Sistem Manajemen Properti Multiple Lokasi

PMS multi-lokasi Zeevou ngidini sampeyan ngatur kabeh properti saka siji login pusat.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Beda karo manajemen hotel, manajemen sewa liburan kalebu nyewa properti sing bisa nyebar ing luwih saka siji lokasi. Nggunakake sistem PMS standar biasane mbutuhake sampeyan duwe akun sing kapisah kanggo saben lokasi. Ing kasus sing paling apik, sampeyan bisa uga diwenehi login utama. Nanging, sampeyan isih kudu terus ngalih ing antarane akun. Iki pancen mbuwang-mbuwang wektu nalika nyoba nyelehake tanggalan lan menehi kekurangan liyane kayata ora ana laporan sentralisasi.

Nanging, kanthi sistem manajemen properti multi-lokasi Zeevou sampeyan bisa ngatur kabeh properti saka siji login. Sanajan dununge ana ing pirang-pirang negara!

Sampeyan bisa mbayangake sepira suwene wektu iki bakal ngirit sampeyan!

Kepiye Bantuan PMS Multi-Lokasi Zeevou Bisa Mbantu?

Sistem manajemen properti multi-lokasi Zeevou ngidini sampeyan nggabungake unik sistem sistem pesenan hotel lan manajer saluran sewa liburan. Nalika dibangun ing konsep properti kanthi macem-macem kategori miturut jinis unit, ora kompromi keluwesan duwe unit ing macem-macem lokasi. Dadi, Zeevou nggabungake sing paling apik ing jagad iki.

Struktur hirarkis

Struktur hierarkis kita ngidini sampeyan nemtokake Negara sing sampeyan operate. Dhaptar Kutha ing negara kasebut lan pisah miturut Area. Ing wilayah sampeyan banjur tambahake properti. Properti cocog karo lokasi kanthi istilah nyata. Dadi iki bisa dadi pangembangan kanthi pirang-pirang Bangunan, saben Lantai bisa nyedhiyakake sawetara Unit. Unit kanthi spesifikasi sing padha sing arep sampeyan adol kanthi rega sing padha diklumpukake miturut Unit Type.

Zeevou ngidini sampeyan nemtokake macem-macem mata uang kanggo macem-macem properti sing ngidini sampeyan bisa mlaku ing pirang-pirang negara kanthi lancar.

Gawe kaca kanthi otomatis kanggo saben properti

Struktur kasebut miturut properti kasebut wis disedhiyakake ing Zeevou Extranet, kanthi otomatis ditampilake ing situs web pesenan langsung Zeevou lan mesin pesenan. Sistem kasebut kanthi otomatis ngasilake kaca kanggo saben properti, kutha, lan negara sing sampeyan tambahake ing sistem kasebut. Iki tegese nalika rampung karo nyiyapake Zeevou, sampeyan bakal duwe sparkling situs web pesenan langsung munggah lan mlaku kanthi cepet.

Calendar nyelarasake 

Fungsi impor iCal ngidini sampeyan nggawe blok kondisional ing properti, jinis unit, utawa level unit. Loro internal lan kanthi ngimpor utawa ngekspor saka lan menyang situs liyane. Salah sawijining cara sing bisa digunakake yaiku nggawe tanggal sing diblokir ing Zeevou. Nalika pesenan digawe ing situs Pihak 3 sing dudu salah sijine Saluran 200 sing sambungake liwat API rong arah. Kajaba iku, tanggalan pihak katelu bisa diblokir nalika pesenan mlebu ing Zeevou. Fitur kasebut bisa digunakake kanggo mbangun hubungan wong tuwa / bocah. Yen sampeyan nyewa properti minangka papan panggonane lan kamar sing kapisah. Kamar bisa diblokir yen kabeh papan dipesen lan mbalikke uga bisa dipikolehi.

Tingkat Negara

Zeevou ngidini sampeyan nyetel negara ing sistem kasebut. Ing level negara sampeyan bisa ngunggah gambar, nambah katrangan, lan ngetik judhul meta lan deskripsi meta kanggo tujuan SEO. Kajaba iku, sampeyan bisa nemtokake tag grafik sing mbukak kanggo ngoptimalake cara ditampilake tautan nalika dituduhake ing platform media sosial.

Tingkat Kutha

Saben kutha ing Zeevou dikategorikake miturut negara lan kabupaten utawa negara sing bisa ditemtokake. Ing level kutha, sampeyan bisa nambah katrangan ringkes uga deskripsi lengkap lan ngunggah gambar sing bakal digunakake ing situs web ngarep. Kajaba iki padha karo level negara sampeyan bisa nemtokake pilihan SEO.

Tingkat Daerah

Wilayah kasebut ngidini sampeyan misahake properti ing kutha kanthi bagean kutha sing dununge. Tingkat wilayah migunani kanggo nyetel tarif akeh, nggawe blok lan uga kanggo nglaporake lan nganalisa ing tingkat multi properti ing sub kutha.

Tingkat Properti

Ing level Properti, sampeyan bisa ngunggah buku panduan omah lan pandhuan mriksa supaya dikirim liwat email kanthi otomatis menyang tamu ing macem-macem poin sajrone proses pesenan.

Kajaba iku, sampeyan bisa nglacak informasi rinci babagan parkir, akses, panyimpenan, rincian WiFi, koleksi kunci, lan frekuensi perawatan rumah tangga kanggo jangka panjang. Sampeyan uga bisa milih anggota staf kanthi macem-macem peran menyang properti kayata pembantu rumah tangga, staf kantor, staf check-in lan detail sing tanggung jawab kanggo njaga.

Zeevou ngidini sampeyan ngetik URL TripAdvisor lan URL Google Bisnisku kanggo properti kasebut, supaya sampeyan bisa nggunakake lapangan kasebut kanthi nyoba menehi umpan balik saka tamu sing seneng sawise nginep.

Katrangan, gambar, lan fasilitas sing ditambahake ing level properti kanthi otomatis ditarik menyang kaca properti situs web sing digawe sistem supaya sampeyan bisa njupuk pesenan langsung.

Sawetara opsi sing ditemtokake ing level organisasi bisa ditrapake lan disesuaikan ing level properti, kayata timeline pre-authorization deposit keamanan lan wektu check-in / check-out lan biaya sing gegandhengan.

Ana lapangan khusus kanggo pandhuan mriksa, pandhuan mriksa metu, lan rincian babagan cara nemokake properti kasebut. Kabeh mau bisa ditarik menyang email otomatis sing bisa disiyapake ing Zeevou, supaya ora prelu nggawe template check-in sing kapisah kanggo saben properti. Jenis check-in lan urutan prioritas uga ditemtokake ing Level Properti, lan template check-in default sing diwenehake yen sampeyan mlebu duwe kondhisi sing dibangun supaya mung ngirim informasi sing relevan karo jinis mriksa sing ditrapake kanggo pesenan tartamtu.

Kanggo sing makaryakke kanthi macem-macem merek, Zeevou ngidini sampeyan ngatur operasi kanthi gampang ing merek sampeyan saka sak papan, nalika mbedakake manawa pemasaran bisa diurus. Saben properti mbutuhake merek standar, lan ing wektu sing padha bisa duwe merek tambahan (tegese bakal ditampilake ing luwih saka siji situs web pesenan sing digawe sistem kanggo sampeyan).

Pungkasan, ana kolom Informasi Tambahan sing mung kanggo tujuan admin, lan ngidini sampeyan nglacak nomer akun, lsp. Sing sampeyan pengin nglacak supaya gampang dirujuk dening sampeyan utawa kolega, tanpa kudu nggunakake Excel spreadsheets

Tingkat Jenis Unit

Tingkat Jinis Unit yaiku informasi sing disetel sing umum kanggo kabeh unit sing diklompokake ing njero. Iki kalebu tarif, rega tamu tambahan kanggo mesin pesenan, biaya sing gegandhengan karo pesenan kayata perawatan rumah tangga lan check-in, jumlah setoran keamanan, lan rata-rata wektu rumah tangga.

Kajaba iku, sampeyan bisa nemtokake dandanan saka macem-macem kamar (jedhing, kamar turu, lorong, pawon, kamar tamu) lan nemtokake tata turu ing saben kamar.

Yen sampeyan pengin nggawe, sampeyan bisa ngilangi informasi tartamtu sing disetel ing level properti.

Tingkat Unit

Ing level unit sampeyan bisa ngunggah gambar unit kasebut dhewe, nambah utawa nolak instruksi check-in lan rincian WiFi sing disetel ing level sing luwih dhuwur, nglacak kode akses unit lan nemtokake nomer parkir sing ditugasake ing unit kasebut.

Fitur sing gegandhengan

Kalender Multi-unit

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris