en

Inbox Unified

Ngatur kabeh komunikasi (email lan SMS) kanggo tamu lan staf saka sak lokasi pusat lan priksa kabeh.
Inbox Unified

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Komunikasi tamu bisa dadi beban sing angel dilacak, amarga perusahaan sewa liburan bisa uga duwe sawetara anggota staf sing njaga komunikasi tamu. Dadi, siji wong bisa mangsuli panjaluk lan kabeh wong ing tim kasebut kudu dilaporake.

Kajaba iku, komunikasi asring kedadeyan ing pirang-pirang platform - ponsel fisik kanggo olahpesen teks, manajer saluran sing ngatur komunikasi kanggo saluran tartamtu nanging ora kanggo wong liya, lan siji utawa sawetara kothak mlebu email nggunakake panyedhiya kayata Gmail.

Mesthekake manawa VA lan staf jarak jauh duwe akses ngirim lan nampa pesen teks minangka tantangane dhewe. Kajaba iku, terus-terusan ngalih ing antarane platform kanggo maca lan balesan komunikasi tamu bisa dadi angel. Kothak mlebu sing fleksibel lan manunggal dibutuhake.

Kepiye Zeevou's Unbox Inbox bisa Mbantu?

Zeevou Chat ngidini sampeyan ngimpor kabeh email, yen asale saka OTA lan ana hubungane karo pesenan, utawa priksaan umum babagan layanan sampeyan saka pemilik. Iki tegese kabeh tim bisa ngakses kabeh pesen lan email saka sak lokasi pusat ing kothak mlebu. 

Saben pesenan uga ngemot log komunikasi (email utawa SMS) apa wae sing ana gandhengane. Iki ngidini sampeyan gampang nglacak utas obrolan karo tamu tartamtu, lan sampeyan uga bisa nambah cathetan ing tampilan sing padha kanggo tujuan internal.

Kothak mlebu digawe kanggo saben anggota staf, kanggo tim sing digawe ing Zeevou, lan kanggo saben merek sing digunakake kanggo masarake properti sampeyan. Iki menehi fleksibilitas sing dhuwur kanggo mesthekake yen merek lan derajat formalitas sing dipengini bisa ditemokake ing email sing metu, lan ana aliran komunikasi individu sing gampang karo tamu lan tim kanthi pihak njaba.

Ing nalika ana pesenan tekan Zeevou, preduli saka ngendi, tamu bakal ngirim email Konfirmasi Pesenan Pesenan kanthi otomatis minangka bagean saka proses pesenan otomatis. Para tamu dijaluk ngetik alamat email sing asli, lan wiwit iku kabeh email dikirim menyang alamat email sing nyata.

Amarga Zeevou Chat ngatur komunikasi saluran, uga email tamu lan email liyane olahpesen teks, ngidini tim bisa mengkoordinasi komunikasi kanthi efektif saka sak lokasi pusat ing kothak mlebu. 

Fitur sing gegandhengan

Pesen Otomatis

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris