Inbox Unified (Beta)

Ngatur kabeh komunikasi saka siji alat tengah - dadi karo tamu, staf, utawa kontak pihak katelu. Nggabungake email, SMS, lan olahpesen OTA kanthi lancar.
Inbox Unified

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Komunikasi tamu bisa uga angel dilacak, amarga perusahaan sewa liburan bisa uga duwe sawetara anggota staf sing njaga komunikasi tamu. Dadi, siji wong bisa mangsuli panjaluk lan kabeh wong ing tim kasebut kudu dilaporake.

Kajaba iku, komunikasi asring ditindakake ing pirang-pirang platform - ponsel fisik kanggo olahpesen teks, a manager saluran sing ngatur komunikasi kanggo saluran tartamtu nanging ora kanggo wong liya, lan siji utawa sawetara kothak mlebu email nggunakake panyedhiya kayata Gmail.

Mesthekake manawa VA lan staf jarak jauh duwe akses ngirim lan nampa pesen teks minangka tantangane dhewe. Kajaba iku, terus-terusan ngalih ing antarane platform kanggo maca lan balesan komunikasi tamu bisa dadi angel. Kothak mlebu sing fleksibel lan manunggal dibutuhake.

Kepiye Zeevou's Unbox Inbox bisa Mbantu?

Inbox Unified Kita ngidini sampeyan ngimpor kabeh email, asale saka ota lan hubungane karo pesenan, utawa priksaan umum babagan layanan sampeyan saka pihak sing duwe. Iki tegese kabeh tim bisa ngakses kabeh pesen lan email saka sak lokasi pusat ing kothak mlebu. Amarga ngatur loro saluran komunikasi, uga tamu lan email liyane lan olahpesen teks, ngidini tim bisa mengkoordinasi komunikasi kanthi efektif saka sak lokasi pusat ing kothak mlebu.

Nalika Zeevou's Unified Inbox duwe fungsi obrolan tartamtu, kayata ngatur komunikasi karo tamu ing platform Airbnb, iki uga nyedhiyakake fungsi sing ditawakake panyedhiya layanan email normal, lan luwih becik ngidini komunikasi lancar ing tim sampeyan.

Saben anggota staf, tim apa wae sing digawe ing Zeevou, lan saben merek sing digunakake kanggo masarake properti sampeyan duwe alamat email panerus sing disiyapake ing Zeevou, sing bisa nyiyapake aturan penerusan saka panyedhiya email / domain. Iki menehi fleksibilitas sing dhuwur kanggo mesthekake yen merek lan derajat formalitas sing dipengini bisa ditemokake ing email sing metu, lan ana aliran komunikasi individu kanthi tamu lan tamu ing tim njaba. Kajaba iku, mesthekake manawa komunikasi sing mlebu diuripake langsung menyang individu sing tanggung jawab lan akses menyang pesen tartamtu diwatesi kanggo pangguna tartamtu.

Nggunakake sing bisa dikustomisasi olahpesen otomatis solusi, sampeyan bisa nggawe template dhewe kanggo nyakup variabel saka macem-macem bagean sistem. Kajaba iku, sampeyan nemtokake manawa macem-macem pemicu kudu dipecat sajrone proses pesenan. Contone, kanthi standar, nalika pesenan tekan Zeevou, preduli saka ngendi, tamu bakal ngirim email Konfirmasi Pesenan Otomatis minangka bagean saka proses pesenan otomatis. Para tamu dijaluk ngetik alamat email sing asli, lan wiwit iku kabeh email dikirim menyang alamat email sing nyata.

Kabeh komunikasi sing mlebu lan metu bisa ditampilake ing garis wektu ing tampilan obrolan ing Inbox Unified. Kajaba iku, yen ana hubungane karo pesenan tartamtu, rincian pesenan kasebut bakal katon ing sisih tengen supaya sampeyan ora prelu golek informasi babagan pesenan lan bisa njupuk keputusan kanthi cepet lan nambah kacepetan nanggepi tamu.

Cathetan: Elinga yen fitur iki isih ana ing Beta lan bisa uga durung bisa digunakake kaya sing dituju utawa bisa uga ana fitur tambahan sing isih digunakake lan durung dirilis.

Fitur sing gegandhengan

Pesen Otomatis

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris