fbpx

Manajemen Pendapatan

Zeevou ngidini sampeyan nyetel tarif kanthi akeh kanggo macem-macem properti utawa rega push nggunakake alat rega dinamis.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Margin bathi saka manajer sewa liburan lan operator apartemen sing dilayani gumantung banget marang saben sen pungkasan saka tanggal paling dhuwur kanggo njaluk pesenan sing enak. Nanging, nyetel tarif lan mesthekake yen disebarake kanthi nyata menyang kabeh saluran sales kalebu situs web pesenan langsung dhewe, bisa uga tantangan.

Menapa malih, nalika jumlah properti sing dikelola manajemen saya akeh, setelan tarif wiwit saya suwe saya akeh. Harga sing dadi tuan rumah adol properti gumantung karo kahanan pasar sing ganti kanthi cepet lan bisa fluktuasi gumantung banget karo sawetara faktor. Manajer penghasilan asring angel golek informasi sing dibutuhake saka Sistem Manajemen Properti. Kurang KPI sing gampang diakses mbatesi efektifitas manajer pendapatan.

Kepiye Alat Manajemen Pendapatan Zeevou Bisa Mbantu?

Zeevou Sell ngidini sampeyan nyetel tarif kanthi terpusat, lan supaya bisa disebar Saluran 200 ing wektu nyata, uga njaluk ditampilake dhewe situs web pesenan langsung. Tarif bisa disetel akeh kanggo macem-macem jinis unit sekaligus yen sampeyan nggunakake strategi rega sing padha ing properti. Reregan bisa ditemtokake kanthi dina seminggu sajrone wektu tartamtu, lan minimal lan maksimal bisa uga ditemtokake.

Kajaba iku, fungsi setelan tarif paling gedhe Zeevou ngidini sampeyan nambah rega kanggo kabeh properti ing kutha tartamtu kanggo tanggal paling dhuwur, kanggo tuku wektu kanggo mikir luwih tliti babagan tarif sing pengin didol saben jinis unit ing tanggal paling dhuwur. Kabeh tarif sing disetel bisa dideleng minangka dhaptar, utawa ing Kalender Tarif & Kasedhiyan multi-unit. Zeevou uga ngidini sampeyan adol tambahan kanggo produk lan layanan ekstra, uga kanggo nggawe promosi nganggo utawa tanpa kode voucer kanggo digunakake kanggo pesenan langsung.

Apa sampeyan pengin kanthi otomatis ngawasi pasar lan nyetel peringkat liwat alat rega sing cerdas kaya apa Airbnb utawa tawaran VRBO, sampeyan bisa ndhaptar karo mitra integrasi rega dinamis kayata Ngluwihi rega or PriceLabs. Iki ngidini sampeyan kanthi otomatis nyetel tarif, lan ditulake menyang Zeevou. Banjur distribusi tarif iki menyang situs web sampeyan dhewe kanggo pesenan langsung, uga menyang saluran apa wae sing wis nggabungake Zeevou kanggo nggunakake integrasi API 2 arah.

Zeevou uga nawakake laporan tartamtu supaya manajer penghasilan bisa kerja kanthi luwih efektif. Kejabi laporan penjualan, host uga bisa nggunakake laporan Persentase Pendhudhukan kanggo kode warna, perwakilan visual tingkat hunian kanggo saben dina, uga sawetara Indikator Kinerja Utama ing wulan kasebut. Salajengipun, Laporan Untung Bulanan ngidini para host nganalisa bathi lan jumlah sing entuk pamilik saka omah, saengga mbantu supaya bisa nyetel rega kanthi tetep.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris