Portal Pamilik

Zeevou ngidini investor lan tuan tanah sing makarya karo perusahaan manajemen sewa liburan bisa ndeleng penghasilan kanthi nyata.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Ana akeh perusahaan manajemen kanggo nyewa liburan, kamar jangka pendek utawa apartemen sing nawakake layanan kanggo pamilik properti utawa investor sing nyewa properti banjur sublet (dikenal minangka arbitrase sewa ing AS utawa Rent to Rent / R2R ing Inggris).

Keprigelan sing dimupangatake kabeh klien yaiku transparansi saka bagean host. Iki biasane tegese duwe akses wektu nyata menyang pesenan, supaya padha ngerti apa level hunian lan nalika tamu teka lan budhal. Tingkat pendhudhukan tegese menehi indikasi kinerja, lan wektu rawuh lan budhal dibutuhake kanggo kasus nalika pemilik pengin ngakses properti ing antarane pesenan.

Nanging, saben pihak sing duwe omah nyewa liburan bakal ngerti manawa tingkat pendhudhukan dudu level kinerja sing cukup, amarga papan bisa dienggoni kanthi tarif murah. Mula biasane kudu ngenteni pungkasan wulan (lan bisa uga sawetara dina luwih gedhe) kanggo ngerteni kepiye properti ing wulan sadurunge, kanthi kondisi pasar wektu (lan sabanjure kinerja properti) bisa uga wis beda.

Kepiye Portal Pamilik Zeevou bisa Mbantu?

Portal Pamilik Zeevou nawakake akses nyata menyang pemilik, tuan tanah, lan investor. Host bisa nemtokake manawa para pamilik kudu bisa ndeleng babagan finansial, utawa finansial lan rincian tamu.

Sing bisa dideleng saka pemilik nalika mlebu bakal gumantung karo level akses sing diwenehake host nalika nggawe profil.

Yen host diatur kanggo ndeleng rincian finansial, dheweke mung bakal bisa ndeleng finansial sing gegandhengan karo pesenan, lan tambahan apa wae sing wis diwenehi bagean bathi. Dheweke uga bakal duwe akses menyang Laporan Bathi Wulan, supaya bisa ndeleng rincian kabeh penghasilan lan biaya sing gegandhengan karo properti. Iki ngidini para pamilik duwe pangerten sing jelas babagan kinerja properti, uga komisi sing dipegang dening agen pesenan lan biaya manajemen sing dikenani host.

Yen investor diwenehi akses kanggo ndeleng data tamu, saliyane ing ndhuwur, dheweke uga bakal bisa ndeleng jeneng lan rincian kontak tamu sing isih ana.

Ing kalorone kasus kasebut, investor uga bisa ndeleng wektu rawuh lan mangkat, lan jumlah tamu sing isih ana. Iki bisa dideleng ing pesenan dhewe, utawa ing tanggalan utama. Sing duwe mung duwe akses menyang pesenan tamu sing wis nginep ing unit kasebut lan ora bisa ndeleng rincian babagan properti sing dudu duweke.

Fitur sing gegandhengan

CRM sing duwe

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris