en

blog

Ningkatake peringkat organik situs web ing asil telusuran kanthi fungsi blog internal Zeevou.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Akeh PMS-es nyedhiyakake perusahaan manajemen properti kanthi mesin pesenan kanggo pesenan langsung. Malah ing kasus sing paling canggih, nalika macem-macem template ditawakake babagan desain sing pengin dipilih host, fungsi mesin pesenan diwatesi banget.

Ing meh kabeh kasus, iki tegese ora bisa nambah kaca khusus, utawa mbukak blog saka Channel Manager utawa operator Booking Engine. Akibate, manajer sewa liburan kepeksa njaluk situs web sing beda, kayata WordPress or Wix, saengga bisa mbukak blog. Kejabi repot yen duwe macem-macem sistem, nyiyapake lan njaga situs kaya ngono, nambah repot administrasi, lan nambah properti anyar menyang sistem sampeyan dhewe nganti rong kali suwene kudune.

Kepiye Blog Zeevou bisa Mbantu?

Zeevou sacara otomatis digawe situs web pesenan langsung nindakake luwih akeh tinimbang mung nyedhiyakake mesin pesenan sing bisa dipesen para tamu. Nyatane, kita nawakake solusi lengkap kanggo mbantu nambah peringkat ing asil mesin telusuran. Iki bisa mbantu sampeyan ngeterake luwih akeh lalu lintas menyang situs web perhotelan, lan nambah tingkat konversi tamu sing ngunjungi situs sing bener-bener mbukak buku.

Saliyane bisa nambah kaca khusus, Zeevou uga ngidini sampeyan mbukak salah siji (utawa sawetara) blog, kabeh saka pusat utama. Kanthi blog babagan atraksi lokal, sampeyan bisa nambah konten sing terkenal banget ing situs web sampeyan. Konten seger sing diterbitake ing situs web kanthi rutin minangka salah sawijining faktor sing paling gedhe nyumbang kanggo Search Engine Optimization. Kanthi fungsi Blog Zeevou, sampeyan bisa mandheg kuatir babagan aspek teknis nyiyapake lan njaga blog, lan mung fokus ngasilake konten sing dioptimalake karo SEO. Yen sampeyan pengin uga outsource aspek iki, hubungi Mitra Sukses Manager yen wis ndhaptar lan bisa menehi penawaran kuotasi kanggo nulis konten lan grafis kanggo memperkaya blog situs web sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris