Manajemen Operasi

Atur kabeh operasi sampeyan kanthi pusat, lan otomatisake bagean gedhe saka tugas administrasi saben dina.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Manajer nyewa plancongan lan operator apartemen layanan biasane sing nyewa sawetara properti ing macem-macem lokasi, kabeh saka jarak adoh. Iki tegese angel banget kanggo njaga apa sing kedadeyan ing saben properti kanthi nyata. Kajaba iku, angel kanggo nglacak macem-macem tugas sing kudu diurus dening macem-macem anggota staf utawa perusahaan outsourcing kanggo saben unit.

Kerep, iki nyebabake para tamu sing tekan omah nemokake yen papan kasebut durung diresiki, utawa status karesikan durung cukup. Ing kasus liyane, host utawa staf bisa uga lali ngirim instruksi mriksa menyang tamu kanggo properti sing bener, kanthi rincian sing cukup, utawa ing titik sing bener. Iki bisa nyebabake rasa ora marem saka tamu, lan nyebabake tinjauan ala.

Pelaporan, pelacakan, lan résolusi masalah pangopènan, bisa uga ngelu banget amarga jumlah properti sing sampeyan jaga saya tambah. Asring dianggep minangka piala sing dibutuhake, umume host ora duwe sistem supaya bisa kanthi efisien njamin properti sing dikelola kanthi apik nalika ngatur saka kadohan.

Kepiye Manajemen Operasi Zeevou bisa Mbantu?

Zeevou Do ngidini sampeyan ngotomatisasi operasi saben dina supaya sampeyan bisa fokus karo sing penting - nambah bisnis. Kanthi ngidini sistem kita ngurus ngatur check-in, nyederhanakake check-out, komunikasi karo pembantu rumah tangga lan nyilikake gaweyan sing dibutuhake kanggo njaga properti, sampeyan bisa miwiti nglampahi wektu kanggo nggarap bisnis tinimbang ing. Kajaba iku, Kalender Acara sing fleksibel ngilangi kebutuhan kanggo nggunakake tanggalan eksternal kayata Google Calendar kanggo nglacak tugas siji-sijine utawa bola-bali.

Check-in

Zeevou ngidini sampeyan mbatalake ngatur mriksa. The proses pesenan otomatis njamin manawa para tamu wis ngrampungake kabeh langkah sing dibutuhake supaya pesenan dikonfirmasi sadurunge ngeculake instruksi mriksa yen sampeyan mriksa dhewe. Dadi, sampeyan bisa yakin manawa pembayaran, setoran keamanan, tondo asto digital saka syarat lan katrangan sampeyan, koleksi ID lan verifikasi tamu kabeh wis rampung sadurunge instruksi mriksa-diri dikirim. Minangka bonus, formulir check-in online uga njupuk rincian kontak tamu lan pamilih pemasaran sing cocog karo GDPR.

Yen sampeyan pengin ketemu & Sambutan tamu nalika teka, utawa yen sampeyan duwe layanan pramutamu ing ngarep tamu, sampeyan bisa nulungi staf sampeyan supaya tetep nganyari babagan check-in sing kudu diurus. . Jinis check-in sing kasedhiya bisa disesuaikan miturut properti lan level prioritas sing diwenehake, lan bisa uga overriden ing level pesenan.

Check-out

Zeevou Do bisa menehi tandha kabeh tamu minangka check-out kanggo sampeyan nalika tanggal budhal, utawa ngidini sampeyan nindakake dhewe. Kanthi mriksa tamu kanthi manual nggunakake dhaptar check-out, sampeyan bisa nggawe manawa kabeh finansial kanggo tamu wis rampung. Kajaba iku, sampeyan bisa mbantu sampeyan nglacak manawa sampeyan bisa ngetutake pamriksa mriksa babagan pesenan apa wae sing sampeyan rumangsa wis nyebabake tamu sing bebaya.

Tukang resik resik

Zeevou wis maju tukang resik resik fitur ngidini sampeyan kanthi otomatis komunikasi informasi menyang rumah tangga. Kejabi bisa menehi informasi yen wis ana pesenan utawa modifikasi, pembantu rumah tangga bisa ngakses tanggalan pesenan kanthi tampilan winates liwat aplikasi web utawa Android lan iOS (iPhone) asli apps mobile.

Sistem kami kanthi otomatis ngasilake tugas rumah tangga check-out lan tengah-tengah lan masrahake iki menyang pembersih utawa perusahaan pembersih outsourcing. Kejabi bisa nglacak wektu lan lokasi liwat app, uga ngidini para rumah tangga kanggo nglaporake masalah pangopènan, sing langsung dikonsumsi Zeevou Fix.

maintenance

Zeevou Fix ngidini sampeyan tetep ngatasi masalah pangopènan ing kabeh properti. Sampeyan bisa nyathet sapa sing nglaporake, level urgensi, uga ndeleng gambar utawa video sing ana gandhengane karo masalah kasebut.

The pangopènan laporan ngidini sampeyan nyaring masalah pangopènan liwat macem-macem tahapan rampung, saéngga manawa tim sampeyan bisa ngatasi kabeh kanthi efektif. Iki ngidini sampeyan prioritas adhedhasar level mendesak sing wis diwenehake saben tugas, uga suwene proses sing wis ditindakake nalika ngrampungake.

Kegiatan Kalender

Kalender Acara internal ngidini sampeyan nggawe acara sepisan utawa mbaleni, nambah tugas, nggandhengake karo konteks (kayata properti utawa unit), lan nambah pangeling.

Fitur iki bisa digunakake banget nalika nyoba nyimpen koleksi bin mingguan, pamriksa saben wulan, utawa layanan ketel tahunan utawa pemeriksaan keamanan gas / listrik.

Tanggal Diblokir

Yen ana sebab apa wae, sampeyan kudu mblokir siji utawa pirang-pirang unit lan mandheg supaya ora bisa didol, fitur pemblokiran tanggal kita ngidini sampeyan nindakake mung kanthi sawetara klik.

Kajaba iku, sampeyan bisa nglacak jinis blokir lan alasan pamblokiran kasebut. Log iki bisa mbantu nyuda sebab-sebab supaya ilang kesempatan penghasilan, lan mbantu sampeyan ningkatake garis dhasar bisnis kanthi suwe.

Fitur sing gegandhengan

Staff
Manajemen

Manajemen Kontraktor

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris