en

Ngluwihi Tetep

Gunakake fitur unik iki kanggo ngatur sewa wengi, mingguan, lan saben wulan, kabeh saka siji login utama.
Ditambahi Tetep- Sewa jangka panjang- Zeevou

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Sewa jangka cendhak bisa dadi penghasil dhuwit, nanging ing wektu sing padha, yen sampeyan ora bisa ngatur kanthi bener, sampeyan bisa ngilangi tokoh gedhe. Operator aparthotel skala gedhe kanthi sewa tetep utawa model arbitrase sewa wis suwe nggunakake taktik pamisah risiko antarane sewa jangka pendek lan jangka panjang. Iki mbantu ngatasi kerugian ing wulan sing ringkih ing pasar musiman.

Kanthi konsekuensi saka pandemi COVID-19, tambah akeh operator perhotelan kudu poros lan miwiti njupuk pesenan maneh. Sanajan akeh aspek sewaan sing padha, sawetara beda, lan umume PMSes lan Saluran Managers gagal nyukupi sarat sewa jangka panjang.

Kepiye Zeevou's Extended Stays bisa Mbantu?

Nalika Zeevou miwiti dadi PMS, Channel Manager lan Mesin Pesenan panyedhiya kanggo perusahaan sewa liburan skala gedhe lan panyedhiya apartemen layanan, biasane mung ndhukung pesenan saben wengi. Nanging, minangka asil pandemi lan panjaluk saka para Pelopor tingkat perusahaan, kita mutusake kanggo nggarap penyewaan jangka menengah lan jangka panjang.

Fitur Extension Stay Zeevou ngidini host nyetel tarif saben minggu lan saben wulan, lan njamin yen tagihan bulanan kanggo jangka panjang ora beda-beda saben wulan. Jinis unit sing padha bisa duwe macem-macem rencana tarif sing sejajar, saengga tarif sing beda bisa ditindakake sajrone nginep saben dinane saben wulan kanggo dhaptar sing padha. Iki ngidini manajer omah-omah plancongan bisa nyuda resiko properti kosong kanthi nggabungake sewa jangka pendek, jangka menengah, lan jangka panjang, adhedhasar kahanan pasar sing saya owah.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris