Mesin Pesenan

Mesin Pesenan bisa gampang digabungake kanthi situs web pihak katelu kanggo mesthekake yen calon tamu duwe pengalaman telusuran sing lancar. Fitur sing apik tenan iki kanggo ningkatake konversi lan njupuk manajemen properti sampeyan menyang level sabanjure.

 

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Amarga situs dhaptar online lan komisi OTA bisa nganti 20%, sing umume padha karo 50% penghasilan manajer sewa liburan, pesenan sing ditampa liwat saluran kasebut larang banget. Minangka pamilik bisnis sewa jangka pendek, mesthine sampeyan pengin nggedhekake bathi kanthi nyuda jumlah sing dibayar ing komisi. Nanging, iku ora gampang amarga sampeyan kudu duwe sawetara alat supaya bisa ditindakake!

Sanajan panyedhiya apartemen sing wis dilayani wis nggawe situs web kanggo njupuk pesenan langsung ora sukses, amarga situs web ora duwe tarif urip lan kasedhiyan lan adhedhasar dhasar priksaan. Sekaligus, tamu sing wis biasa situs pesenan langsung ngarepake pengalaman sing padha karo situs web host dhewe.

Akeh panyedhiya piranti lunak sing menehi tarif nyata lan kasedhiyan nggunakake pesenan engine kurang sawetara fitur dhasar. Sawetara mesin pesenan duwe desain sing kayane macet ing abad kepungkur. Wong liya ora bisa ngatasi properti multi-unit. Umume mesin pesenan kasebut ora duwe kemampuan kanggo ngidini tamu nggoleki ing tengah-tengah properti saka host sewa liburan sing bisa duwe properti ing luwih saka siji kutha. Lan kayane ora bisa nemokake panyedhiya sing ngidini nglacak liwat Google Analytics utawa Google Tag Manager, rong alat penting kanggo saben bisnis. 

Kepiye Mesin Pesenan Zeevou Bisa Mbantu?

Ing Zeevou, kita ngerti pentinge pesenan langsung, lan target sing ditemtokake yaiku nggawe Revolusi Pesenan Langsung! Kayane, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake alat sing paling gampang kanggo sampeyan supaya bisa nindakake tugas penting ing industri perhotelan. Contone, mbangun alat sing bakal ngidini pamilik keramahan kanthi kabeh ukuran nambah proporsi pesenan sing dipikolehi tanpa prelu mbayar perantara. Mesin pesenan minangka bukti komitmen kasebut. 

Mesin pesenan kita narik tarif lan kasedhiyan nyata, saka sing mlebu kanthi manual utawa dikirim menyang kita liwat salah sawijining rega dinamis mitra integrasi. Ditambah maneh, kita duwe warta apik kanggo host sing makarya internasional; mesin pesenan kita malah ndhukung panyiapan multi-mata uang! Dadi, ora prelu kuwatir ngatasi macem-macem mata uang.

Zeevou Mitra bisa nyiyapake nambah-ons kanggo adol produk utawa layanan tambahan lan rangkep kasebut minangka bagean saka rencana tarif. Host bisa milih rencana tarif mung kanggo mesin pesenan, supaya menehi penawaran eksklusif dibandhingake karo penawaran ing OTA. Zeevou ngidini sampeyan nyiyapake promosi, lan digandhengake kode voucer kanggo digunakake liwat mesin pesenan sing gratis.

Ana luwih akeh fitur mesin pesenan Zeevou. Sampeyan bisa nggabungake mesin pesenan langsung karo Google Analytics kanggo nglacak lalu lintas lan demografi. Iki bisa mbantu pangerten sing luwih apik of basis pelanggan potensial sampeyan. Saliyane, integrasi kita karo Google Tag Manager ngidini host nggunakake mesin pesenan Zeevou kanggo nglacak aliran situs web lan pesenan sing ditampa. Iki migunani banget nalika nyoba ngasilake investasi PPC-Pay Per Click- Kampanye Google Ads.

Manggonke pesenan pancen langsung. Sing kudu ditindakake tamu yaiku nambahake Jeneng Pertama, Jeneng Mburine, lan Alamat Email. Yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa njaluk ngirim Nomer telpon supaya bisa nggawe pesenan. Nyilikake informasi sing dijaluk saka tamu nalika nggawe reservasi mesthekake yen sampeyan bisa njupuk data saka akeh tamu sing bisa. Zeevou iku Proses Konfirmasi Pesenan 5 Langkah menehi tamu rumangsa wis dipesen tanpa repot uga ngurus koleksi idin pemasaran GDPR, pembayaran, deposit keamanan, lan verifikasi ID.

Kanggo sing ora pengin nggunakake gratis lan lengkap situs web pesenan langsung sing ditawakake Zeevou, mesin pesenan kita bisa gampang digabung karo situs web pihak katelu. Tim kita ing Zeevou wis ngembangake a WordPress Widget, uga iFrame sing bisa dilebokake ing situs web sing paling akeh, kalebu sing diwenehake dening Wix. Iki pangalihan tamu kanthi lancar menyang pesenan Zeevou engine lan ngidini tamu nindakake pesenan kanthi mung sawetara klik.

Proses ngembangake bisnis nggunakake fitur mesin pesenan Zeevou bebas-nyeri. Dening njaluk demo gratis, sampeyan bakal nemokake kesempatan kanggo njelajah liyane fitur sing ditawakake Zeevou lan mbantu bisnis sampeyan nemokake papan ing pasar kompetitif iki. Aja lali sing kita tim dhukungan ing kene kanggo mbantu sampeyan yen sampeyan duwe pitakon. 

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris