Manajemen Reresik

Otomatisake manajemen reresik - karo staf ing omah utawa kanthi menehi kontrak menyang perusahaan pembersih outsourcing.
Cleaning

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Ing skenario sing paling gampang, perusahaan sing luwih resik utawa ngresiki kudu ngresiki properti. Dheweke kudu duwe akses menyang tanggal lan wektu rawuh lan tanggal budhal, rincian babagan tamu sing bakal ditemoni, cara kasur kudu diatur, lan panjaluk tamu khusus. Syarat kanggo tamu tartamtu bisa uga owah nganti tekan titik tekane, mula uga ora menehi informasi marang para petugas omah yen ana pesenan, dheweke uga kudu dianyari babagan pangowahan. Iki kabeh mbutuhake wektu banget.

Kajaba iku, perusahaan manajemen sewaan plancongan sing luwih gedhe kanthi properti ing pirang-pirang lokasi biasane nggunakake sawetara rumah tangga perusahaan pembersih, lan kudu saben dina saben dina ngresiki, tim utawa perusahaan sing kudu ngresiki reresik endi. Malah ing kasus sing ngresiki bisa mlebu kanggo ndeleng tanggalan, umume PMSes ora nawakake kapabilitas manajemen tugas sing luwih maju, nggawe jadwal gawean ngresiki tengah-tengah kanggo nginep maneh lan tugas sing kudu ditindakake host, mula rutin njupuk wektu karo admin.

Kepiye Bantuan Manajemen Reresik Zeevou bisa Mbantu?

Tugas rumah tangga otomatis digawe ing Zeevou, kanggo check-out lan kanggo ngresiki tengah-tengah. Ngresiki tengah-tengah uga ditemtokake sajrone suwene masa inap, mula ing lelungan wolung wengi ing properti kanthi reresik mingguan, kayata tugas omah bakal dijadwalake 4 dina.

Kanggo saben pembantu rumah tangga sampeyan bisa nemtokake kasedhiyan sajrone seminggu, lan nggandhengake karo properti tartamtu kanthi prioritas. Pembantu rumah tangga uga bisa njaluk godhong liwat aplikasi seluler yen butuh cuti sawetara jam / dina. Sawise admin nyetujoni cuti, kasedhiyan bakal dianyari.

Kita wis nggawe algoritma alokasi sing maju banget sing nyoba ngoptimalake alokasi tugas rumah tangga menyang para pembantu rumah tangga adhedhasar wektu check-out lan check-in, kasedhiyan sing ditemtokake kanggo saben wong sing luwih resik ing sistem, rata-rata wektu kanggo ngresiki saben unit lan wektu lelungan antarane properti.

Alokasi tugas rumah tangga ditandhani minangka sementara nganti wektu istirahat sing bisa disesuaikan ing wayah sore sadurunge tugas kasebut kudu rampung. Ing tahap kasebut, para petugas omah njaluk kabar babagan alokasi kasebut. Sampeyan bisa nggulingake pembantu rumah tangga kanthi manual sing diparengake kanggo tugas.

Pembantu rumah tangga bisa ndeleng tugas kasebut ing app mobile kalebu status, wektu, lan cathetan sing sampeyan wis tinggalake. Sawise mlebu, sistem njupuk wektu wiwitan lan dununge, lan uga yen wis rampung tugas kasebut. Sampeyan bisa mbutuhake pembantu omah kanggo njupuk foto saben kamar sing ditemtokake ing sistem kanggo unit kasebut (jinis unit). Dheweke ora diidini ngunggah foto supaya foto sing dijupuk ing resik liyane ora digunakake maneh. Yen dheweke ngerteni masalah perawatan, dheweke uga bisa nglaporake liwat aplikasi kasebut. Iki rampung ing Zeevou Fix, ing ngendi sampeyan bisa nglacak kemajuan masalah pangopènan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris