en

Situs web Pesenan Langsung

Ningkatake pesenan langsung karo situs web sing ramah SEO sing digabung karo alat analitik ndhuwur.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Manajer nyewa plancongan saya bosen karo mbayar potongan saka komisi. Mula ana gerakan sing terus saya mundhak kanggo njupuk pesenan luwih langsung lan nggawe saluran bisa digunakake tinimbang cara liya! 

Sawetara Sistem Manajemen Properti lan Managers Saluran nawakake situs web pesenan langsung. Nanging, iki biasane ana sawetara masalah. Ing sawetara kasus, bisa uga dikenani biaya saben pesenan kanggo pesenan langsung, sing ora disengaja saka host supaya ora bisa ngupayakake pesenan liwat situs web. Menapa malih, paling mesin pesenan panyedhiya ora ngidini sampeyan nglacak lalu lintas liwat alat kayata Google Tag Manager, sing penting yen sampeyan pengin nglampahi dhuwit Google Ads or Facebook Ads

Ing kasus kaya ngono, sampeyan kudu bisa nglacak kanthi lengkap bathi supaya bisa milih tembung kunci sing bakal dialokasikan kanggo anggaran sampeyan! Kajaba iku, ing pirang-pirang kasus, situs web sing disedhiyakake dening panyedhiya piranti lunak keramahan ora ngidini sampeyan nambah kaca kustom utawa blog liwat sistem, tegese sampeyan kudu nggawe situs web sing beda lan ngubungake karo mesin pesenan sing diwenehake dening PMS.

Kepiye Situs Web Pesenan Langsung Zeevou bisa Mbantu?

Zeevou nawakake situs web pesenan langsung gratis kanggo kabeh wong (dadi penginjil utawa Pelindung) sing mutusake mitra lan ndhukung Revolusi Pesen Langsung! Sampeyan ora mung entuk internal mesin pesenan sing ngidini para tamu menehi reservasi cepet, nanging ana macem-macem barang sing nunggu sampeyan.

Zeevou Show kanthi otomatis bakal ngisi situs web kanthi informasi babagan properti, jinis unit, lan unit, kaya sing diketik ing PMS. Katrangan, gambar, fasilitas, lan ulasan kabeh bakal ditampilake kanggo nyedhiyakake kabeh informasi sing dibutuhake ing tamu nalika dipesen lan kanggo nggedhekake kasempatan kanggo ngubah tampilan dadi booker.

Nalika Zeevou ngasilake kaca kanggo saben negara, kutha, lan properti sing sampeyan lebokake ing sistem, ora kabeh sing kita lakoni kanggo sampeyan. Sawise ndhaptar, sampeyan uga bakal menehi conto conto kabijakan pengembalian dana lan kabijakan privasi sing bisa ditinjau lan dirampungake kanggo mesthekake yen memenuhi kabeh persyaratan hukum ing wilayah sampeyan (kita ora bisa tanggung jawab nggunakake sampel kasebut). Kajaba iku, sampeyan duwe kebebasan kanggo nambahake kaca khusus kaya sing dikepengini.

Kabeh kaca ing Zeevou duwe kabeh alat internal sing dibutuhake supaya priksa manawa situs sampeyan ramah SEO. Sampeyan ngidini sampeyan nyetel judhul meta, deskripsi meta, tembung kunci, uga Tag OpenGraph kanggo nuduhake media sosial (loro Facebook lan Twitter tags). Kita uga ngasilake peta situs lengkap saka kabeh situs web, sing bisa dikirim liwat Google Webmaster kanggo ngoptimalake rangking sampeyan.

Kejabi nggabungake karo Google Analytics, Zeevou uga ngidini sampeyan supaya situs web tetep dianyari karo konten seger ing wilayah lokal liwat fungsi blog internal. Iki ngilangi kabutuhan supaya sampeyan duwe situs web WordPress utawa Wix sing kapisah saliyane mesin pesenan. Lan yen sampeyan mbukak properti kanthi macem-macem merek, sampeyan bakal dijamin! Zeevou bakal nggawe situs web kanggo saben merek sing wis sampeyan atur ing sistem kasebut, lan sampeyan uga bisa ngliwati properti antarane merek.

Nanging, aja padha sumelang! Apa sampeyan wis duwe investasi wektu lan / utawa dhuwit kanggo nyiyapake dhewe WordPress situs web kanggo nyalurake pesenan langsung, sampeyan bisa nggunakake plugin WordPress kanggo ngarahake tamu menyang kaca asil telusuran mesin pesenan tanpa ngerti yen dheweke wis ninggal situs sampeyan! Kajaba iku, tim kita ing Zeevou wis nggawe iFrame sing ngidini sampeyan masang widget telusuran ing Wix homepage utawa situs web pihak katelu liyane sing wis sampeyan wis nyiyapake.

Kaya sawetara kue kanggo kue, kita uga ngidini sampeyan nambah skrip khusus yen pengin kalebu opsi obrolan langsung kayata Hubspot's utawa Tawk. Dadi widget obrolan langsung gratis. Lan pungkasane, kanthi ngetik nomer WhatsApp ing Zeevou, kita bakal kanthi otomatis nuduhake tombol obrolan WhatsApp ing situs web sampeyan, supaya tamu bisa ngubungi sampeyan babagan pitakon saka sadurunge utawa sawise nggawe pesenan. Mesthekake yen sampeyan duwe alat sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake pengalaman tamu sing luar biasa minangka salah sawijining prioritas utama!

Kanggo mbantu sampeyan entuk luwih akeh pesenan langsung, sampeyan uga bisa ngiklanake kabeh properti kanthi gratis (tanpa biaya panyiapan, tanpa biaya taunan, tanpa komisi - gratis!) Zeevou Langsung nalika mlebu menyang Zeevou.

Mangkene conto sawetara situs web pesenan langsung sing digawe dening Zeevou:

Airhost Kanggo Sampeyan

Wisata Bulldog

Properti Dawton

Peymans

Urut Urut

Kabeh anggota tim ing Zeevou duwe target sing padha yaiku nuduhake Revolusi Pesen Langsung! Mula, sampeyan bisa kanthi gampang percaya marang kita fitur lan seneng ndeleng perusahaan sampeyan!

Fitur sing gegandhengan

Mesin Pesenan

Tambah-ons

promosi

Voucer

Multi-merek

blog

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris