en

Vetting Tamu

Priksa tamu kanthi lengkap sadurunge menehi akses menyang properti kanthi pitulung Zeevou.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Laporan apartemen sing rusak sawise pesta ing pesenan Airbnb akeh banget ing media utama. Napa dheweke entuk perhatian media? Amarga sayang, dheweke ora umum. Pesta sing dibuwang dening tamu jangka cendhak bisa regane ewonan ewonan ewonan ewonan, lan ing pirang-pirang kasus, para pemilik perhotelan mung kari sithik kanggo ngrampungake lan kudu ngetrapake kabeh tagihan - ndandani, ilang penghasilan, relokasi pesenan sabanjure lan dhaptar isih ana lan ing…

Ngluwihi pesta kasebut, kerusakan sing disebabake dening tamu sing tetep suwene sawetara minggu utawa wulan bisa ngluwihi deposit keamanan sing disimpen dening host. Biasane mung ing wektu iki sing dadi tuan rumah mulai kuwatir sapa sejatine tamu lan kepiye carane bisa mbayar biaya saka tamu. Nalika semana, biasane wis kasep.

Kepiye Pitulung Vetting Tamu Zeevou?

Host kudu pro-aktif kanggo nyaring lan nyetujoni tamu sadurunge pisah karo kunci. Kejabi njamin sing pembayaran diklumpukake liwat metode sing nyuda resiko mbayar maneh, akeh host uga mbutuhake deposit keamanan sing kudu dibayar sadurunge kedatangan. Salajengipun, para tamu bisa uga njaluk tamu menehi rincian kontak, lan dokumen ID. Sanajan praktik umum ing industri hotel kanggo nglumpukake informasi iki saka tamu nalika check-in, akeh host sing mbukak risiko sing ora perlu amarga ora nindakake. Kajaba iku, para tamu ora diwajibake ndhaptar kertas (utawa nyediakake sing padha karo digital) sadurunge diwenehi kunci omah plancongan.

Kanggo host sing nyoba kanggo nyoba kabeh kothak dicenthang sadurunge teka, bakal jelas manawa angel banget nglacak kabeh, utamane ing skala. Iki nggawe angel kanggo mesthekake yen kunci mung bakal diwenehake yen kabeh finansial lan pemeriksaan tamu wis diurus. 

Tim kita ing Zeevou wis ngembangake pirang-pirang cara kanggo mbantu host supaya properti tetep aman lan nyuda resiko biaya finansial amarga nampa pesenan. Sanajan sampeyan pancen wis kerja keras supaya pesenan bisa dadi luwih dhisik lan bisa uga pengin entuk dana sing dibayar menyang akun bank, penting banget kanggo mesthekake sampeyan ora bakal entuk reaksi.

Dadi, kajaba mung nglumpukake pembayaran liwat Tautan Aman 3-D, Zeevou Proses Konfirmasi Pesenan 5 Langkah uga mbantu sampeyan mriksa tamu kanthi tliti. Integrasi Zeevou karo Ditandhani ngidini sampeyan ora mung entuk syarat lan syarat sing ditandatangani dening tamu, nanging uga bisa nglumpukake ID kaya sing dikarepake. Contone, kajaba salinan paspor, sampeyan uga pengin nglumpukake bukti alamat kanggo mriksa liwat alamat sing digunakake kanggo pass syarat Verifikasi 3-D babagan pembayaran sing dikoleksi utawa deposit keamanan sing wis sah liwat Zeevou.

Zeevou ngidini sampeyan nglacak kemajuan saben langkah proses konfirmasi pesenan, kalebu verifikasi tamu. Sampeyan bakal bisa ndeleng yen syarat lan katrangan wis dikirim supaya ditandatangani, lan nalika tamu ngrampungake envelope Signable. Aja kuwatir, pandhuan mriksa awake dhewe isih ora bakal dikirim, sanajan bali nggawa amplop kasebut kanthi foto Cocker Spaniel favorit sing diunggah minangka ganti ID.

Tamu mung bakal diwenehi akses menyang properti yen wis mriksa kabeh dokumentasi sing dikirimake, lan diverifikasi profile. Kanggo mesthekake pengalaman tamu bisa nyenengake, Zeevou bakal ngelingi informasi iki, lan mbesuk nalika buku tamu, dheweke ora diwajibake mbukak prosedur pemeriksaan tamu kaping pindho.

Yen tamu ngrusak properti utawa nglanggar aturan omah, sampeyan bisa ngaktifake profil lan nambah cathetan kanggo ngelingake manawa sampeyan ora pengin dadi tamu maneh yen pengin nyoba milih properti liyane.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris