Link Pembayaran Sebagean kanggo nglumpukake dhuwit kanggo bagean nginep utawa nglumpukake pambayaran saka sawetara pihak kanggo pesenan sing padha. 

Apa maneh, Zeevou unik celengan keamanan fitur penanganan uga nggunakake kertu sing wis ngliwati cek Aman 3-D kanggo milih sadurunge utawa ngisi celengan keamanan tamu. Kanthi nggunakake Tautan Aman 3-D kanggo Pembayaran lan Deposit Keamanan sampeyan bisa ngisi tamu sadurunge nginep kanthi aman lan nambah kepastian manawa dhuwit sing wis entuk dhuwit ora bakal dicolong.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris