fbpx

Kalender Multi-unit

Ngatur operasi kanthi efisien nalika ngukur bisnis sewa liburan karo 2 jinis tanggalan.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Nalika tuan rumah tuwuh manajemen sewa liburan utawa bisnis operasi apartemen sing dilayani, dheweke bakal ngalami masalah skala ing kabeh pihak. Salah sijine yaiku bisa nduwe gambaran visual sing jelas babagan pesenan ing macem-macem properti. Nalika solusi dibutuhake kanggo nampilake kabeh properti ing jarak sing cedhak karo siji liyane ing kaca sing padha, iki biasane ditambah karo nampilake properti ing kutha-kutha liyane ing kaca sing padha, saengga angel kanggo gampang nemokake pesenan utawa mangsuli pitakon babagan kasedhiyan sawise priksaan dening pesenan.

Kajaba iku, kanggo pangaturan rega sing efektif, manajer penghasilan mbutuhake ringkesan tarif kanggo kabeh jinis unit lan kasedhiyan, uga watesan sing bisa ditrapake ing klik tombol. Akeh panyedhiya piranti lunak bisa uga ora duwe fitur iki, sing ndadekake pamriksa tarif ora mbutuhake wektu akeh.

Kepiye Tanggalan Multi-unit Zeevou Bisa Mbantu?

Ing Zeevou, kita ngerti tenan babagan masalah sing dialami host nalika ngukur bisnis, lan mula kita nyoba golek solusi efektif kanggo masalah sing diadhepi nalika nindakake. Minangka bagean saka iki, kita wis nggawe loro kalender multi-unit - siji kanggo pesenan, lan siji kanggo nampilake tarif lan kasedhiyan.

Kalender Pesenan

Kajaba ngasilake Kalender Pesenan kanggo kabeh properti, Zeevou uga nggawe tanggalan kanggo saben kutha sing mbukak unit. Iki bakal luwih gampang navigasi tanggalan yen sampeyan duwe akeh properti, lan ngirit detik-detik sing terkenal nalika sampeyan lagi telpon karo tamu, supaya sampeyan bisa menehi layanan pelanggan sing paling apik. Kanggo luwih gampang proses iki, sampeyan bisa nggulung unit ing jinis unit utawa ing properti dadi siji baris, saéngga sampeyan fokus ing properti sing dadi kapentingan ing sembarang wektu.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe pesenan lan mblokir tanggal langsung saka Kalender Pesenan, nyuda jumlah klik sing dibutuhake kanggo ngrampungake tugas!

Kalender Pesenan nampilake pesenan kanthi macem-macem tataran kanthi macem-macem warna. Kejabi bisa entuk pratinjau saben pesenan kanthi ngeklik, sampeyan uga bisa nyeret lan nyelehake pesenan kanthi gampang ing antarane unit. Mengkono sampeyan kudu ngonfirmasi pangowahan sing ditampilake, lan menehi pilihan kanggo ngilangi rega pesenan ing proses kasebut.

Kajaba iku, status kebersihan saben unit uga ditampilake. Kapan tugas rumah tangga kudu ditindakake (kayata nalika check-out utawa yen tugas rumah tangga pertengahan wis digawe), unit kasebut ditandhani minangka reged, nganti sampeyan utawa tukang resik wis ditandhani unit dadi resik (kanthi otomatis yen tugas omah dadi ditandhani lengkap liwat app mobile).

 

Kalender Tarif & Kasedhiyan

Kalender Tarif & Kasedhiyan ngidini sampeyan ndeleng tarif sing wis disetel kanggo saben jinis unit, uga ana watesan. Kajaba iku, nampilake total unit kanggo saben jinis unit saben wengi, lan nuduhake sampeyan pinten sing isih bisa didol ing wayah wengi. Ndeleng informasi iki ing sak panggonan ngidini sampeyan mriksa kanthi gampang tarif sing kudu diowahi kanggo mbantu nggedhekake omah.

Sawise sampeyan mutusake babagan ngganti tarif kanggo sawetara tanggal, sampeyan bisa nindakake kanthi mung nyeret lan ngeculake mouse saka tanggal wiwitan nganti tanggal pungkasan sajrone larik jinis unit sing kena pengaruh. Yen sampeyan pengin ngganti rega kanggo macem-macem jinis unit sekaligus, aja padha sumelang - kita njaluk sampeyan bali dijamin fitur setelan tarif akeh

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris