Multi-merek

Jalanake luwih saka siji merek kabeh saka siji login, ngasilake macem-macem situs web kanthi gampang, lan gampang ngatur kabeh bebarengan.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Manajer sewa plancongan utawa operator apartemen sing dilayani kanthi atusan utawa ewu unit, uga pamilik rantai hotel, asring kudu mbukak pirang-pirang merek. Strategi iki bisa uga amarga perkembangan sejarah kayata kasus M&A ing perusahaan kasebut, utawa kudu target macem-macem segmen pasar kanthi kapisah.

Kadhangkala, pasar sing kompetitif meksa perusahaan duwe strategi multi-merek. Digunakake ing pasar iki, umume, angel banget para pelanggan mung nggunakake merek siji. Mula, sampeyan kudu target macem-macem segmen pemasaran kanthi pirang-pirang merek. 

Ana kaluwihan lan kekurangan sing ana ing pirang-pirang merek. Warta sing apik yaiku, kanthi duwe strategi iki, macem-macem bisnis bisa ngontrol pesaing lan rumangsa luwih aman ing pasar. Duwe strategi multi-merek bisa njamin sampeyan ngontrol pasar, dudu pesaing sampeyan. 

 

Minangka pamilik bisnis sampeyan ngerti konsep kasetyan merek lan ora mesthi nggunakake mentalitas iki ing strategi multi-merek. Zeevou minangka cara sing lunyu lan gampang kanggo ndhelik lan menehi pasar kanggo saben merek tartamtu.

Nyimpen kabeh akun ing siji sistem PMS bakal ngirit wektu lan tenaga supaya bisa muter bolak-balik tinimbang mlebu lan metu saka akun sing kapisah.

Makarya ing tim gedhe, nyebarke login lan kuwatir akses menyang informasi tartamtu uga bisa dadi tantangan lan bisa uga duwe masalah keamanan. Kanthi Zeevou sampeyan bisa nyimpen kabeh ing sak panggonan lan nyedhiyakake aksesibilitas kanthi tingkat.

 

Kepiye Solution Solusi Multi-merek Zeevou bisa Mbantu?

Zeevou iku kabeh-ing-siji Sistem Manajemen Properti, Manajer Saluran, Mesin Booking / Pencipta Situs Web, lan Hub Manajemen Tugas ngupayakake nawakake solusi kelas perusahaan sing terpusat kanggo bisnis perhotelan multi-lokasi kanthi skala gedhe kayata manajer sewa liburan, operator apartemen sing dilayani, utawa pemilik rantai hotel.

Kita ngerti sepira gunane kanggo ngatur sawetara merek. Uga penting yen bisa duwe siji login sing ngidini sampeyan ora mung ngatur properti ing pirang-pirang lokasi, kutha, utawa internasional ing pirang-pirang negara. Kita ngerteni pentinge bisa mbukak macem-macem merek kanthi paralel lan ngatur kanthi nggunakake basis staf. Kaya ngono, fitur multi-merek minangka inti saka Zeevouarsitektur sistem. Solusi iki ngidini host lan perusahaan manajemen properti nggawe merek tanpa wates kanggo perusahaane, nemtokake merek standar kanggo saben properti, lan malah bisa laris ing antarane merek nalika sampeyan pengin.

Mula, dheweke bakal duwe bathi luwih akeh lan misahake macem-macem aspek bisnis kanggo ngatur kanthi individual uga sejajar. Ing Zeevou, sampeyan bisa nggunakake fitur multi-merek supaya duwe kaluwihan beda saka strategi multi-merek lan bisa digunakake kanthi efisien. 

Fitur iki ngidini sampeyan pisah situs web pesenan langsung kanthi mesin pesenan internal lan fungsi blog, lan kanggo mesthekake pengalaman tamu kanthi merek miturut merek standar. 

Zeevou bakal ngurus email sing metu lan narik logo lan informasi kontak miturut merek sing bener. Uga, sawetara alamat email sing mlebu kabeh bisa gampang diatur liwat kita kothak mlebu manunggalfitur nerusake mail mlebu. Kanthi nggunakake fitur multi-merek sing ditawakake Zeevou, sampeyan bisa duwe alat siji kanggo ngatur sawetara merek kanthi paralel lan njaga informasi kanthi total. 

Hubungi kita kanggo nyiyapake a DEMO - Ayo tim kita nuduhake kekuwatan Zeevou Multi-Brand saiki!

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris