Markup Channel

Tambah markup kanggo rega sing dikirim menyang saben platform OTA lan pesenan kanggo entuk bathi sing padha kanggo saben pesenan.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Penyedia keramahan sing mutusake distribusi inventaris liwat situs pihak katelu ing umume kasus kudu mbayar komisi. Nalika sawetara hotel bisa nemtokake biaya sing gegandhengan, manajer sewa liburan sing luwih cerdas lan operator apartemen bisa pengin mbedakake rega ing saben saluran kanggo nggawe komisi tambahan sing disimpen agen kasebut.

Contone, nalika Airbnb mung dikenani biaya 3% kanggo host, Expedia ing tangan liyane dikenani biaya 18%. Kanggo nggawe bedane ing level komisi kasebut, akeh host sing pengin nambah markup miturut saluran nalika nggunakake manajer saluran.

Kepiye Bantuan Markup Channel Zeevou?

Zeevou iku Manajer Saluran ngidini sampeyan nambah markup saluran nalika ngubungake OTA pihak katelu lan platform pesenan. Sampeyan bisa nambah persentasi utawa jumlah tetep saben wengi saben saluran, utawa sampeyan bisa nggunakake kombinasi kalorone. Iki ngidini host entuk jumlah sing padha ing mburi saben pesenan, ora preduli saka ngendi pesenan.

Utawa, nggunakake promosi fitur, host bisa diskon tarif sing diiklanake ing situs web dhewe amarga wates bathi sing luwih dhuwur sing bisa didol saka mburi pesenan langsung. Kajaba iku, yen sampeyan pengin matesi klien sing entuk bathi saka diskon kasebut menyang pesenan langsung, sampeyan bisa ngetokake kode voucer bakal dilaporake para tamu nalika check-out supaya entuk bathi saka diskon kasebut.

Kanggo mbantu host sing makarya ing yuridiksi sing ditrapake aturan paritas tarif, Zeevou wis ngembangake fitur sing ana gandhengane karo sing bisa ngatur macem-macem rencana tarif kanggo jinis unit sing padha. Dadi, sampeyan kanthi selektif bisa nyebarke sawetara menyang situs web pesenan langsung dhewe, ngetrapake istilah sing beda kanggo pesenan supaya ora ucul saka watesan sing ditindakake dening kesepakatan karo OTA.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris