en

INVOICES

Otomatis nerbitake invoice kanggo tamu, tambahan sing dituku, biaya deposit keamanan, lan liya-liyane.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Wektu sing ditindakake kanggo urusan finansial nggawe proporsi gedhe saka wektu admin kanggo proses pesenan. Kejabi nglumpukake pembayaran lan celengan keamanan, host uga diwajibake ngetokake invoice kanggo tamu, lan jinis lan konten saka invoice bisa beda-beda gumantung karo spesifikasi saben pesenan.

Nalika sawetara sistem manajemen properti ngidini sampeyan ngasilake invoice kanggo pesenan, umume ora nganggo tambahan akun sing bisa didol menyang tamu, malah luwih sithik transaksi keamanan sing pungkasane ditahan, lan meh ora ana tawaran tamu pilihan layanan mandhiri kanggo ndownload invoice nalika mbayar.

Kepiye Invoice Zeevou bisa Mbantu?

Zeevou ngidini sampeyan ngotomatisasi tagihan tamu. Kajaba ngewangi sampeyan invoice kanggo tamu, sampeyan uga bisa adol nambah-ons kanggo tamu liwat Zeevou, kumpulake pembayaran kanggo iki liwat 3-D Tautan aman, lan wis nambah kanthi otomatis ing invoice pesenan minangka item baris ekstra.

Apa sampeyan kudu ngisi tamu marang celengan keamanan dianakaké kanggo pesenan, Zeevou kanthi otomatis bakal ngemot invoice pungkasane. Faktur sing diterbitake dening sistem kami label putih, mula bakal entuk Branding dadi akun, mula bakal adhedhasar palet warna lan kalebu logo sampeyan. Faktur sing durung dibayar bisa disetel kanggo nyakup rincian bank kanggo pembayaran, lan / utawa tombol Pay Now sing langsung ana hubungane karo terpadu gateway pembayaran.

Sistem kasebut menehi draf faktur nalika pesenan tekan server kita. Tamu bisa ndownload iki nalika mbayar. Sampeyan uga bisa nyakup iki minangka lampiran menyang email otomatis, supaya sampeyan bisa njamin manawa para tamu ora duwe alasan ngubungi sampeyan kanggo njaluk invoice kanggo dikirim kanthi manual.

Sawise tamu ditandhani minangka check-out, invoice pungkasan bisa ditanggepi kanggo tamu. Ing sisih bookkeeping, iki bakal njupuk rincian babagan saluran sing dipesan (lan biaya sing gegandhengan) uga transaksi investor sing wis diwenehake ing Zeevou (kanggo ngidini otomatis wektu nyata pratelan pemilik).

Kajaba invoice normal, Zeevou uga nawakake akuntansi dateng lan invoice proxy (kanggo sing ngatur properti sewa plancong atas jenenge pamilik kayata). Kanggo pelanggan adhedhasar Uni Eropa, Zeevou uga bangga nampilake kapabilitas invasi TOMS sing unik. Kanggo ngrampungake kabeh, integrasi Zeevou karo Xero uga ngidini kabeh invoice kasebut bisa ditolak menyang sistem akuntansi lan bakal nyuda overhead bookkeeping kanthi signifikan, mbantu sampeyan entuk bathi.

Nyuwun DEMO dina iki!

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris