en

Pesenan Bebas Komisi

Pilih pesenan saka OTA lan situs pesenan langsung tanpa mbayar komisi menyang Zeevou.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Panyedhiya keramahan sing ana ing kene - yaiku hotel, wisma, bed & breakfast, utawa operator multi-lokasi sewa liburan utawa apartemen sing dilayani, mesthi ngupayakake ngoptimalake tingkat huniane. Salah sawijining cara paling cepet yaiku nyebarake inventaris liwat OTA pihak katelu lan situs dhaptar.

Supaya tarif lan kasedhiyan bisa diselarasake lan kanggo ngotomatisasi pamulangan pesenan, a manager saluran bisa migunani banget. Nanging, ing pirang-pirang kasus, manajer saluran bakal ngisi persentasi saka nilai pesenan ing ndhuwur apa sing diisi agen menyang host. Iki pungkasane mbantah tujuan asli ing distribusi menyang saluran kasebut, yaiku nyoba nambah level bathi kanthi entuk penghasilan host.

Kepiye Pesenan Bebas Komisi Zeevou bisa Mbantu?

Ing Zeevou, kita ngerti perjuangan saben dinane kanggo bisnis perhotelan, lan mula wis nimbang-nimbang reregan struktur Sawise entuk umpan balik saka akeh host, kita mutusake kanggo ngisi biaya rata-rata saben dhaptar, sing mudhun amarga jumlah dhaptar saya mundhak.

Iki tegese Zeevou ora dikenani biaya utawa komisi tambahan kanggo pesenan sing ditrapake liwat manajer saluran. Minangka host sampeyan bakal bisa nikmati penghasilan tambahan sing bisa ngasilake kanthi sinkronisasi Saluran 200 liwat Zeevou.

Apa maneh, Zeevou situs web pesenan langsung teka gratis. Iki tegese ora ana biaya pangaturan, ora dikenani biaya tambahan, lan pancen ora ana komisi utawa biaya kanggo pesenan. Minangka bonus, Host Mitra Zeevou uga bisa nyebar kanthi gratis Zeevou Langsung.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris