Pelaporan wektu nyata

Ringkesan babagan kinerja bisnis sampeyan ing sembarang titik - yaiku finansial, pendhudhukan utawa operasi.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Apa wae bisnis sing sampeyan lakoni - data minangka kunci. Sayange, umume bisnis gumantung karo panyedhiya piranti lunak kanggo ngewangi bisnise, amarga biasane regane ora larang utawa ora efisien.

Bisnis perhotelan ora dikecualian. Ing kasus paling umum, data ditahan ing database dening Manajer Channel, Sistem Manajemen Properti, utawa Sistem Reservasi Pusat. Nanging, data kasebut ora mesthi bisa diakses kanthi format sing ramah pangguna. Biasane ing kombinasi informasi sing migunani saka konteks bisnis kanggo ngerteni kinerja aspek individu ing perusahaan, dudu gambaran umum.

Kepiye Zeevou bisa nglaporake Bantuan Nyata?

Zeevou ngembangake Sistem Manajemen Properti kanthi Real-time Reporting. Iki ngidini sampeyan mbukak macem-macem laporan kanthi analitik rinci. Saben laporan bisa disaring adhedhasar macem-macem kahanan. Pangguna bisa milih kolom sing pengin ditampilake, lan urutan apa. Data Zeevou bisa diekspor lan didownload kapan wae minangka CSV utawa XLSX.

Laporan keuangan

Zeevou nawakake macem-macem laporan finansial - saka laporan babagan tagihan kanggo pembayaran, lan pengembalian dana. Kita uga nyedhiyakake analisis internal babagan sales, level hunian, lan pesenan. Pangguna ora mung bisa nyathet penghasilan nanging uga biaya. Zeevou ing posisi unik amarga bisa nawakake pitungan bathi kanthi otomatis kanggo host lan investor kanthi real-time. Iki ngidini Panjaluk kita duwe gambaran lengkap babagan kinerja usahane ing macem-macem level.

Pelaporan layanan pelanggan 

Pelaporan wektu nyata ora diwatesi mung kanggo finansial, akuntansi, lan manajemen pendapatan. Kita uga wis nggawe sawetara laporan operasional sing bisa diakses pangguna, staf, lan perusahaan outsourcing. Iki ngidini komunikasi informasi ing antarane pihak sing duwe kepentingan kanthi gampang, lan nglancarake operasi wiwit check-in, perawatan rumah tangga, lan perawatan.

Fitur sing gegandhengan

Analisis MediaWiki

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris