en

Pesen Otomatis

Komunikasi informasi sing bener ing wektu sing tepat kanggo tamu sampeyan supaya tampil ing kompetisi kasebut.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Pamilik sewa liburan lan manajer perusahaan apartemen sing dilayani penting banget karo komunikasi sing diwenehake karo tamu sing pengin nginep ing plancongan utawa aparthotel. Sanalika, bisnis keramahan duwe tugas sing akeh banget, mula otomatis dijaluk ing endi wae.

Sawise dadi tamu, sampeyan bisa dadi angel yen ngirim informasi sing padha kanthi manual, nanging malah ora entuk balesan. Iki asring kudu diterusake karo SMS sing dikirim menyang tamu supaya bisa nggatekake. Salajengipun proses pamesanan lan tamu tetep, sawetara informasi bisa uga kudu diwenehake menyang tamu. Sanalika, penting banget yen sensitif tartamtu kayata kode akses, ora dikirim kajaba kabeh cek sing dibutuhake wis ditindakake lan finansial wis dibuwang kanthi lengkap. Kanthi manual nglacak kabeh kahanan kasebut kanthi akurat kanggo tamu sing pesenan liwat macem-macem saluran meh ora bisa dadi host bebarengan.

Kepiye Bantuan Pesen Otomatis Zeevou?

Tim kami ing Zeevou wis ngembangake pirang-pirang fitur kanggo mbantu nyederhanakake lan ngotomatisasi komunikasi karo tamu. Sembarang host sing mlebu karo Zeevou diwenehake karo set template default kanggo macem-macem poin ing perjalanan tamu. Cithakan iki kabeh ditarik accountlogo lan informasi kontak, lan duwe desain HTML sing apik. Apa maneh, sampeyan bisa ngedit utawa kloning template iki, utawa nggawe template anyar saka awal.

Sampeyan ora mung bisa ngatur template, nanging uga bisa nyetel aturan pemicu khusus sampeyan. Kanggo saben aturan pemicu, sampeyan bisa nemtokake kahanan sing disenengi kaya sing dikarepake sadurunge kudu diobong. Sampeyan uga bisa nyakup lampiran kanthi aturan pemicu, kayata template omah, pandhuan check-in utawa invoice tamu.

Kabar uga bisa disalin menyang anggota staf utawa alamat email pihak katelu. Kajaba bisa ngotomatisasi email kanthi cara iki, integrasi Zeevou karo Klik Kirim uga ngidini host ngotomatisasi olahpesen teks SMS menyang tamu lan staf. Contone, sampeyan bisa entuk SMS sing bakal dikirim menyang tamu nalika pesenan takon supaya mriksa email, utawa menehi kabar tukang omah saka resik anyar yen ora nggunakake app mobile sing wis dikembangake kanggo ngresiki, utawa malah menehi informasi marang staf check-in yen tamu wis duwe dikonfirmasi wektu tekane ing sistem kasebut supaya bisa mlebu menyang properti supaya dilebokake.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris