Pelacakan Beban

Priksa manawa kabeh biaya saka macem-macem properti sampeyan wis dipertanggungjawabake lan dicocogake karo unit sing bener.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Luwih gampang nambah bathi kanthi ngatur dhuwit kanthi bener tinimbang nambah dodol. Nanging, kanggo manajer properti sewa liburan kanthi skala gedhe, angel banget kanggo nglacak biaya sing digawe dening macem-macem staf atas jenenge sawetara pihak katelu.

Kejabi kudu njamin ora ana beyo sing ora dialokasikan, uga penting kanggo mesthekake yen saben biaya diwenehake menyang properti sing bener. Nalika sampeyan bisa tetep golek dhuwure lan nggunakake piranti lunak akuntansi pihak katelu kayata Xero, biasane iki ora ngidini bathi kanggo diwilang adhedhasar akuntansi dateng, uga ora ngidini sampeyan ngidini pamilik nglacak bathi kanthi nyata.

Kepiye Bantuan Pelacakan Beban Zeevou?

Ora mung Zeevou ngidini sampeyan nglacak pesenan-karga sing gegandhengan kayata Komisi OTA, tukang resik resik biaya, utawa biaya transaksi, kanthi fitur Nelusuri Beban Zeevou sampeyan uga bisa mlebu log jinis apa wae.

Sistem kasebut fleksibel ngidini sampeyan nggawe jinis biaya khusus, digandhengake karo akun tartamtu lan aplikasi kode pajeg sing dipilih. Kajaba iku, biaya bisa dialokasikan ing tingkat properti, level unit, utawa uga level pesenan. Alokasi level unit bisa ditindakake adhedhasar jumlah unit ing properti, utawa bisa ditimbang adhedhasar pira pesenan saben unit ing wulan tartamtu.

Kabeh biaya sing ditambahake ing Zeevou dianggep ing Laporan Bathi Wulan sing digawe kanggo saben transaksi sing sampeyan tentukan ing sistem kanggo investor. Iki ngidini kebak analisis bathi supaya bisa ditindakake, supaya sampeyan bisa nggedhekake bisnis adhedhasar pangerten sing nyata babagan bathi sing nyata tinimbang pesenan arus kas positif sing gegandhengan. Sanalika, akses sing didol saka pihak pemilik portal pemilik menehi pemilik sing bisa dadi co-host kanggo katenangan mutlak yen sampeyan transparan karo dheweke. Dheweke bisa yakin manawa sampeyan kanthi bener nglacak penghasilan sing lagi diasilake, uga biaya sing sampeyan tampa kanggo pihak kasebut.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris