en

Premium Dhukungan

Kita nyedhiyakake Dhukungan Premium amarga sampeyan ngerti manawa sukses gumantung karo sampeyan.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Kerep banget kita krungu crita host - dadi manajer sewa plancongan skala gedhe utawa operator pirang-pirang apartemen kanthi servis ing pirang-pirang kamar - sing saiki PMS or Manajer Saluran godhong akeh sing dikarepake. Ing pirang-pirang kasus, bisa uga ora ana kekurangan fitur sing padha nesu, nanging tingkat dhukungan sing diduweni.

Kanthi panyedhiya piranti lunak mindhahake penawaran menyang cloud, malah latihan dhasar wis mlayu metu ing jendhela ing pirang-pirang kasus. Nalika penawaran biasane diarani SaaS (Piranti Lunak minangka Layanan), komponen layanan kayane ilang ing pirang-pirang kasus. Dhukungan sing terus-terusan bisa uga ringkih banget utawa ora ana, lan interaksi karo panyedhiya piranti lunak bisa uga menehi sampeyan rasa ora enak. Iki utamane kedadeyane nalika umpan balik babagan fitur sing ana utawa panjaluk kanggo ngapikake sistem, bakal dianggep ora sopan, bangga, lan sombong.

Kepiye Bantuan Dhukungan Premium Zeevou?

Ing Zeevou, kita ngerti manawa produk sing apik banget kaya sing wis dikembangake, ora ana gunane kanggo panyedhiya layanan kajaba sing ditambah karo Dhukungan Premium. Pramila kita darmabakti kanggo njamin kabutuhan kabeh Patron sing ketemu. Akibate, sawise mlebu saben Patron diwenehi Manajer Sukses Mitra, sing dadi manajer akun lan mesthi siyap menehi dhukungan lan pandhuan babagan carane entuk paling bathi saka Zeevou, sanajan ngetutake pesawat awal lan trainig wektu

Onboarding Zeevou ditindakake liwat pirang-pirang panggilan video, nganti sampeyan rumangsa ngerti sistem kasebut lan seneng terus nggunakake dhewe. Malah ngluwihi iki, kita ora bakal angel nggayuh. Sampeyan bisa ngubungi Mitra Sukses Manager liwat WhatsApp kanggo pitakon, lan bisa nglaporake kewan omo utawa ngirim panjaluk fitur anyar langsung saka Zeevou kanthi Raising a Hand.

Forum Host Mitra saben wulan uga minangka kesempatan sing apik kanggo sampeyan menehi saran babagan fitur sing bubar dirilis. Kajaba iku, sampeyan bisa menehi masukan babagan fitur sing pengin dienggo mengko. Kita njupuk umpan balik kasebut kanggo nambah produk lan penawaran kanthi terus-terusan, lan prioritasake roadmap ing cahya saka iku.

Tim kita ngerti manawa sukses kita mung amarga sukses ing Host Patron, lan kita kabeh bakal ngupayakake nyoba nyukupi kebutuhan sampeyan kanthi maksimal. Yen sampeyan bisa mbantu sampeyan sukses, kita uga bakal sukses, lan bisa ngasilake Revolusi Pesenan Langsung!

Fitur sing gegandhengan

Transisi Mulus

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris