Pembayaran Otomatis

Proses pambayaran Zeevou ngidini sampeyan ngontrol pembayaran, mula bisa nambah arus kas.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Ngumpulake bayaran saka tamu kanggo nginep ora gampang. Sawetara situs dhaptar lan OTA nglumpukake pembayaran atas jenenge host. Yen sampeyan kudu nindakake dhewe, bisa dadi abot. Nalika sampeyan bisa nglumpukake pembayaran kanthi transfer bank utawa awis, repot administratif sing gegandhengan karo prabawa kasebut penting. Cara paling gampang kanggo ngotomatisasi koleksi pembayaran yaiku nganggo kertu kredit / debit.

Umume panyedhiya piranti lunak sing nawakake nglumpukake pembayaran atas jeneng host kanggo pesenan sing asale saka situs pihak katelu. Booking.com, kanthi otomatis bakal ngisi rincian kertu sing dikirimake dening tamu sing dikirim menyang manajer saluran liwat integrasi API. Nanging, iki tegese manawa host ora bisa ngerti manawa pemilik kertu asli sing sah menehi transaksi kasebut. Iki nyebabake chargeback amarga kertu dicolong digunakake utawa tuntutan penipuan sing ditawakake tamu.

Masalah liyane sing kabukten tantangan kanggo manajer sewa liburan yaiku nglumpukake pembayaran kanggo pesenan langsung utawa layanan ekstra. Nglacak pembayaran sing wis dibayar dening tamu, utawa saluran nalika dipesen biasane proses manual.

Kepiye Pembayaran Otomatis Zeevou Bisa Mbantu?

Proses Pembayaran Otomatis Zeevou sing terintegrasi lancar kabeh proses pesenan. Sampeyan bisa yakin manawa kabeh wis diurus sadurunge tamu diwenehi akses. Zeevou Pay mbantu sampeyan nglacak pembayaran, lan kanthi otomatis nglumpukake pambayaran kanggo nginep dhewe utawa tambahan sing dipesen dening tamu.

Minangka bagean saka Proses Konfirmasi Pesenan 5 Langkah, tamu bakal entuk Link Pembayaran Aman 3-D. Iki ngidini sampeyan nglumpukake pembayaran kanggo pesenan sing liwat situs pihak katelu utawa situs web sampeyan dhewe. Sajrone proses pambayaran, bank sing duwe kertu bakal verifikasi transaksi kasebut. Pemegang kertu diverifikasi nganggo sandhi utawa kode rahasia sing dikirim menyang nomer seluler, yen 3-D Secure diaktifake. Ora kabeh kertu entuk 3-D Aman. Paling panyedhiya gateway sing bisa digunakake kanggo sampeyan ngidini sampeyan nyetel macem-macem syarat keamanan adhedhasar jumlah transaksi.

Proses Pembayaran Otomatis Zeevou uga ngidini sampeyan log pambayaran sing dijupuk ing njaba sistem kanthi awis, liwat transfer bank, utawa liwat kertu maca. Sampeyan bisa ngunggah rincian transaksi kayata wektu sing dijupuk, referensi, lan nambah lampiran yen pengin. Nalika Zeevou ngidini sampeyan mbayar liwat telpon, sampeyan mung kudu luwih becik yen wis dipercaya karo tamu. Sampeyan kudu yakin manawa ora nggunakake kertu sing dicolong utawa bisa uga nambah chargeback.

Kanggo nggampangake pambayaran kanggo nginep maneh, sampeyan duwe pilihan kanggo nguripake invoice mingguan utawa saben wulan. Siklus kasebut diwilang saka tanggal wiwitan pesenan utawa wiwitan minggu / wulan. Fitur Link Pembayaran Sebagean ngidini sampeyan nggawe link pembayaran kanggo nglumpukake pembayaran kanggo bagean pesenan. Iki bisa digunakake yen sawetara wong pengin mbagi biaya pesenan, utawa yen sampeyan ora pengin nglumpukake pambayaran sadurunge.

Fitur sing gegandhengan

INVOICES

Tautan Aman 3-D

Simpenan Keamanan

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris