Transisi Mulus

Pindhah menyang Zeevou kanthi gampang kanthi latihan premium lan dhukungan transisi.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Sistem obah ora nate nyenengake. Ana akeh data sing bakal ditransfer, lan akeh manajer saluran lan PMSes sing angel ngekspor utawa ngimpor informasi.

Nyiyapake properti bisa dadi angel, utamane kanggo lokasi multi-unit, amarga ora kabeh sistem duwe konsep properti kanthi macem-macem jinis unit minangka pengelompokan unit individu. Iki nyebabake asring mbutuhake informasi duplikat kanggo unit sing padha.

Kajaba iku, umume sistem ora ngidini sampeyan pindhah menyang data historis kanggo tamu sing wis ana lan pesenan sadurunge. Iki tegese sampeyan ora bisa mbukak laporan sing migunani kanggo mbandhingake kinerja bisnis suwe-suwe, lan sampeyan bisa uga kudu miwiti nggawe basis data tamu saka awal. Pungkasane, sampeyan uga bisa kepeksa nggawe kabeh pesenan mbesuk kanthi manual, sing bisa mbutuhake wektu sing suwe lan rawan kesalahan manungsa.

Kepiye Zeevou mbantu nggayuh Transisi Mulus?

Ing Zeevou, kita ngerti kepiye sistem obah sing angel banget, lan kita setya bisa nggampangake proses iki sabisa-bisa, mula kita bakal menehi Transisi Seamless. Kita ngarahake supaya bisa pindhah menyang Zeevou dadi pengalaman sing nyenengake, nalika latihan lan transisi digabungake.

Sawise ndhaptar utawa nganyarke menyang Rencana Premium, saben Patron diwenehi Manajer Sukses Mitra. Manajer Sukses Mitra minangka manajer akun lan kasedhiya kanggo mbantu nyiyapake, uga pitakon utawa pitakon sing terus ana. Manajer Sukses Mitra kasedhiya ing email, lan obrolan WhatsApp. Panyengkuyung bisa gawe jadwal telpon 1: 1 sanajan ngetutake proses onboarding, lan kita luwih seneng mbantu kanthi cara apa wae sing bisa.

Kajaba nawakake dhukungan premium, Tim ing Zeevou uga wis ngembangake pirang-pirang fitur supaya bisa pindhah saka panyedhiya liyane kanthi lancar. Contone, nalika nyambung menyang Airbnb lan Booking.com, Zeevou kanthi otomatis ngimpor kabeh pesenan mbesuk.

Pesenan utawa pesenan sejarah liyane saka sumber liyane bisa diimpor liwat fitur Impor Pesenan Bulk. Host dadi bisa ngetik kabeh data pesenan ing file Excel lan ngimpor iki minangka file CSV / XLSX menyang Zeevou. Sering, dhaptar informasi sing dibutuhake kanggo ngekspor saka sistem sing wis ana. Iki mesthekake yen sampeyan isih duwe akses menyang data pesenan sejarah kanggo tujuan nglaporake. Menapa malih, profil tamu kanthi otomatis digawe minangka bagean saka proses, dadi sampeyan ora bakal kelangan informasi terkenal sing dibutuhake minangka bagean saka CRM Tamu.

Fitur liyane sing nggawe gampang onboarding kanggo perusahaan manajemen sewa plancongan akeh yaiku pengelompokan unit sing padha miturut jinis unit, lan jinis unit sing ana ing alamat sing padha ing properti. Iki nyingkiri prelu ngetik informasi duplikat. Kanggo operator hotel, aparthotel, lan wisma, uga wis nggawe fitur nggawe unit akeh. Iki ngidini sampeyan nggawe kabeh unit ing jinis unit kanthi ngeklik tombol, kanthi otomatis nambahi lawang tambahan kanggo saben unit.

Zeevou uga ana pramuat karo sawetara template default lan aturan pemicu kanggo host, tamu, lan staf. Nalika bisa diowahi kanthi lengkap lan sampeyan bisa nyiyapake template sampeyan dhewe lan aturan pemicu sing bisa disesuaikan, iki bakal nggawe sampeyan luwih gampang mbukak. Yen sampeyan duwe panjaluk khusus, aja ragu-ragu jangkep kanggo kita - kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nampung dheweke.

Fitur sing gegandhengan

Premium Dhukungan

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris