en

Check-in mandiri

Atur kabeh check-in - tombol tombol, kunci cerdas, utawa KeyNest - liwat Zeevou.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Pandemi virus Coronavirus ngowahi jagad kanthi cara sing ora bisa dibayangake. Industri sing beda-beda, utamane Airbnb lan perusahaan liyane sing nawakake layanan perhotelan, dadi saksi kelambatan ekonomi sing gedhe. Nanging saiki wayahe inovasi lan adaptasi amarga isih akeh prekara sing kudu ditindakake.

Amarga pandemi COVID-19, check-in wong bisa nambah risiko panularan virus corona. Saben wong ing industri perhotelan ngalami perubahan lan tantangan anyar ing lingkungan iki amarga pandemi kasebut. Operator apartemen layanan, manajer sewa liburan, lan uga pemilik hotel nyoba golek alternatif anyar kanggo nambah layanane. Nggunakake check-in mandhiri, nyuda kontak antarane staf lan tamu minangka sawetara tumindak penting. 

Biasa karo jagad anyar sing saiki urip kita ora gampang, utamane kanggo wong ing industri perhotelan, nanging Zeevou ngupayakake golek cara inovatif supaya kita kabeh bisa terus nindakake bisnis pribadi kanthi adoh.

Mesthi ana sawetara mupangat kanggo nampani tamu menyang properti sing ora ana sing mriksa dhewe. Seneng banget nampani wong sing wis nyewa properti saka sampeyan, liwat Meet & Greet utawa prawan sing duwe prilaku. Mbantu sampeyan ngerti tamu lan rumangsa kepenak ana ing kana. Uga, salaman karo tamu lan nggawe dheweke dirasa minangka keramahan 101. Nanging, amarga ngelingi kahanan anyar, kita kudu maju. Ngamati norma-norma jarak adoh sosial iku angel ing industri kita, lan alternatif khusus dibutuhake. Industri keramahtamahan terus ngupayakake sistem sing ngidini supaya bisa mriksa kanthi otomatis, manawa kabeh prosedur bisa dirawat kanthi lancar; lan kabeh properti dijaga aman. 

Kepiye Bantuan Zeevou sing Ora Bisa Ngubungi?

Zeevou minangka sing paling penting ing industri perhotelan. Kita ngerti kepiye pandemi Covid-19 nggawa kita urip normal, lan nganyari fitur kanggo nggambarake "normal anyar" kasebut. Ing kene Zeevou, kita peduli karo keamanan para tamu uga kanggo sampeyan. Kita pengin sampeyan supaya sehat lan ngatur properti kanthi sampurna. Ngarah dadi Sistem Manajemen Properti paling apik ing kana, kita wis pirang-pirang taun kerja kanggo nggayuh otomatisasi sajrone proses operasional. Kanggo nanggepi iki, kita wis berkembang sistem pamrosesan pemesanan otomatis kanthi otomatis. Proses pesenan tanpa kontak otomatis iki ngidini sampeyan nglumpukake rincian tamu, njupuk pembayaran, ngurutake setoran keamanan, lan verifikasi tamu saka omah utawa kantor

Ing iklim saiki, iki narik kawigatene para operator kanthi kabeh ukuran, amarga ngupayakake ngetrapake proses lan prosedur sing bisa nggawe bisnise nalika nggawe tamu kepenak lan nyuda resiko kanggo staf.

Solusi digital iki ngidini sampeyan tetep ing omah, tetep jarak sing aman, lan tindakake protokol nalika mbantu sampeyan ngatur properti apa wae perusahaan pamriksan jarak jauh kayata KeyNest  kothak kunci, kunci cerdas utawa Keysafe, sampeyan nggunakake. Ora ana kasusahan kanggo ndownload aplikasi utawa ngliwati proses sing rumit. Kita wis ngrancang check-in tanpa kontak kanggo dadi bukti sing ora ana gunane. 

Nggunakake Check-in tanpa kontak saka Zeevou iku gampang lan langsung lan menehi pengalaman sing aman lan nyenengake kanggo sampeyan lan tamu. Fitur iki ngidini sampeyan entuk ringkesan sing cocog kanggo saben pesenan lan tahapan saben langkah liwat Proses Konfirmasi Pesenan 5 Langkah. Check-in tanpa kontak Zeevou mbantu sampeyan minangka host kanthi gampang nglacak kedatangan lan priksa manawa komunikasi otomatis sing bener metu menyang tamu ing wektu sing bener.

Zeevou nglancarake manajemen check-in sanajan proses konfirmasi pesenan 5 langkah kita. Fitur iki njamin saben langkah proses pemesanan sampeyan bisa ngontrol. Sawise Proses Konfirmasi Pesenan 5 langkah rampung, pandhuan mriksa dhewe bakal dikirim. Priksa manawa tamu nampa kabeh informasi sing dibutuhake, yen dibutuhake, kanggo pengalaman tamu sing paling apik.

Kejaba kasunyatan manawa Zeevou ngrancang fitur iki supaya sampeyan tetep aman lan sehat sajrone pandemik Covid-19, sampeyan bisa ngirit wektu lan energi kanthi nggunakake check-in tanpa kontak. Ayo Zeevou ngewangi sampeyan ngatur properti - hubungi saiki kanggo demo gratis lan rasakake bathi saka check-in tanpa kontak kanggo properti sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris