Perusahaan CRM

Mbangun lan ngraketake sesambungan karo pesiar bisnis, tanpa lali karo sarat tartamtu.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Proporsi pesenan langsung sing bisa dipikolehi dening panyedhiya perhotelan asring gumantung ing bisnis korporat. Nanging, nggawe pesenan perusahaan sing cukup saka tamu bisnis ora bisa diatasi kanthi cepet. Mesthekake aliran perusahaan sing tetep bisa mbutuhake taun ngubungi perusahaan lan nggawe hubungan adhedhasar kepercayaan lan layanan pelanggan sing cocog karo kabutuhan.

Sanajan akeh operator akomodasi sing duwe layanan duwe sumber daya kanggo bisa ngubungi perusahaan lan ndamel sawetara pesenan awal, umume ora duwe alat lan teknologi kanggo ngetrapake pengeluaran kanthi efektif, tetep dadi pilihan lan ngerti hubungane antarane staf kantor lan tamu sing beda-beda. kanggo perusahaan sing diwenehake.

Kepiye Bantuan CRM Zeevou's Corporation?

Kejabi internal CRM Tamu, Zeevou uga wis nggawe CRM Corporation. Liwat efektif banget Proses Konfirmasi Pesenan 5 Langkah, Zeevou mbantu gampang ngenali buku bisnis. Iki ngidini panyedhiya katering nggawe profil kanggo saben bisnis, lan nglacak rincian sing ana gandhengane karo bisnis, staf kantor sing nggawe pesenan, lan tamu sing sejatine tetep manggon ing properti.

Duwe log utama kabeh pesenan lan pembayaran sing ana gandhengane karo perusahaan kasebut ngidini manajer rantai hotel kanthi efisien ngrampungake hubungane karo pelanggan perusahaan. Zeevou uga ngidini sampeyan nemtokake manajer akun kanggo saben perusahaan sing ditambahake ing CRM Corporation, lan nambah cathetan babagan preferensi utawa syarat sing dipesen bisnis kasebut.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris