en

Analisis MediaWiki

Temtokake penghasilan lan biaya kanthi akurat, bathi umume, lan pamisah bathi sing bener ing antarane pihak.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Pamilik biasane menehi outsourcing bagean saka manajemen penyewaan plancongan utawa pesen apartemen kanthi servis menyang perusahaan manajemen properti. Kanthi nindakake iki, dheweke ngarep-arep duwe transparansi babagan finansial sing gegandhengan karo pesenan tamu lan biaya sing gegandhengan karo properti kasebut. Nanging apa prosese? Biasane, umume rekan kerja digunakake Excel spreadsheets kanggo nglumpukake lan menehi informasi babagan penghasilan sing digawe saka pesenan. Dheweke uga nggunakake sheet iki kanggo biaya sing gegandhengan karo pesenan, uga biaya liyane sing ditanggung kanggo pihak sing duwe. Iki butuh wektu banget lan gampang ana kesalahan, dadi minangka pamilik properti sampeyan kudu luwih akeh energi lan wektu kanggo ngrampungake. Kajaba iku, nggunakake pegawe kanggo tugas iki uga bakal dingerteni. Umume, sampeyan mung kudu nindakake saben wulan. Proses kasebut mesthi bakal rumangsa kesalahan lan malah host sing disengaja kanthi apik bisa uga diluncurake dening pamilik yen bisa nemokake kesalahan sing ora dikarepake.

Sanalika, penting banget kanggo tuan rumah kanggo ngerti bathi saben wulan, amarga kerja sing dibutuhake kanggo nggarap kanthi bener kanthi nyata, umume perusahaan manajemen properti gumantung marang arus kas minangka indikator bathi. Kahanan kasebut bisa nyebabake akeh masalah babagan ngangkut biaya. Amarga pembayaran sing asring ditampa sadurunge tamu budhal, iki menehi bathi untung. Perusahaan sing ndeleng laporan bathi sing salah bisa uga nggawe keputusan sing bisa nyebabake bencana bisnis. Kahanan kasebut asring nyebabake Airbnb perusahaan hosting kanggo ngembangake kanthi cepet. Lan pungkasane, dheweke bisa uga ora bisa mbayar biaya nalika nandhang wulan sing ringkih. Iki nyebabake stres lan kebutuhan kanggo mbaleni strategi anyar kanthi pangarep-arep sing saiki cocog karo laporan anyar.

Kepiye Pitulung Analisis Keuntungan Zeevou?

Kita mikir manawa Zeevou duwe solusi paling apik kanggo asil sing paling akurat babagan bathi lan biaya sampeyan. Perusahaan kita wis ngembangake sistem canggih kanggo ngitung bathi kanggo host lan investor (pemegang saham / pemilik sing nggunakake co-host kanggo ngatur properti) kanggo menehi wewenang dhuwit sing ditampa lan digunakake ing bisnis manajemen properti. Manajer properti bisa nemtokake, kanthi rinci, carane ngisi biaya saben pamilik. Lan manawa pangisian daya iki sadurunge disuda biaya kayata komisi saluran lan tukang resik resik.

Kajaba iku, informasi babagan komisi saluran ditarik saka Saluran yen kasedhiya. Kanggo sumber pesenan liyane, Zeevou Host bisa nemtokake level komisi apa sing diisi masing-masing agen. Zeevou uga kudu mbayar biaya proses kertu pembayaran kertu nalika ngatasi margin kanggo saben pesenan. 

Ngitung bathi tamu sing tetep luwih suwe bisa uga dadi masalah. Zeevou ngilangi beban sampeyan ing pundhak lan menehi solusi. Penghasilan saka saben pesenan banjur dibagi saben wulan gumantung pirang-pirang bengi ing saben wulan tanggalan. Iki ngidini bathi saka pesenan utawa pesenan sing luwih dawa sing udakara luwih saka sewulan saka siji wulan liyane, bisa dietung kanthi bener lan ora bisa nggawe angka kanthi gawean.

Analisis Keuntungan Zeevou uga njupuk bathi saka adol nambah-ons. Kanthi nyuda rega dodolan saka biaya tuku kanggo saben produk utawa layanan tambahan sing didol menyang tamu, sampeyan bisa duwe pengamatan lan pangerten sing jelas babagan bathi iki. Margin digawe saka tambahan lan pesenan dialokasikan kanggo host lan investor. Sembarang expenses sistem sing mlebu log dijupuk saka pihak sing cocog, saéngga bathi nyata saka host lan investor bisa diitung.

Host bisa entuk ringkesan kinerja wulan kasebut. Sampeyan bakal bisa nindakake iki kanthi ngekspor laporan, langsung saka Zeevou, kanggo bathi kanggo saben transaksi, dene investor duwe akses kanggo ndeleng bathi saka kabeh properti. Bathi kasebut bakal kasedhiya ing laporan kapisah ing portal pemilik. Sampeyan bisa mutusake kanggo nampilake utawa ndhelikake rincian tamu kanggo saben pemilik. Iki ngidini host kanggo nyedhiyakake layanan kanthi transparan, lan bisa ngoptimalake penghasilan kanggo awake dhewe lan klien.

Nggunakake fitur anyar Zeevou sing diarani Profit Analysis, sampeyan bisa kanthi gampang ngrampungake kesulitan ngatur lan ngatur biaya lan bathi. Zervou digawe kanggo mbantu sampeyan, minangka pemilik properti, kanggo nemokake solusi paling gampang kanggo masalah sampeyan. Analisis Keuntungan ngidini sampeyan menehi sumber daya minimal kayata wektu, dhuwit lan energi kanggo ngrampungake aspek buku kasebut. 

Yen masalah iki sampeyan kudu nyuwun ijin, lan ayo nuduhake sampeyan carane nggawe situs web pesenan langsung lan nikmati macem-macem liyane fitur.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris