en

Akuntansi Trust

Zeevou ngidini sampeyan ngotomatisasi pitungan bathi kanggo sampeyan lan pihak sing ngatur.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Perusahaan manajemen apartemen layanan biasane nawakake macem-macem paket manajemen lan adaptasi karo persyaratane pamilik individu. Iki tegese asring ana macem-macem cara pamisahan bathi, lan bathi bathi kudu diwilang. Perhitungan pungkasan wulan dadi dawa banget, angel banget, lan gampang kesalahan.

Kajaba iku, umume ora bisa dingerteni kanthi nyata babagan kepiye kinerja properti, amarga kudu mbutuhake petungan rinci kanthi tetep. Kanggo ngrumusake masalah luwih lanjut, sawetara manajer perhotelan bisa uga duwe campuran properti sing dikelola, JV (usaha patungan), lan properti sing disewakake. Penghasilan saka masing-masing kasebut kudu dipertanggungake kanthi bener, lan pajak lan pembukuan bisa uga diganti kanggo unit individu ing properti sing padha.

Asil pungkasan yaiku bookkeeping lan akuntansi kanggo manajer sewa liburan biasane dadi repot, regane larang banget, lan nggawe akeh gesekan ing antarane host lan pemilik.

Kepiye Pitulung Akuntansi Zeevou bisa dipercaya?

Zeevou ngidini sampeyan nemtokake persis babagan penghasilan lan biaya pesenan dhewe, uga tambahan sing didol, kudu dipisahake antarane host lan investor (sing bisa dadi pemilik / tuan tanah utawa wong sing wis nyewa properti sing dadi host kasebut ngatur). Apa unit manajemen, usaha patungan, utawa pamisah bathi saka jinis liyane, sampeyan bisa nggawe formula khusus kanggo ngandhani sistem kanthi tepat carane bathi kanggo para pihak kudu dietung.

Zeevou ndhukung invoice normal, uga invoice proxy kanggo unit sing dikelola lan TOMS invoice kanggo operator adhedhasar Uni Eropa sing dadi bagean saka Skema Margin Operator Tur. Nalika nggawe profil investor, host bisa nemtokake level akses sing kudu dimiliki investor (apa utawa ora bisa ndeleng data tamu) nalika mlebu menyang Portal Pamilik. Sampeyan banjur bisa nggawe kesepakatan investor kanggo nggambar kontrak sampeyan karo pemilik properti, kanthi ngubungake profil investor karo template transaksi lan ngilangi pembayaran tetep saka sampeyan menyang investor utawa biaya manajemen saben wulan sing sampeyan wis setuju. .

Faktur sing digawe dening Zeevou njupuk transaksi investor supaya bisa ngatasi akun sing kudu ditrapake, lan skema pajak sing bakal digunakake. Integrasi Zeevou karo Xero ngidini alur kerja sing mulus kanthi rincian akuntansi ditarik kanggo pemetaan ing Zeevou menyang macem-macem unit / properti, lan faktur ditarik maneh.

Zeevou uga ngidini host kanggo nglacak pengeluaran - apa biaya sing bakal bola-bali utawa siji, utawa biaya sing gegandhengan karo pesenan kayata biaya transaksi utawa biaya konversi mata uang. Biaya uga bisa dialokasikan kanthi lengkap utawa sebagian kanggo investor. Informasi babagan pamisahan penghasilan lan biaya ing antarane sampeyan lan investor banjur dianggep ing Laporan Untung Wulan. Laporan iki ngitung pro-rata penghasilan lan biaya sing ana sajrone sewulan, lan sawise dialokasikan jumlah sing bener kanggo sampeyan lan investor kanggo saben kesepakatan investor, bisa ngasilake bathi kanggo saben sampeyan.

Kanggo sing mbutuhake dalan mbayari luwih maju, Zeevou uga ngidini sampeyan nemtokake kanggo saben transaksi investor apa sampeyan pengin dana mili menyang gateway pembayaran utawa kanggo investor.

Fitur sing gegandhengan

Pelacakan Beban

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris