Manajemen Hubungan Pelanggan Tamu

Akses CRM tamu internal sing fleksibel sing ngotomatisasi koleksi alamat email lan nggawe basis data sing cocog karo GDPR tanpa ngangkat driji.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Host kudu bisa nglacak rincian kontak, pesenan lan pilihan pribadi para tamu. Unit rata-rata bakal dadi tamu nganti puluhan atusan tamu setaun - kita ngerti manawa angel banget kanggo nglumpukake lan menehi informasi kanggo kabeh wong sing tetep ana ing properti sampeyan.

Sanajan sampeyan bisa nyiyapake sistem eksternal kanggo mbukak bareng karo Channel Manager utawa Sistem Manajemen Properti sing saiki kanggo njupuk data, biasane ora bisa nyimpen data kasebut ing piranti lunak kasebut. Logika sing nggawe data disimpen biasane ora pangguna lan winates fungsine.

Salah sawijining tujuan utama njupuk data tamu yaiku supaya bisa mbukak pesenan langsung liwat kampanye pemasaran email. Ora duwe data sing bener lan akurat nggawe iki tantangan banget kanggo nindakake pemasaran langsung.

Kepiye Bantuan CRM Tamu Zeevou?

Zeevou duwe tamu CRM internal sing fleksibel. Profil tamu bisa digawe kanthi gampang, tanpa prelu pesen tamu ing sistem kasebut. Pesenan sing digawe dening tamu kasebut digandhengake lan ditampilake ing profil tamu kasebut. Yen pesenan ditarik saka OTA lan tamu nganyari rincian utawa alamat email ing Zeevou, pesenan bakal kanthi otomatis gegandhengan karo profil tamu sing wis ana.

Profil tamu minangka gudang utama. Ora mung kanggo pesenan sing digawe dening tamu, nanging uga kanggo pembayaran sing dibayar utawa atas jenenge. Saldo tamu diitung ing level profil tamu supaya sampeyan bisa ndeleng jumlah umume tamu sing duwe utang utawa wis kredit. Kredit kanthi otomatis dialokasikan kanggo pesenan anyar sing diwenehake dening tamu. Yen ana kekurangan, tamu mung kudu mbayar bedane.

CRM Tamu uga digunakake kanggo nambah cathetan utawa tugas lan ngirim email utawa pesen teks langsung menyang tamu.

Minangka bagéan saka Zeevou Proses Konfirmasi Pesenan 5 Langkah, tamu kudu mriksa rincian kontak ing Profil Tamu. Yen ora ana alamat email sing dikonfirmasi sing disimpen, mula kudu mlebu. Alamat email sing diterusake OTA didhelikake supaya sampeyan bisa njupuk alamat email sing sejatine. Minangka bagean saka Langkah 2, sampeyan bisa nglumpukake rincian babagan tamu tambahan sing bakal nginep ing properti kasebut. Zeevou kanthi otomatis nggawe profil tamu kanggo saben wong lan nggandhengake karo pesenan.

Mbangun kasetyan pelanggan

Proses iki uga ngidini sampeyan njupuk GDPR-tundhuk idin pemasaran. Kanggo miwiti marketing email menyang tilas tamu, sampeyan mung kudu ngekspor data lan ngimpor menyang aplikasi kayata MailChimp. Mbangun kasetyan pelanggan lan entuk tamu bali saben taun. 

Zeevou uga ngidini sampeyan nglacak tamu sing wis ngrampungake proses verifikasi liwat proses pemesanan otomatis. Mangkono, yen tamu mbukak buku kanggo sampeyan kaping pindho, dheweke ora kudu ngliwati proses verifikasi maneh. Kajaba, yen tamu nyebabake masalah, sampeyan bisa milih tamu lan nambah cathetan kanggo menehi peringatan ing mbesuk.

Fitur sing gegandhengan

Perusahaan CRM

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris