en

Tambah-ons

Tambah bathi bathi kanthi adol produk lan layanan tambahan kanthi nggunakake tambahan Zeevou.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Margin bathi kanggo perusahaan perhotelan bisa uga kenceng. Minangka perusahaan perhotelan, luwih becik sampeyan nambahake aliran penghasilan kanggo mbantu sampeyan ngembangake bisnis. Kaya bisnis liyane, keramahan duwe musim sing dhuwur lan kurang dhewe, tegese kita kabeh kudu ngupayakake kanthi maksimal supaya bisa entuk dhuwit ing dhuwur. 

Salah sawijining cara paling gampang kanggo nambah dhasar yaiku kanthi nambah produk lan layanan tambahan. Kita wis ngerteni, saka pengalaman suwene taun, sing tambahan ora mung migunani kanggo sampeyan, nanging para tamu uga ngormati layanan lan nilai sing ditambahake. Kita nemokake yen promosi peringkat luwih positif. Beda karo sistem PMS liyane, sing ora duwe fitur iki, utawa ora ngidini sampeyan adol paket liwat situs web, ora ana watesan kasebut karo Zeevou, kita wis mikir kabeh sing bakal mbantu nggawe portofolio add-ons sing kuat .

Yen sampeyan wis cukup nggunakake solusi sing nawakake tambahan, asring uga tantangan kanggo nglacak penghasilan saka tambahan kasebut, utamane kanggo nglacak biaya sing ana gandhengane. Nalika ngevaluasi solusi liyane, kita nemokake meh ora bisa ngatasi margin bathi saka saben upsell, lan sabanjure kalebu ing pernyataan P&L saben wulan. Kanthi dipikirake, kita bakal weruh manawa akeh host nyerah babagan ide kanggo nggunakake tambahan amarga ana komplikasi sing ora perlu lan ora ana pelacakan finansial sing cocog.

Kepiye Add-ons Zeevou bisa Mbantu?

Fitur tambahan Zeevou, tambahan, kasedhiya kanggo mbantu sampeyan sukses lan nambah bathi luwih saka tamu, tanpa repot. Zeevou ngidini sampeyan ora mung kanthi otomatis adol kamar ing wayah wengi nanging uga bisa adol tambahan kanggo tamu sing pesenan liwat situs web pesenan langsung. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggandhengake tambahan kanggo pesenan sing sampeyan tampa liwat salah sawijining 200+ OTA sing Zeevou Manajer Saluran nggabung karo. Fungsi saka Zeevou iki nggawe add-ons luwih akeh visibilitas lan mbantu calon klien ngerti manawa sampeyan bakal njupuk jarak adoh kanggo nawakake layanan sing apik. Zeevou uga ngidini sampeyan otomatis pembayaran liwat Link Aman 3-D kita.

Tautan aman 3-D dirancang kanggo nggawe manawa transaksi online saka kertu debit pancen aman lan aman. Dadi ora perlu wedi karo penipuan online amarga keamanan saben langkah proses online iki dijamin dening Zeevou. Dadi, sampeyan bisa yakin kabeh pembayaran wis dijamin lan tanpa stres. 

Add-on bisa digandhengake karo spesifik situs, dadi fitur iki bisa disesuaikan kanggo kabutuhan lan saben lokasi tartamtu. Ing Zeevou, kita uga nyedhiyakake sawetara opsi babagan cara ngitung tambahan supaya bisa memenuhi syarat sampeyan. Saliyane duwe rega dodolan, saben tambahan uga bisa digandhengake karo biaya tuku. Iki ngidini Zeevou ngatasi margin bathi kanthi cepet supaya sampeyan bisa ndeleng wates saka adol saben tambahan. Host bisa nemtokake manawa proporsi bathi kasebut bakal dituju pemilik properti, lan, yen mangkono, apa persentase. Kabeh wis ana ing kontrol sampeyan kanggo milih tumindak sing pengin ditindakake. Add-on uga bisa disetel kanggo disetujoni saka host, lan mung bisa dipesen kanggo lead-time tartamtu sadurunge tanggal tekane.

Add-ons ora mung fitur sampingan sing gampang ing Zeevou. Iki uga ngidini sampeyan nemtokake biaya check-in / check-out awal, uga biaya check-out pungkasan ing level merek, lan ngilangi iki ing level properti. Minangka bagéan saka kita Proses Konfirmasi Pesenan 5 Langkah, kita nglumpukake kira-kira tekane tamu. Geser ing bagean saka sistem iki, yaiku check-in wiwitan lan pungkasan. Tamu dilaporake babagan beya apa wae sing ana gandhengane karo wektu check-in sing dipilih lan bisa mbayar minangka bagean saka langkah sabanjure. Proses iki mbantu para tamu dipercaya sistem sampeyan.

Fitur tambahan sing digawe dening Zeevou nawakake solusi end-to-end kanggo adol produk tambahan. Kanthi nggunakake fitur iki, sampeyan bisa ngontrol kabeh produk lan ngatur bathi tambahan kanthi sampurna. 

Fitur Zeevou add ons bakal nulungi sampeyan dadi produk lan nggawe proses langsung. 

Nyuwun demo Zeevou dina iki, lan ayo nuduhake fitur Add ons sing intuisi lan kabeh mupangat liyane sing bisa ditawakake Zeevou ing bisnis sampeyan. Tim kita bakal nggawe manawa sampeyan dibantu saben langkah!

kontak Tim dhukungan Zeevou dina iki.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris