en

Pangolahan Pesenan Otomatis

Priksa manawa saben pesenan centhang ing kabeh kothak, ora preduli saka ngendi.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Nampa pesenan ing Airbnb cukup gampang. Replikasi kemudahan iki ing saluran liyane lan pesenan langsung minangka tantangan. Kajaba iku, crita babagan apartemen sing rusak malah ana ing Airbnb, amarga host ora ujar manawa mriksa tamu. 

Masalah umum kaping pindho karo saluran yaiku cara keuangan ditangani. Kadhangkala sampeyan kudu nglumpukake pembayaran sampeyan dhewe, lan ngarepake prospek nampa chargeback. Sanajan saluran nglumpukake pembayaran saka tamu, biasane ora mbayar nganti sawise tekan, mula kanthi serius ngganggu arus kas sampeyan.

Kajaba iku, nangani celengan keamanan bisa uga nantang, amarga sampeyan kudu priksa manawa sampeyan wis menehi wewenang sadurunge menehi tombol, lan sampeyan isih bakal menehi check-out nalika sampeyan utawa petugas rumah tangga nemokake masalah sing disebabake dening tamu.

Sistem wis kurang sing ngidini sampeyan nurunake gampang ngolah pesenan kaya sing wis dialami Airbnb, nalika nambah lapisan proteksi ekstra kanggo sampeyan minangka host kanthi ngidini sampeyan mriksa tamu sadurunge teka.

Kepiye Bantuan Proses Pemrosesan Otomatis Zeevou?

Zeevou wis ngembangake Proses Konfirmasi Pesenan 5 Langkah sing unik sing nglancarake proses kabeh pesenan tanpa preduli saka sumber, kanthi nganggep kahanan apa wae sing wis dipenuhi. Menapa malih, priksa manawa ana kahanan sing durung ditemtokake, sadurunge check-in bisa kedadeyan. Iki tegese pandhuan mriksa ora bakal dikirim tanpa sampeyan direksa minangka host.

Sanalika pesenan tekan Zeevou, email dikirim menyang tamu kanthi rincian kondhisi sing wis dipenuhi lan langkah-langkah sing isih apik. Contone, yen pesenan Airbnb, celengan pembayaran lan keamanan bakal ditampilake Rampung, dene langkah-langkah liyane bakal ditandhani minangka Pinunjul. Kanggo tamu baleni, verifikasi tamu bakal dituduhake yen wis rampung, nanging langkah-langkah liyane isih kudu diurus dening tamu sadurunge pesenan ditandhani wis dikonfirmasi.

Nyedhiyakake outline pangarepan sampeyan menyang tamu nalika pesenan ngindhari bantahan, lan ngidini sampeyan ngilangi tamu sing masalah wiwit wiwitan. Proporsi tamu sing bermasalah bakal ngerti manawa sampeyan tegese bisnis yen ndeleng gelungan kudu diluncurake kanggo entuk akses, lan bisa uga njaluk mbatalake awake dhewe ing tahap iki. Ing kasus paling umum, saran supaya kita ngidini lan nyoba lan adol maneh bengi kanthi cepet (kita uga wis nggawe Jadwal kanggo fitur Pembatalan kanggo mbantu sampeyan adol bengi nalika ngenteni ana pambatalane) diproses kanthi lengkap dening saluran).

Kaya karo saben fitur ing Zeevou, kita ngupayakake supaya sistem bisa disesuaikan banget. Ing conto iki, tegese sampeyan bisa milih langkah-langkah proses pamrosesan otomatis sing pengin diaktifake, lan uga kolom sing pengin ditampilake utawa tandhani minangka wajib kanggo tamu rampung ing Langkah 1. Kita menehi wektu nyata ringkesan ing saben pesenan lan ing dhaptar mriksa manawa tamu entuk ngrampungake saben langkah sing dibutuhake.

Langkah kapisan Zeevou Book ngidini wong sing milih pesenan kanggo nemtokake manawa dheweke pesenan kanggo awake dhewe utawa kanggo pihak liya, lan kanggo ngrampungake profil siji utawa kalorone. Minangka bagean saka proses iki, kita ndhelikake alamat email sing diterusake sing dikirim menyang Zeevou liwat saluran, saengga bisa njamin alamat email asli tamu sadurunge bisa nerusake menyang langkah sabanjure.

Kajaba ngewangi sampeyan ngenali buku bisnis, formulir check-in digital lengkap kalebu ing langkah iki - supaya sampeyan bisa nglumpukake rincian pribadi kalebu jeneng, alamat, lan nomer paspor - uga ngidini sampeyan entuk perkiraan wektu tekan, mriksa luwih dhisik & telat -in, uga nglumpukake idin pemasaran sing cocog karo GDPR.

Mangkono, Zeevou Book ngidini sampeyan nggawe basis data kontak sing bisa digunakake ing mbesuk kanggo kampanye email kanggo ngajak pesenan langsung.

Langkah kapindho, sing opsional, ngidini sampeyan njaluk tamu menehi informasi babagan kabeh tamu sing lagi nginep. Kanggo saben tamu sing ditambahake, profil tamu kanthi otomatis dibangun ing Zeevou lan digandhengake karo pesenan. Langkah iki ngidini sampeyan luwih memperkaya basis data kontak, lan sekaligus menehi rincian kontak tambahan yen sampeyan duwe darurat sajrone nginep lan ora bisa njupuk tamu utama. Tamu utama bisa nemtokake kontak back-up, dadi sampeyan ngerti sapa telpon pertama sampeyan ing klompok kaya ngono.

Kanggo ngindhari rasa wirang, sampeyan uga ngidini para tamu menehi gendera marang salah sawijining pihak sing ora bisa dihubungi, sawijining fitur sing bisa migunani yen pesenan digawe kejutan kanggo ngrayakake ulang tahun utawa ulang taun manten tuladhane

Ing langkah kaping telu, tamu bisa ndownload draf faktur kanggo nginep lan mbayar lengkap liwat tautan Aman 3-D. Detil kertu apa wae sing dikirim liwat saluran ora digatekake dening Zeevou kajaba kertu virtual (VCC), amarga sing ngisi daya bathi bisa nyebabake tanggung jawab chargeback.

Proses Aman 3-D sing digunakake kanggo kabeh pembayaran tegese Zeevou tundhuk karo PSD2. Kanthi nggunakake tautan pambayaran kanthi 3-D sing diuripake, tamu kudu mbuktekake manawa dheweke minangka pemilik asli kertu kanthi ngetik sandhi manawa dheweke wis setuju karo sing ngetokake kertu, utawa kanthi ngetik sandhi siji kanggo verifikasi. Iki bisa dikirim menyang pesen teks utawa dipikolehi liwat piranti sing diwenehake bank. 3-D Pembayaran sing aman ngganti akeh tanggung jawab panggunaan kertu sing ora sah saka sudagar menyang wadhah kertu lan panyedhiya kertu, saengga bisa nggawe otentikasi online sing luwih kuat lan pengirangan risiko finansial kanggo sampeyan minangka host.

Zeevou nggabung karo sawetara gapura pembayaran, dadi sampeyan bisa mutusake endi sing luwih disenengi. Kita uga ngidini sampeyan rute pembayaran kanggo properti tartamtu langsung menyang pihak sing duwe, yen sampeyan pengin nggunakake fitur kasebut.

Sanajan angel, sampeyan bisa ngotomatisasi Langkah 1-3 nggunakake campuran sistem liyane. Nanging, salah sawijining fitur sing paling unik Zeevou, yaiku supaya sampeyan bisa kanthi otomatis nggawe deposit keamanan.

Sampeyan bisa nyetel garis wektu supaya deposit keamanan wis diidini sadurunge lan diluncurake, kayata wiwit sedina sadurunge tekane nganti rong dina sawise budhal. Tamu bisa milih manawa pengin kertu sing padha karo kertu pembayaran utawa kertu liyane sing digunakake kanggo pre-authorization deposit keamanan.

Sistem kasebut kanthi otomatis nyoba mblokir dana saka kertu miturut garis wektu sing ditemtokake, yen gagal, tamu bakal dijaluk ngetik maneh rincian kertu. Yen sampeyan kudu ngisi celengan keamanan amarga ora ana aturan omah utawa kerusakan fisik, sampeyan bakal bisa nindakake malah ora kudu ninggalake Zeevou.

Sampeyan bisa nggunakake gateway pembayaran sing beda kanggo celengan keamanan sing digunakake kanggo mbayar.

Kanggo mesthekake yen sampeyan dilindhungi kabeh yen ana kesalahan, kita nggawe integrasi karo Ditandhani, platform e-signature. Iki ngidini sampeyan entuk syarat lan syarat sing ditandatangani digital dening tamu. Sanalika, sampeyan bisa njaluk tamu upload siji utawa luwih file kayata versi pindai paspor / KTP, utawa foto kertu (yen iki minangka prosedur sing pengin sampeyan lakoni - sampeyan bisa mriksa kaping pindho) legalitas nglakoni ing yurisdiksi sampeyan). Kabeh informasi sing dikoleksi dienkripsi dening Signable, kanggo mesthekake sampeyan ora uwal saka sarat GDPR.

Sawise tamu mlebu syarat lan katrangan, kita bakal nampilake iki ing Zeevou, lan sampeyan bakal dikirim email kanthi salinan template sing wis rampung. Sawise mriksa teken, ID, lan manawa sampeyan seneng karo pesenan kanthi sakabehe, sampeyan bisa menehi tandha tamu minangka ID sing Diverifikasi ing Zeevou. Minangka bagean saka proses iki, sampeyan bisa mriksa manawa gendera tamu lokal ditampilake kanggo pesenan ing Zeevou, lan apa ana gendera penipuan ditampilake ing gateway pembayaran yen tamu sing mbayar kertu.

Sawise tamu wis Diverifikasi ID, yen bali menyang properti sampeyan mbesuk, dheweke ora dibutuhake proses verifikasi kaping pindho.

Tampilan saben pesenan, uga dhaptar check-in, nyedhiyakake ringkesan babagan tamu sing wis rampung nalika ngrampungake proses pesenan otomatis. Kajaba iku, ing kaca pesenan sampeyan uga bakal ditampilake peringatan tamu lokal yen ana match antarane jeneng kutha tamu lan properti lan yen pesenan ora duwe Perusahaan sing ana gandhengane (nuduhake tamu bisnis) .

Fitur sing gegandhengan

Vetting Tamu

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris