fbpx

Simpenan Keamanan

Otomatisake koleksi, ngisi daya, lan ngasilake setoran keamanan kanthi proses pesenan otomatis.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Nalika akeh pamilik kepincut karo asil sewa jangka pendek sing luwih dhuwur, pitakonan babagan carane dilindhungi saka nyolong utawa ngrusak ing meh kabeh obrolan perusahaan manajemen properti karo pamilik. Lan pancen bener, amarga pancen angel banget kanggo tamu dokter sing pesenan nginep sawetara wengi.

Saliyane tuku asuransi sing cukup, langkah liya sing bakal ditindakake dening akeh host kanggo njaga sewa liburan utawa properti akomodasi sing dilayani yaiku njaga jaminan keamanan saka para tamu. Nalika iki bisa ditindakake sadurunge teka kanthi cara njaluk pambayaran bank, nglacak lan mbalekake jumlah sing pas ing wektu sing pas bisa dadi nyeri sirah nyata. Yen sampeyan wis nyoba nuntut Jaminan Host Airbnb, sampeyan bakal ngerti manawa ora kalebu aturan omah lan macem-macem klaim bisa ditolak. Nalika celengan awis nalika rawuh bisa diatur kanggo host langsung, kanggo properti sing dikelola kanthi jarak adoh, iki dudu starter.

Kepiye Deposit Keamanan Zeevou bisa Mbantu?

Zeevou wis ngembangake pirang-pirang fitur unik babagan koleksi, ngisi daya, lan ngasilake setoran keamanan. Minangka bagéan saka Zeevou Proses Konfirmasi Pesenan 5 Langkah, tamu sing saluran pesenan utawa agen ora nawakake jaminan yen ana kerusakan, kudu pass a 3-D Aman priksa manawa kertu wis diwenehi wewenang kanggo jumlah setoran keamanan sing wis ditemtokake kanggo saben properti.

Zeevou nyekel dana kasebut miturut garis wektu khusus sing bisa ditemtokake, kayata wiwit sedina sadurunge tekane nganti rong dina sawise budhal. Iki njamin yen kertu pembayaran gagal menehi pre-authorize kanggo deposit keamanan, tamu bisa ngirim pesen kanthi otomatis kanthi Link Aman 3-D kanggo ngrampungake pra-otorisasi setoran keamanan. Ing pungkasan pesenan, ngidini tukang omah kanggo mriksa unit lan nglaporake masalah apa wae app mobile sadurunge dana diluncurake. Kanthi cara iki, sampeyan bisa kanthi gampang ngisi barang sing ilang, kerusakan ing properti, utawa aturan omah sing rusak, nganti watesan setoran keamanan sing wis sah tanpa kudu kuwatir dana ora kasedhiya maneh ing kertu tamu.

Yen sampeyan ngisi celengan keamanan, otomatis ditambahake menyang invoice final sing diterbitake kanggo saben tamu nalika ditandhani minangka check-ed ing sistem. Kajaba iku, saliyane dokter tamu lan koleksi mbayar, pre-authorization deposit keamanan sing sukses bisa disetel minangka syarat sing penting kanggo instruksi mriksa sing bakal dipicu para tamu. Kanthi cara iki, sampeyan bisa yakin manawa tamu ora bakal bisa ngakses properti kajaba sampeyan dijamin.

Airbnb bubar diijini tuan rumah kanggo miwiti njupuk celengan keamanan langsung saka tamu ing platform. Asile, sampeyan saiki bisa ngalih tombol pungkasan kanggo ngolah deposit keamanan kanthi otomatis teka, lan priksa manawa ora ana tamu sing bisa ngetik celengan keamanan sampeyan, kajaba sampeyan sadurunge nutupi punggung!

As Stripe ora ngidini deposit keamanan dijaga luwih saka 7 dina, tim ing Zeevou wis nggawe fitur pangisian daya otomatis lan mbalekaken otomatis kanggo ngatasi deposit keamanan kanggo host sing nggunakake Stripe. Proses kasebut digunakake kanthi cara sing padha karo pre-authorization lan njupuk pre-authorization yen ana masalah, nanging dana bakal dikenani biaya lan sebagian utawa kabeh dibalekake menyang tamu sawise nginep ing pilihan iki, gumantung karo kahanan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris