Manajemen Kontraktor

Gawe ngatur perusahaan sing dilindhungi kanthi gampang & gampang ngakses dhaptar tugas sing diwenehake.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Pakaryan outsourcing nggampangake urip. Utawa paling ora, ana sing kepengin mikir. Salah sawijining masalah utama karo operasi outsourcing yaiku angel banget supaya perusahaan outsourcing menehi informasi babagan pesenan sing terus diganti. Kajaba iku, menehi tugas lan nglacak kemajuan kanthi skala meh mbutuhake pangguna PMSes lan Managers Saluran nggunakake aplikasi pihak katelu kayata asana or Trello amarga ana watesan ing fitur lan fungsi sistem utama.

Manajemen proyek lan alokasi tugas kanggo perusahaan sewa liburan sing beroperasi ing luwih saka siji kutha bisa dadi tantangan banget.

Kepiye Bantuan Manajemen Kontraktor Zeevou?

Zeevou ngidini sampeyan nggawe profil kanggo saben perusahaan sing dadi outsourcing bagean saka perusahaan sampeyan Operasi kanggo. Contone, sampeyan bisa nggawe perusahaan kanggo cleaning panyedhiya, lan asosiasi a profil manager karo.

Iki ngidini manajer mlebu lan entuk tampilan winates saka tanggalan pesenan (tanpa bisa ndeleng rincian tamu utawa finansial saka pesenan). Kajaba iku, dheweke bisa ngakses dhaptar tugas, kalebu check-out sing digawe kanthi otomatis lan tengah-tengah tugas rumah tangga, uga apa wae sing bisa digawe kanthi manual.

Manajer perusahaan pembersih uga bisa menehi tandha a unit dadi resik yen resik wis rampung, supaya sampeyan bisa tetep nganyari kabeh ngresiki sing wis dirampungake lan bisa takon manawa sawetara unit sing diarepake wis diresiki isih katon kotor ing sistem.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris