Fitur Anyar Bakal Cepet

Fitur anyar diluncurake saben wulan, amarga kita kepengin dadi industri paling penting.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Industri sewa jangka pendek ganti kanthi cepet - meh saben dina. Terus-terusan ana syarat-syarat anyar saka host sing ngadhepi tantangan anyar sing mbutuhake solusi novel.

Umume panyedhiya piranti lunak ora nggatekake cukup kanggo aset sing paling gedhe - pelanggan. Dheweke ngirim produk asring banget lan ngarepake bisa memenuhi kebutuhan klien. Umpan balik saka klien asring dideleng minangka pushback, lan disapu ing karpet. Iki nyebabake rasa frustasi sajrone stagnasi sing dipikolehi PMSes lan Manajer Channel babagan fitur sing ditemtokake, lan ndadekake host dadi rumangsa ora bisa maju usahane kaya sing dibayangke.

Kepiye Fitur Anyar Zeevou bisa Mbantu?

Ing Zeevou, kita nganggep para klien saos rahasia kanggo sukses, lan percaya manawa kita bakal sukses nganti bisa ngrewangi Host Mitra kanggo entuk. Pola pikir iki minangka dhasar saka kabeh hubungan karo Panjaluk, basa sing digunakake, lan layanan sing diwenehake.

Kita sumurup, ora preduli sepira gedhene produke, ora ana regane tanpa layanan sing padha apik banget. Lan bagean saka layanan kasebut yaiku supaya Panjaluk kita rumangsa swarane keprungu, lan dheweke bisa ngrasakake kepiye kita terus-terusan ngupayakake ngatasi rasa nyeri.

Kita nganakake Forum Host Inner kanthi rutin, ing ngendi kita entuk umpan balik lan nyoba ngandhani prioritas pangembangan. Kita uga wis nggawe fitur ing Zeevou, Raise a Hand, sing saliyane digunakake kanggo ngunggahake tiket, uga ngidini host menehi saran kanggo fitur-fitur anyar. Banjur, Pamilik Produk bakal menehi perhatian lan, kanthi konsultasi karo Tim Scrum Agile, kita bakal nemokake roadmap. Roadmap kita menehi pratondo babagan prioritas sing saiki digunakake lan apa sing arep ditindakake ing jangka menengah lan jangka panjang.

Yen sampeyan pengin menehi ide kanggo fitur-fitur anyar sing pengin dikunjungi Zeevou ing wektu kasebut ndaftar dina iki lan swarane keprungu!

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris