App Mobile

Ayo para pembantu rumah tangga kanthi gampang ngakses informasi nalika ing perjalanan lan mbantu ngatur sewa.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Sawetara PMSes macet ing abad kaping 20, kanthi piranti lunak sing diinstal kanthi lokal. Umume PMSes lan Manajer Saluran saiki adhedhasar awan, nanging sanajan iku, angel kanggo macem-macem anggota tim kanggo nampa informasi nalika dheweke butuh.

Nalika aplikasi web apik kanggo digunakake ing komputer, aplikasi kasebut ora trep digunakake nalika mbukak. Akeh PMSes lan Manajer Saluran adhedhasar web ora responsif. Sing luwih inovatif duwe desain responsif, nanging umume durung duwe aplikasi seluler asli.

Kepiye App Seluler Zeevou bisa mbantu?

Tim kita ing Zeevou ngupayakake dadi teknologi utama kanggo mbantu sampeyan ngirit wektu lan nambah proses bisnis. Kanthi nambah efisiensi, kita ngarahake mbantu ngirit biaya lan nambah wates bathi.

Kanggo menehi kontribusi ing proses iki, kita nggawe aplikasi seluler kanggo digunakake dening macem-macem anggota tim sampeyan. Bagean pisanan aplikasi sing wis dikembangake lan diluncurake yaiku aplikasi seluler kanggo para pembantu rumah tangga. Iki ngidini sampeyan kanthi otomatis komunikasi antarane sampeyan karo pembantu rumah tangga utawa perusahaan pembersih outsourcing. Saliyane ngidini sampeyan kanthi otomatis nggawe lan ngerjakake tugas rumah tangga check-out lan omah-omah tengah, uga ngidini nggawe tugas manual. Kajaba iku, sampeyan bisa ngandhani poin-poin penting kanggo para rumah tangga ing Zeevou, lan para rumah tangga bisa nglaporake masalah sing ditemokake langsung liwat Aplikasi Seluler Zeevou.

Ing babagan akses aplikasi seluler kanggo anggota tim liyane, sabanjure roadmap, nyedhiyakake personel Maintenance kanthi akses menyang tugas ing telpon. Iki bakal ngidini kontraktor pangopènan ndeleng tugas saliyane informasi babagan wektu, lokasi, lan akses menyang properti.

Sawise mbebasake Aplikasi Mobile Maintenance, kita arep nggarap App Seluler Host. Iki bakal ngidini kita Patron kanggo ngatur pesenan ing perjalanan lan supaya gampang ngundhakake rega yen krungu acara lokal sabanjure wis dikonfirmasi.

Sajrone jangka dawa, kita bakal ngrancang Aplikasi Seluler Investor saliyane portal nglaporake pamilik wektu nyata sing wis digawe minangka aplikasi web, lan App Tamu sing bakal nggedhekake fitur Pengalaman Tamu saiki.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris