Manajemen Staff

Menehi akses nyata kanggo anggota staf kanthi macem-macem level ijin, streamline operasi lan ngirit wektu.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Sawise sampeyan ngliwati sawetara properti dadi tuan rumah, sampeyan kudu nggunakake sawetara staf kanggo mbantu saben dina nindakake bisnis. Ambang kanggo iki luwih murah tinimbang sing dianggep wong. Menapa malih, sanajan sampeyan nembe miwiti, sampeyan bisa uga milih milih outsource sawetara tugas admin wiwit wiwitan supaya bisa mbebasake wektu kanggo ngupayakake pangembangan bisnis.

Kanggo perusahaan manajemen properti sing mbukak atusan ewu apartemen utawa omah plancongan, persyaratan tambahan ditrapake kanthi kudu ngatur staf lapangan kayata petugas omah utawa tamu sing rapat nalika teka. Telpon telas, Tampilan bisa uga pacelathon lan akeh ngelu, lan asile isih ora kepenak.

Kepiye Bantuan Manajemen Staf Zeevou?

Zeevou ngidini sampeyan nyedhiyakake akses nyata menyang kabeh staf sampeyan. Apa staf kantor, tukang omah utawa agen mriksa, sampeyan bisa milih siji utawa pirang-pirang peran menyang profil kasebut gumantung karo tanggung jawabe. Iki ngidini sampeyan nuduhake informasi sing dibutuhake, tanpa menehi informasi sing ora perlu sing bisa uga ora dituduhake utawa bisa uga ora pati penting.

Kajaba iku, akses staf bisa diwatesi property. Iki tegese nalika nyedhiyakake tugas kanggo anggota staf kasebut, sampeyan ora bakal bingung ndeleng dropdown dawa karo kabeh staf sing makarya kanggo perusahaan sampeyan, nanging mung tugas sing relevan sing bener-bener bisa tugas kasebut.

Kabeh pangguna sing ditambahake menyang Zeevou bisa ngakses tanggalan lan tugas liwat aplikasi web responsif, tegese komunikasi internal bisa dikurangi kanthi drastis. Zeevou iku Riwayat Ganti fitur uga ngidini sampeyan nglacak apa sing diganti karo macem-macem anggota kanggo pesenan utawa dhaptar, supaya sampeyan bisa ngerti sapa sing kudu diterusake yen mbutuhake informasi tambahan babagan pangowahan.

Zeevou uga ngidini sampeyan nglacak kasedhiyan staf, lan pembantu rumah tangga bisa njaluk godhong app mobile, sing banjur bisa nampa utawa nolak.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris