en

Pengalaman Tamu

Kirimake pengalaman tamu sing luar biasa karo Zeevou lan deleng bisnis sampeyan tuwuh saka kekuwatan!

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Pengalaman tamu yaiku babagan nyetel pangarepan, banjur ngirimake pangarepan kasebut. Tamu Book apartemen lan omah liburan saka host liwat macem-macem saluran - situs dhaptar, OTA, utawa langsung liwat web, liwat telpon, utawa liwat email.

Saben tamu wis ngliwati bagean liyane saka proses pesenan sing dibutuhake host, nanging angel kanggo host nggawe personalisasi pengalaman tamu gumantung karo rincian pemesanan.

Sawetara OTA bisa uga ora ngirim rincian kontak sing cukup kanggo tamu, ing kasus liyane, pembayaran bisa uga wis diklumpukake nanging ora ana pangarepan babagan langkah-langkah sabanjure. Keluhan bisa diwiwiti sawetara minggu sadurunge rawuh nalika sampeyan njaluk tamu mbayar setoran keamanan, utawa sawetara dina sadurunge yen instruksi mriksa durung diwenehake.

Nglacak informasi apa sing wis ditampa saben tamu lan mesthekake yen nampa informasi sing pas ing wektu sing tepat sadurunge tekane, sajrone nginep, lan mriksa metu bisa dadi masalah gedhe. Yen ora rampung kanthi bener, tamu bakal ora marem, lan iki nuduhake rating lan ulasan babagan penawaran sampeyan.

Kepiye Solusi Pengalaman Tamu Zeevou bisa mbantu?

Zeevou ngidini sampeyan nglancarake ngolah pesenan, nyumbang kanggo pengalaman tamu sing unggul. Kanthi mesthekake manawa langkah-langkah sing kudu dirampungake dening tamu sadurunge diwenehi akses menyang properti kasebut wis cetha nalika ana pesenan, pangarepan wis ditemtokake lan para tamu bakal yakin manawa dheweke dianakake merek profesional.

Sawise rampung kabeh langkah konfirmasi pesenan sing arep diaktifake (koleksi rincian tamu, pembayaran, setoran keamanan, lan pemeriksaan tamu), tamu banjur bakal dilaporake manawa pesenan wis dikonfirmasi. Wiwit saiki, sampeyan bisa miwiti nyiyapake nginep, kanthi nuduhake manual omah karo informasi babagan apa sing bisa diarepake ing properti utawa rincian bisnis lokal lan titik daya tarik sing bisa ditemokake.

Wis cedhak, sampeyan bisa kanthi otomatis ngirim pandhuan mriksa miturut garis wektu khusus, kalebu kemampuan kanggo masang pandhuan mriksa kanggo saben properti. Kanthi cara iki, para tamu ora krasa was-was kepiye carane bisa entuk akses. Kanggo luwih yakin babagan level layanan sampeyan, sampeyan bisa, kayata, nggunakake salah sawijining template default sing disedhiyakake minangka bagean saka onboarding Iki bakal ngidini sampeyan mriksa manawa tamu seneng karo properti kasebut, utawa ana prekara sing dibutuhake kanggo diwenehake.

Kanthi Zeevou, pilihan ora winates. Amarga aturan pemicu sing bisa dikustomisasi lan template adhedhasar variabel, sampeyan bisa nggawe pengalaman tamu adhedhasar visi babagan apa sing bakal ana!

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris