fbpx

Manajemen Pangopènan

Zeevou ngidini sampeyan gampang njaga kabeh masalah perawatan lan mriksa kemajuane saka A nganti Z.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Yen properti ora dikelola, mesthine kudu remuk, lan narik kawigaten babagan proses sing salah. Iki tegese pendhudhukan lan tarif sing bisa dikenani biaya, lan garis ngisor sampeyan katon suram lan suram. Penghasilan sing luwih murah ing rekening bank sampeyan tegese dadi luwih angel nandur modal supaya properti sampeyan ora ana gandhengane, lan samubarang wiwit ora bisa dikendhaleni.

Mula penting banget kanggo mesthekake manawa properti dikelola kanthi becik wiwit dina kaping pisanan. Supaya bisa, sistem dibutuhake supaya sampeyan bisa nglacak macem-macem masalah, lan kanggo ndeleng kepiye proses sampeyan lan tim sampeyan ngrampungake. Amarga umume PMSes lan Manajer Saluran ora nawakake manajemen pangopènan, umume operator apartemen kanthi servis pungkasan kudu nggunakake sistem tambahan kayata asana or Trello kanggo ngatur tugas perawatane. Iki nggawe inefisiensi admin lan mengaruhi untung bisnis.

Kepiye Bantuan Manajemen Maintenance Zeevou bisa Mbantu?

Zeevou ngidini sampeyan njaga kabeh masalah perawatan sampeyan. Sampeyan bisa nambah masalah pangopènan kanthi manual, nglacak sapa sing nglaporake, lan kepiye pentinge. Kajaba iku, sampeyan bisa nambah katrangan lan ngunggah lampiran kanggo nuduhake persis apa sing kedadeyan. Zeevou Fix banjur ngidini sampeyan nglacak masalah nalika maju liwat macem-macem tahapan resolusi.

Yen ana masalah sing dilaporake dening tamu, kita wis nggawe fitur sing ngidini sampeyan mriksa manawa anggota staf wis ngverifikasi masalah kasebut utawa ora, supaya bisa ngindhari biaya telpon sing larang kanggo masalah sing bisa muncul amarga salah nggunakake piranti dening tamu kayata ora masalah sing nyata.

Apa maneh, Zeevou App Mobile ngidini para pembantu rumah tangga nglaporake masalah pangopènan nalika diresiki, lan nempelake foto utawa video menyang masalah kasebut kanthi njlentrehake apa sing salah.

ing mangsa, kita bakal ngupayakake supaya masalah pangopènan diwenehake menyang anggota staf, supaya bisa ndeleng tugas lan nganyari proses liwat Zeevou Mobile App.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris