CRM sing duwe

Lacak ora mung rincian babagan pamilik saiki, nanging uga rincian babagan sing bakal mbesuk.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Minangka manajer sewa liburan skala gedhe utawa operator lusinan apartemen lan aparthotel, sampeyan bisa uga ngobrol karo sawetara pamilik. Furhtermore, yen sampeyan mbukak kaping, investor bisa dadi atusan utawa ewu.

Nglacak jeneng lan rincian kontak saben pemilik lan manawa staf ngerti properti sing dimiliki bisa dadi tantangan nalika bisnis perhotelan tuwuh. Kajaba iku, ngatur pipa pamilik potensial asring tegese sampeyan kudu nggunakake rong sistem kayata Hubspot utawa spreadsheet mung kanggo nglacak rincian kabeh wong.

Kepiye Bantuan CRM saka Zeevou?

ZeevouCRM Pemilik internal ngidini sampeyan ngatur kabeh investor kanthi gampang. Sampeyan bisa nglacak rincian pribadine, menehi log in menyang Portal Pamilik lan cathet syarat-syarat finansial saka kontrak sing sampeyan lakoni kabeh saka siji login.

Apa maneh, profil pamilik ora prelu digandhengake karo a unit. Iki tegese sampeyan bisa nggunakake CRM Pamilik kanggo uga ngatur hubungan karo prospek potensial sing saiki sampeyan ora bisa digunakake, tanpa kudu nggunakake aplikasi pihak katelu.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris