en

promosi

Ngarahake luwih akeh lalu lintas liwat situs web pesenan langsung kanthi nyetel lan nampilake rega diskon.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Ing titik tartamtu ing bisnis PMS, sampeyan kudu ngapresiasi rega. Gumantung saka macem-macem kahanan lan strategi, properti sing sampeyan promosiake ing macem-macem OTA bisa uga duwe rega sawetara beda saka situs web pesenan langsung sampeyan. Kanthi Fitur Promosi, rega anyar bisa disesuaikan kanthi gampang. 

Sebagéyan akeh host seneng nyuda rega sing ditawakake ing OTA lan dhaptar situs dhewe situs web pesenan langsung. Yen nindakake, dheweke bisa kanthi efektif mbagi komisi sing disimpen karo tamu. Iki minangka kahanan win-win sing bisa menehi tamu diskon diskon langsung. 

Siji masalah utama yaiku masalah babagan rega murah properti sampeyan. Akeh mesin pesenan panyedhiya ora nawakake kemampuan diskon tarif iki utawa nyuda cara sampeyan nyoba entuk. Pengumpulan promosi asring nyebabake masalah, amarga cara ngitung diskon sakabèhé bisa uga bermasalah.

Sanajan ing ndhuwur ora menehi masalah, isih ana masalah karo strategi pemasaran. Sampeyan mbutuhake opsi sing jelas lan langsung. Ing pirang-pirang kasus, host bisa ngadhepi masalah nalika nyoba ngaktifake promosi sing bisa nyebabake konflik rega. 

Contone; yen sampeyan pengin menehi diskon mung siji utawa loro properti, nanging sistem ora ngidini sampeyan. Utawa ana acara khusus sing sampeyan cocog kanggo menehi pelanggan lan tamu diskon sing apik kanggo wektu tartamtu. Kanthi Zeevou, sampeyan bisa kanthi gampang ngatasi masalah kasebut lan mbukak promosi kaya kapan sampeyan pengin karo model rega sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan. 

Kepiye Promosi Zeevou bisa Mbantu?

Zeevou ngerti masalah iki lan wis nandur modhal fitur Promosi kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake wektu, dhuwit, lan strategi. Kita wis ngembangake sistem canggih kanggo mbangun lan nglamar promosi kanggo jinis unit tartamtu. Kanthi nggunakake fitur Promosi Zeevou, host bisa nemtokake kapan promosi kudu bisa dipesen, lan tanggal endi sing kudu ditrapake. Mula, masalah promosi sing padha ditrapake kanggo kabeh properti lan dina sing dirampungake. Kajaba iku, kita menehi kesempatan kanggo host kanggo duwe akses lengkap kanggo nemtokake kahanan sing kudu dipenuhi dening pamesan langsung supaya promosi bisa diterapake.

Promosi bisa ditampilake liwat mesin pesenan dibangun ing Zeevou gratis situs web pesenan langsung. Dadi, tamu bisa ngakses gampang menyang promosi sing ditawakake host lan digunakake kanggo entuk diskon. Kanthi cara iki, host bisa duwe pamikiran lan visi sing jelas babagan proses kasebut lan priksa manawa kelancaran pesenan kasebut kedadeyan. Fitur iki, nyuda stres kebingungan sing bisa ditindakake para tamu nalika nggunakake diskon lan ngidini dheweke duwe pengalaman pesenan sing apik. Host dadi bisa adol bengi kamar, utawa paket kalebu nambah-ons, kanthi rega sing luwih apik tinimbang para tamu sing bisa ngatasi 200+ OTA lan situs dhaptar sing Zeevou Manajer Saluran nggabung karo.

Kepercayaan lan loyalitas pelanggan minangka cara sing paling penting kanggo njamin sukses ing industri perhotelan. Para tamu pengin nggawe manawa dheweke duwe pengalaman paling apik kanggo pesenan supaya ora suwe saka perusahaan lan situs web pesenan langsung. Ana akeh cara kanggo entuk kapercayan pelanggan, nanging sing penting yaiku njamin manawa sampeyan ana ing sisihane, sampeyan entuk bali lan nawakake kesepakatan sing paling apik. Menehi diskon kanggo tamu lan njaluk pesen properti saka situs web kanthi rega murah minangka langkah pertama kanthi cara iki. 

Kanthi nggunakake Promosi Zeevou, sampeyan bisa mbantu ngarahake lalu lintas menyang situs web lan nggawe loyalitas merek. Diskon minangka cara sing apik kanggo mbujuk tamu supaya langsung pesen karo sampeyan. Pelanggan golek rega sing paling apik, mula yen ndeleng situs web pesenan langsung kaya sing menehi diskon, dheweke bakal luwih seneng Book properti saka sampeyan kanggo plancongan, lelungan bisnis, utawa tetep ing kutha liya kanggo plancongan. wektu cendhak amarga pendhidhikan. Amarga bisa digawe kahanan nalika nggunakake kode voucer, sampeyan bisa nggunakake fitur iki sanajan ing negara sing klausa paritas tingkat ditrapake karo OTA.

Kita peduli babagan sukses bisnis sampeyan ing Zeevou. Dadi, dening njaluk demo gratis lan nggunakake kita fitur sampeyan bisa nambah sukses. 

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris