Manajer Saluran

Push tarif & kasedhiyan sampeyan kanthi nyata nganti luwih saka 200 saluran kanthi sambungan API rong arah sing kuat.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Minangka host, salah sawijining prekara penting sing kudu sampeyan lakoni yaiku nambah ekspos properti sampeyan. Yen saya akeh paparan, luwih akeh pamirsa sing bisa nggayuh, mula kemungkinane saya mundhak akeh tingkat hunian. Kanthi tambah akeh tingkat pendhudhukan, bathi luwih gedhe. Nanging, nambah cahya bisa mbutuhake akeh wektu lan energi kanggo njamin supaya tarif tetep dianyari lan ora ana overbooking sing kedadeyan. 

Overbooking bisa ngrusak reputasi sampeyan lan nggawe calon tamu duwe pikiran kaping pindho nggunakake layanan sampeyan nalika liyane. Mula, sampeyan butuh rencana sing teratur kanggo ngatasi overbooking lan minimalake stres sing ora dikarepake. 

Iki minangka manajer saluran sing migunani. Manajer saluran sing apik mbantu nyinkronake tarif. Sampeyan uga bisa entuk kasedhiyan luwih akeh kanggo nambah pajanan, sekaligus nyuda resiko overbookings. Nanging, ngerti kepiye lan kapan sampeyan kudu nggunakake manajer saluran iku penting. 

Sampeyan bisa uga wis krungu crita host sing regane ora disinkronake kanthi lengkap karo saluran, utawa yen kasedhiyan mung disedhiyakake menyang OTA sawetara kaping saben dina, nyebabake overbooking.

Solusi kita kanggo masalah overbooking nggunakake manajer saluran kanthi macem-macem wujud lan bentuk. Sawetara wong bakal nawakake integrasi API 2 arah asli, dene manajer saluran liyane bakal sinkronisasi nggunakake iCals.

Tautan iCal ngidini sistem nyedhiyakake informasi babagan acara sing bisa diimpor menyang aplikasi utawa piranti lunak liyane. Google Calendar, contone, nyedhiyakake link iCal kanggo acara sing dilebokake. Kajaba iku, piranti lunak keramahan bisa komunikasi karo siji liyane kanthi drajad winates liwat tautan iCal kanthi saling menehi katrangan nalika kamar utawa apartemen ora kasedhiya maneh. 

Nanging, frekuensi kedadeyan kasebut gumantung karo sistem panampa. Umume OTA ora narik nganyari iCal luwih saka kaping sawetara dina. Iki nambah risiko nampa pesenan kaping pindho. Kajaba iku, iCals ora ngidini sinkronisasi tarif antarane PMS / Channel Manager lan platform dhaptar. Iki tegese sampeyan isih kudu ngganti tarif kanthi manual ing situs target saben sampeyan ngganti sistem reservasi pusat.

Kepiye Pitulung Manajer Saluran Zeevou?

Integrasi API minangka tulang punggung babagan komunikasi piranti lunak keramahan. Iki ngidini supaya tarif lan kasedhiyan bisa dikirim kanthi nyata (butuh sawetara menit supaya tarif bisa terus nyebrang), saéngga njamin tarif sampeyan bakal ditundhung sanalika sampeyan ngganti. 

Kajaba iku, integrasi API nyuda akeh gaweyan sing dibutuhake kanggo njamin tingkat paritas utawa kanggo nambah rega kanthi beda kanthi saluran supaya bisa nutupi komisi. Sanalika, uga mbantu nyegah kesalahan manungsa sing disebabake nalika entri data manual ing pirang-pirang situs.

Zeevou's Channel Manager nawakake integrasi API 2 arah karo liwat 200 saluran. Iki ngidini kita nyuda tarif lan kasedhiyan kanthi nyata, nyuda kemungkinan overbookings. Mula, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng status kasedhiyan properti kanthi cepet lan nuli nindakake tugas kanthi gampang. 

Sawise pesenan digawe ing salah sawijining situs dhaptar utawa OTA sing digandhengake Zeevou, mula langsung menyang Zeevou. Sanalika pesenan cocog Zeevou, email bisa dipicu kanggo tamu kanggo miwiti Zeevou proses pesenan otomatis sing streamline pangolahan pesenan preduli saka sumber.

Nalika memetakan rencana tarif unit sampeyan menyang saluran, sampeyan bisa nambah jumlah utawa persentase khusus kanggo saben saluran. Iki ngidini sampeyan nyakup mark-up ing rega sing nutupi komisi saluran kasebut. Nanging, sampeyan kudu eling karo klausa paritas tingkat sing bisa ditrapake kanggo kontrak karo macem-macem OTA (iki bakal gumantung ing negara sing dununge ana lan istilah OTA dhewe).

Zeevou ora nyelarasake gambar utawa konten liyane menyang OTA. Iki tegese sampeyan kudu nggawe dhaptar ing situs sing pengin sampeyan sambungake lan ing Zeevou kanthi kapisah, lan banjur kaitake. Ing sisih liyane, yen sampeyan pindhah menyang Zeevou saka manajer saluran liyane, sampeyan bisa nyimpen kabeh dhaptar sing wis ana lan mung nyambung menyang Zeevou yen wis ndhaptar properti ing sistem iki.

Nggunakake manajer saluran Zeevou bisa nambah keahlian. Wong sing pengin nyewa properti sampeyan bakal duwe visi sing jelas babagan status lan kasedhiyan. Sampeyan uga bakal ngirit wektu akeh kanggo ngatasi calon tamu sing ora ngerti manawa properti sampeyan ora kasedhiya maneh. Dadi, terusake lan nyuwun ijin!

Fitur sing gegandhengan

Markup Channel

Pesenan tanpa Komisi

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris